snelle service

Dit was de derde bestelling. Vlot en netjes afgeleverd. Helaas door mijn eigen fout op het verkeerde moment besteld, daarbij kwam ook nog de hittegolf... Maar: vvolgende keer bestel ik zeker weer. Ik heb dit bedrijf ook al bij diverse anderen aanbevolen.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Snel bezorgde heester voldeed perfect aan de verwachting

Snel bezorgde heester voldeed perfect aan de verwachting

Perfect service

Besteld de plantjes voor mijn voortuin, leuk lijstje. verzend de bestelling. Toch weer wat vergeten. Kreeg op mijn vraag of het er nog bij kon. Kreeg direct reactie dat het kon en geregeld werd. SUPER. Ze worden ook keurig afgeleverd en de planten zien er geweldig uit.

Uitmuntend

Grote Zuilbeuk besteld en binnen 3 dagen geleverd, vriendelijke chauffeur heeft de Zuilbeuk in de achtertuin neergezet.

Super tevreden

Zelfs met dit warme weer worden de plantjes goed afgeleverd zijn goed bevochtigd en ze groeien super Erg tevreden

• Snelheid/Levertijd

Al meerdere keren iets besteld, pruimenbomen, mirabellenbomen, elke keer hele mooi boompjes ontvangen. Alle vragen via de mail werden netjes en snel beantwoord. Heel tevreden! Dit is nu mijn vast adres voor alle tuin bestellingen.

• Snelheid/Levertijd

Eerste keer besteld bij jullie. Keurig volgens afspraak netjes geleverd. We waren op dat moment van leveren niet aanwezig,maar hadden aan gegeven dat de spullen in de voortuin konden worden gezet. Dit is keurig gedaan.

Altijd prima planten

Fijne website, mooie planten en keurige levering. Planten zijn netjes ingepakt. Wij hebben een groot dakterras en er staan al heel wat planten van Tuinplantenwinkel.nl, ze doen het uitstekend!.

• Snelheid/Levertijd

Goede levering van gezonde planten

Het was de eerste keer bij jullie, maar niet de laatste, dat ik bij jullie planten zal gaan bestellen, ze zien er goed verzorgd uit.

Ideaal

Super goed

Correcte service

Correcte service, goed prijs-kwaliteit, vriendelijke correcte bezorging

Mooie planten, netjes bezorgd

Ruime keuze, netjes bezorgd. Goede prijs/kwaliteit. Plantjes doen het goed

Positieve ervaring

Bestellen ging gemakkelijk en de verdere communicatie verliep goed

Goed product, snelle levering

Prachtige planten!

Hoewel ik nog niet kan beoordelen of alle planten aan gaan slaan, is de eerste indruk erg goed. Frisse planten, goed verpakt, netjes bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Supergoede kwaliteit en service...

Keurig op tijd geleverd. Planten zijn van uitstekende kwaliteit. We hadden ook een acer besteld die er niet zo mooi uitzag en deze werd zonder probleem omgeruild. 10 sterren voor de service. Ik bestel zeker opnieuw als ik weer planten nodig heb..

Keurige planten, snelle levering

planten waren keurig verpakt. Kwaliteit vd planten is uitstekend. Een van mijn favoriete websites om bij te bestellen

correcte vlugge levering

Helemaal top!

Fijne services. Planten worden snel bezorgd. De planten zijn klein, maar groeien prima. Daarom is de prijs ook zoveel goedkoper dan bij bijvoorbeeld een tuincentrum. Ook bij problemen krijg je snel reactie en lossen ze het snel op.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

We hebben twee leiboompjes besteld. Omdat we de bomen niet eerst gezien hadden en omdat de prijs vergeleken met andere boomkwekerijen erg meeviel, hielden we er rekening mee dat we twee iele boompjes zouden krijgen. Maar gelukkig kregen we twee mooie volle boompjes! Ondanks corona werden ze ook nog snel thuisbezorgd door een behulpzame chauffeur. Kortom, we zijn tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Altijd prima fruit bomen ontvangen

Vriendelijke jongens bij het afleveren Mooie bomen, volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Op zich prima en goed verpakt.

Van de 4 planten die Ik heb bestell was mij Clematis Jackmani al voor Meer dan de helft met bruine blaadjes. Er zit nu nog 1 groen blaadje aan de rest is dood. De andere 3 planten zijn prima ook de verpakking en bezorging.

• Snelheid/Levertijd

aantal plantjes waren wel heel droog, maar alles was goed verpakt

Prachtige gezonde grote planten

Zo’n mooie gezonde grote planten werden er geleverd en ook nog eens snel. Zeker aan te raden!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel