Nette bezorging

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van top kwaliteit planten

Het hele logistieke proces, van online bestellen tm thuis afleveren getuigt van kwaliteit en een goede organisatie. Dikke pluim, heb de site al bij diverse vrienden onder de aandacht gebracht. Was zeker niet onze laatste bestelling

Heel erg goed.

Goede service goede afspraken. Zou het weer bij hun bestellen. Mvg

• Snelheid/Levertijd

Keurig en snel besteld en geleverd.

De bestelde tuinplanten zijn professioneel verpakt en netjes afgeleverd binnen 3 dagen. Planten zien er fris en gezond uit. Niets dan lof en een aanrader en een prima vervanger van de tuincentra.

• Snelheid/Levertijd

De levering was zorgvuldig verpakt.

Great products and delivery

I have been a customer for more than a year. Both products and delivery are great.

*****

Planten zien er erg goed uit. Fris groen met knoppen. Verpakking was ook uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

Producten ontvangen zoals aangeboden op de site

Mooie planten, goede service

Keurig en snelle levering

Netjes verpakt. De vlinderstruiken moeten nog groeien. Dus nog geen mening over

• Snelheid/Levertijd

Veel aanboed, snelle service en vriendelijke bezorging

Prima producten gekregen, echt waar voor mijn geld. Ik zou iedereen tuinplantenwinkel.nl aanraden!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit en behulpzame bezorger!

Op zoek naar planten voor mijn nieuwe tuin op tuinplantenwinkel.nl terecht gekomen. Ik heb een borderpakket, losse klimplanten, grond en meer besteld. De klantenservice was per mail heel goed bereikbaar en de bezorger dacht uitstekend met me mee tijdes het moment van bezorging (ik stond op het punt om de kids naar school te brengen). Een goed voorbeeld van hoe een webshop 'in real life' uistekend werkt!

Goed geregeld

snel en netjes afgeleverd.

uitstekend

Geweldige service en levering

2 fruitboompjes besteld en 3 dagen later geleverd gekregen door een zeer vriendelijke chauffeur. Boompjes zijn ook van een prachtige kwaliteit, zelden zo'n mooie plantjes tegengekomen. Het was onze eerste bestelling, maar zeker niet de laatste.

Grandioos

Ik was nogal sceptisch om planten via internet te bestellen maar was zeer aangenaam verrast toen slechts anderhalve dag later een doos met 10 grote planten en 5 40 liter zaken met grond arriveerden in perfecte staat. Prijs was ook goed. Zou zo opnieuw bestellen. Goed communicatie via mail een ruime keuze op de website met voldoende info en gemakkelijk bestellen.

Topspul

Meerdere malen wat besteld. Perfecte verpakking en levering. En alles is van topkwaliteit. Zal dus wel vaker wat bij U b3stbestellen ellen

• Snelheid/Levertijd

Ik bestelde in de slechts mogelijke periode, de hittegolf die Nederland teisterde. De levering was sneller dan verwacht. Het boompje ziet er goed uit. De e-mail die ik stuurde ivm de levering werd prompt beantwoord. De bezorger was vriendelijk. Kortom, prima service, mooi materiaal.

• Snelheid/Levertijd

alles perfect zoals afgesproken en besteld

perfect

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden over de Tuinplantenwinkel

Ik heb een appelboom en een catalpa trompetboom besteld. De communicatie met de verkoper was floot en de levering zeer snel. Ik heb Zaterdag de bestelling geplaatst en de volgende Dinsdag is de bestelling geleverd netjes voor mij garagepoort. Alles volgens de beschrijving en mooi verpakt voor de transport. Nu staan de bomen tien dagen mooi in mijn tuin. Dus ik ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Stevige verpakkingen om alle planten

Bestellen ging snel en makkelijk en alles komt in een stevige verpakking aan. De kwaliteit van de planten is subliem.

Zorgvuldig en precies

De bestelling verliep super. Netjes, snel en perfect geleverd.

SUPER

De plantjes waren liefdevol verpakt en kwamen keurig netjes aan. Alles heel goed verzorgd. Ze zijn allemaal aangeslagen in m'n tuin en groeien, ondanks de hitte, als een dolle! Super, ik ben enthousiast.

Mooie planten, goede service

Bestellen ging gemakkelijk en vlot, net als de bezorging. Vriendelijke bezorger, heel behulpvaardig. Plantjes lijken t goed te doen

Helemaal prima

Een mooie kamperfoelie en vijf phlomissen besteld, ze waren er heel snel en zaten mooi en ruim verpakt in een doos die met een plastic zak bekleed was zodat de plantjes van onder nog water konden krijgen want het was een van de heetste dagen van het jaar. Ze doen het goed, mooie sterke plantjes.

fantastische after sales

Ik had een duopruim gekocht, die na 2 jaar pruimen leverde, eentje was echter van een ander ras dan gedacht. Binnen no time stond de pakket dienst met een nieuwe pruimenboom van het juiste ras op de stoep, na 2 jaar! Heel erg bedankt

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel