Geweldige en vlotte service

Het bestellen kan op een vlotte manier gedaan worden. Eenmaal een bestelling geplaatst wordt deze snel en correct afgehandeld. De levering is steeds goed verzorgd, de plantjes zijn mooi verpakt in een voldoende grote doos.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en mooie planten.

Snel na de bestelling kregen we onze hortensia’s op zaterdag netjes bezorgd. Goed verpakt en ze doen het erg mooi! Was even huiverig om online te bestellen maar ik zou het bij deze winkel zo weer doen !!

Saint remy’s besteld

Goede service, alle stappen elke netjes met een e-mail bevestigd. Snelle bezorg service, werd aangegeven ivm corona dat het langer zou duren, maar toch met 3 dagen geleverd. Bomen die zijn geleverd zien er goed uit en staan stevig in de grond. Bomen hebben nu ook al twee stormen overleefd en staan er goed bij.

• Snelheid/Levertijd

Tevreden over de hele lijn.

Degelijke en duidelijke website. Bestelling ging vlot. Goede communicatie. Levering liet niet lang op zich wachten. Heel degelijk plantenmateriaal. Prijs-kwaliteit heel ok.

• Snelheid/Levertijd

Online werden mijn vragen heel professioneel en snel beantwoord, de bestelling was makkelijk en snel gedaan en de verpakking en aflevering van de planten formidabel. Het is niet de eerste keer dat ik bij tuinplantenwinkel.nl bestel en zeker ook niet de laatste keer. Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Goede snelle service. Mooie planten voor een mooie prijs. Super tevreden !

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

En netjes en degelijk verpakt

Uiterst gemakkelijk

Vlotte bestelling en afhandeling, veel info op de websit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit planten!

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit planten!

• Snelheid/Levertijd

Niets op te merken - top

Eenvoudige bestelwijze Eenvoudige betaling Snelle levering Planten in goede staat en keurig verpakt 1 minpuntje : twee bestellingen op 10 min tijd maar voor één moest ik toch leveringskosten betalen omdat het bedrag te klein was,...maar ze waren wel samengevoegd bij de levering.

• Snelheid/Levertijd

Alles wat ik ervan verwachte

goede kwaliteit Snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goede prijs-kwaliteit, uitverkocht wordt niet snel aangevuld, bezorging kan sneller.

• Snelheid/Levertijd

Concurrerende prijzen, snelle levering en kerngezonde planten

Voldoende ruime sortering duidelijk op het internet wat voorradig is en goedkoper dan de concurrentie. De plantgrootte is niet altijd helder (potmaat) Het vervoer is pas gratis boven de €75. Met aandacht verpakt en snel geleverd

super goed verpakt

Zeer goede ervaring. was geleverd op de gevraagde dag.

• Snelheid/Levertijd

Patio fruitbomen besteld met aanplantgrond. Netjes geleverd binnen de tijd die op de website staat. Kon later door geven waar ze het neer konden zetten mocht ik niet thuis zijn en een snelle reactie terug. Dit is service te noemen.

• Snelheid/Levertijd

Wat een absoluut goede en snelle service!! De planten zijn van echt hoge kwaliteit!

Helemaal goed!

Snel en goed geleverd.

Erg goed

2 keer bestelling geplaatst; 2 keer uitstekend service gehad.

Voldoet aan alle verwachtingen

Ruim assortiment, informatieve en overzochtelijke website, planten van goede kwaliteit en in goede conditie, met zorg aan huis geleverd ... ik ben een zeer tevreden klant!

Keurig bezorgd

Snel en netjes bezorgd en van goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor mooie prijs

Allereerst is het een zeer klantvriendelijke website om planten te zoeken. De prijs en verzendkosten waren zeer aantrekkelijk en ook de kwaliteit na ontvangst bleek buitengewoon goed. Geen kleine stekjes in een potje maar ruim volgroeide planten.

Accuraat en zorgzaam

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten! Ga er zeker meer bestellen want er is genoeg te vinden!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en snelle levering !

Prachtige planten en snelle levering ! Ook de bezorger was ontzettend vriendelijk. Ik bestel zeker nog eens

• Snelheid/Levertijd

Zeer zorgvuldig en netjes geleverd. Precies wat ik verwacht had.

Zeer tevreden.

Eerselseweg 35