Dik in orde

Snelle levering, netjes verzorgd, kortom, dikke prima!

Prima en snelle levering

Prima prijs en snelle levering van de kweeperenbomen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten en erg klantgericht. Complimenten.

Excellent

Snel, vriendelijk, 5 ster

• Snelheid/Levertijd

Prima service, planten zien er gezond uit

Als dit zo blijft zal ik vaker kunnen bestellen in toekomst

• Snelheid/Levertijd

Topservice en -producten, biologisch zou het nog beter maken!

Goede winkel met enorm assortiment en snelle service, ook de bezorging is zeer netjes. Het enige is dat ik biologisch gekweekte planten wilde. Bij tuinplantenwinkel.nl kon ik niet veel vinden over de herkomst van de planten. Ik ben daarom eerst naar een kleine bio-kwekerij gegaan en ik heb daarna pas bij Tuinplantenwinkel gekocht wat de bio-kwekerij niet had. Tip voor de toekomst om meer bio te gaan doen of in elk geval info over de kweek van de planten te geven!

• Snelheid/Levertijd

Mooie goed bewortelde planten, snelle levering!

ik heb al verschillende keren planten besteld en ben zeer tevreden over de planten zelf en de snelle levering. De planten zijn goed verpakt ook.

Heel fijn bedrijf

Alles verloopt heel soepel en ik heb Uw bedrijf al aan menigeen aanbevolen

Perfecte samenwerking

Mooi op tijd en planten waren netjes verpakt en van goede kwaliteit. Service vd chauffeur was top. Heel vriendelijk. We bestellen hier nog!

Zeer goede kwaliteit

Snel geleverd en planten van zeer goede kwaliteit!!

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf, een echte aanrader!

Prima bedrijf! Supersnelle levering en alles heel goed verpakt. Erg mooie stevige planten. Persoonlijk vind ik het kopen van tuinplanten in een tuincentrum een lastige klus. Zoveel keus, maar de plant waar ik specefiek naar op zoek ben is negen van de tien keer niet op voorraad. Via deze overzichtelijke webshop kan ik op mijn gemak snuffelen welke planten ik precies wil. Verder is er bij iedere plant een duidelijke beschrijving. Eigenlijk veel duidelijker dan in een tuincentrum. Ik ga in de toekomst zeker nog meer tuinplanten bestellen. Een echte aanrader!!

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede kwaliteit en goedkoop

Vorig jaar mijn hele tuin vernieuwd met allemaal planten van Tuinplantenwinkel. Die staan er dit jaar echt schitterend bij. Dit jaar een paar perkjes nog aangevuld met wat extra planten, ook die lijken het weer goed te doen. planten worden ook altijd zeer netjes verpakt en veilig vervoerd, zeker een aanrader!

Goed,beter, best

Op de site wordt de plant en de verzorging GOED omschreven. Daarbij wordt duidelijk aangegeven om welke potmaat het gaat. Tevens wordt de levertijd vermeld. De leveringstermijn was deze keer zelfs BETER dan vermeld stond. Ook de levering verliep heel goed! Aangezien ik niet thuis was werd de plant netjes op de van tevoren aangegeven plaats neergezet. De chauffeur heeft zijn BEST gedaan om ook nog een briefje in de brievenbus te doen om te laten weten dat hij geweest was en waar de plant was neergezet. De plant was netjes en goed verpakt. Ik weet waar ik een volgende keer moet zijn als ik planten wil bestellen :-)

Topservice

Vlotte levering, prima kwaliteit

Hele mooie bomen

Wij hebben 3 halfstam bomen gekocht en ze zijn super mooi, echt een aanwinst voor onze tuin. Onze volgende bomen gaan we ook zeker weer hier bestellen.

Super netjes verpakt

Planten zijn netjes verpakt afgeleverd. Niks beschadigd of op elkaar geperst. Erg tevreden!

PERFECT

We zijn 2x naar de winkel geweest. Men hanteert heel erg goed de corona maatregelen. Daarnaast is het personeel zeer bekwaam in het geven van advies en laten voorbeelden van planeten zien. Ze leveren alles in prima staat en geven aangroeigarantie zelfs in een hete zomer als dit jaar. Onze tuin staat er prachtig bij. Kortom bedankt!

Redelijk goed

Mijn ervaring is goed, al had het beter gekund. De roos Iceberg die ik voor mijn zoon had besteld was goed. Maar de crystal fairy die ik voor mezelf had besteld niet. Ik had dus de witte variant besteld, maar ik heb de roze gekregen. Ook een mooie kleur en voor de plek waar ik hem wilde zetten past dat ook, maar je hoort natuurlijk geen roze plant te krijgen als je een witte besteld.

• Snelheid/Levertijd

Mooie goede planten en top geleverd

Mooi duidelijke site makkelijk uitzoeken wat voor jou gewenst is en snelle nette levering

Altijd een uitstekende ervaring

Vaker bij tuinplantenwinkel besteld en mijn ervaringen zijn altijd uitstekend,ook nu weer snelle levering en prachtige plant

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit producten, betrouwbare levering

Al vaker besteld bij deze webwinkel. Levering is snel en kwaliteit producten is goed. Prijzen zijn ook scherp.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, snelle levering en planten keurig verpakt!

mooie planten snelle levering

levering is cf wat ze beloven. heide plantjes zagen er goed en gezond uit. nu kijken of ze ook aanslaan

Super satisfied!

We were very happy with this company. Our plants were delivered in fresh and healthy condition (on one of the hottest days of the year). Friendly, speedy service. We would have no hesitation ordering from this company again.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel