Super service!

Geen geel blaadje aan de geleverde planten! Top kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Wanneer je eigen tuincentra tekort schieten.

Na eerst bij 2 tuincentra gevraagd te hebben om planten, bleken deze (ook na lang wachten) niet leverbaar. Bij Tuinplantenwinkel.nl geen probleem, direct leverbaar, goede prijs en tot aan huis geleverd. De communicatie is erg goed en zal daarom vaker bestellen, kopen bij lokale bedrijven ten spijt. Top en nog eens top.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en snelle levering

Zoals steeds werden de plantjes zorgzaam verpakt en geleverd. Een echte aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Goed ingepakte planten die goed aanslaan en een aanwinst zijn voor de tuin

• Snelheid/Levertijd

ondanks corona zeer snelle service

zeer mooie planten, zeer goed verpakt en zeer snel geleverd.

Goede service,netjes verpakt

Nette afhandeling. Door corona langere levertijd. Netjes verpakt, vriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering en prima producten!

Planten en tuinaarde besteld. Net als een vorige bestelling liep ook nu alles weer gesmeerd. Dit begint al op de website: alles staat goed en duidelijk omschreven, ook niet leverbare producten worden duidelijk zo aangegeven. Over de bezorgkosten ontstaat geen onduidelijkheid en vanaf het moment van bestellen is ook alles helder. Tenslotte wordt er keurig op het afgesproken moment bezorgd door de eigen bezorgdienst. Kortom: Gewoon uitstekend!

Prima levering

Prima ervaring. Helaas niet alle planten die ik zicht op voorraad.

Heel goed!

Prima planten

Goede en snelle service. Goede kwaliteit van de planten en de geleverde materialen. De prijzen van de artikelen zijn concurrerend.

zeer sympathiek!

snelle levering van verse planten met eigen transport, nooit eerder meegemaakt. omdat de levering zo snel was dat ik deze niet kon aannemen, kreeg ik verse planten alsnog een week later thuisgebracht. Super!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten op tijd geleverd!

Zeer positief verast om planten voor de eerste maal online te bestellen!

goede ervaring

Ik heb een goede ervaring met Tuinplantenwinkel.nl. De kwaliteit van de planten, de vlotte levertijd en communicatie is prima.

• Snelheid/Levertijd

Prima website en snelle afhandeling.

Veel keuze in het assortiment Snelle afhandeling en bezorging.

Good service

The ordering process was simple and the order arrived in a reasonable amount of time.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en zorgvuldig verpakt, top!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en bomen

• Snelheid/Levertijd

mooie planten voor een goede prijs

breed assortiment mooie planten nette levering

Buitengewoon

De bestelling ging vlekkeloos. Hoede communicatie en eerder geleverd dan verwacht. Goed verzorgde en nette aflevering. Mooie kwaliteit. Goede begeleiding. Ook op de site zelf goeie informatie over de boompjes, hoe ze te verzorgen. Superblij! Kom zeker terug voor meer tuinplanten.

Snelle, nette bezorging

Bezorging was veel sneller dan verwacht. Nette chauffeur en producten waren top verpakt en in prima staat.

• Snelheid/Levertijd

Service en product prima in orde

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke website en vlotte service!

• Snelheid/Levertijd

80 Vinca minor plantjes besteld. Netjes verpakt snelle levering en goede kwaliteit.

Uitstekend op alle fronten

Mijn perenboom kwam snel en in perfecte conditie. Bovendien wilde ik na het bestellen iets veranderen, namelijk andere maat, en dat was geen enkele punt. Vriendelijke communicatie ook.

altijd goed

goede kwaliteit planten