Heldere site en goede kwaliteit planten

Wij hebben onze tuin volledig nieuw aangelegd. Eerst bij een andere leverancier besteld en daarna bij tuinplantenwinkel.nl. daar waren in de meeste gevallen de prijzen mét iets scherper. En ik was aangenaam verrast over de kwaliteit van levering van bomen en planten. Goed verpakt en bij de bomen ook de stam helemaal beschermd. Enige zorg was/is nog steeds voor de 39 Nepeta Faassenii. Eenmaal volwassen een ijzersterke plant maar de jonge planten die we hebben gekregen zijn wat kwetsbaar, een aantal zaten ook al wat slapjes in de doos. Ze lijken nu eenmaal een weekje in de grond weer bij te trekken. Over het algemeen meer dan tevreden!

Goede service en kwaliteit

Eerste keer dat ik hier iets bestelde, zeker niet de laatste.

• Snelheid/Levertijd

Zeer fijne en informatieve mailwisselingen gehad

Een hele goede ervaring

Alles was heel goed verzorgd

Heel fijn!

Snelle levering, mooie betaalbare planten, gratis bezorging. Ik ben erg blij.

• Snelheid/Levertijd

Super mooie planten, fijn geleverd

Voor de tweede keer planten besteld bij tuinplantenwinkel. Ook deze keer super mooie planten geleverd, die meteen verder bloeien na het planten. En ook de levering was super, de bezorger vond het geen probleem de pakketen bij het tuinhek neer te zetten. Zeker een vaste stek.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit voor een goede prijs,

Na 10 jaar mijn tuin op sommige plaatsen vernieuwd en aangepast. Alles verkrijgbaar op 1 adres.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en prima planten

Onze bestelde planten werden keurig op tijd en goed verpakt bezorgd. Planten waren in prima conditie.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service, keurig transport.

Kwaliteit van de planten is zonder meer goed. Helaas is de roos Pink Cloud niet geurend.....

Uitstekende tuinlanten

Online (2x) planten besteld bij deze winkel. Super mooie kwaliteit planten, zoals je graag ziet en zoals op de site vermeld. Ook snel geleverd. Binnen 2 tot 4 dagen zoals afgesproken. Planten zijn netjes verpakt en worden netjes bezorgd. Vriendelijke chauffeurs. Super tevreden over deze webwinkel.

best quality pleasant service

Highly recommend it, quality, selection and impeccable delivery service! Big difference from any other competitors and my preferred gardening supply store

Goede kwaliteit planten en snel geleverd

Met andere planten websites hebben we reeds ervaring. Vanwege waterplanten bij tuinplanten winkel terecht gekomen. Snelle levering en betere kwaliteit planten dan we gewend zijn. Was ook goed ingepakt. We hadden plantjes van 30/40 cm en ze waren eerder langer dan korter en dat zijn we ook anders gewend.

• Snelheid/Levertijd

Vanaf het moment van bestellen tot de levering is alles effect verlopen, precies volgens afspraak. Alle mensen mijn complimenten. Wees zuinig op jullie personeel

klantvriendelijk en adequaat.

De bestelling verliep niet geheel vlekkeloos maar is via de chat prima opgelost. Telefonisch slecht of niet te bereiken.

• Snelheid/Levertijd

Mooie (kwaliteit) tuinplanten, netjes afgeleverd!

Mooie, duidelijke en zeer informatieve website. Snelle email respons. Keurige aflevering aan huis. Gewoon goed!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering en goede kwaliteit .

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en perfecte service.

Alle geleverde planten zien er mooi uit, zijn goed verpakt en keurig afgeleverd. Bij vragen via de mail ontvang je snel (binnen 1 dag) een reactie. De service na levering is ook keurig.

Super!!

Planten waren heel netjes geleverd en op tijd. Extra service ivm met levering. Ik had de planten binnen 2 werkdagen nodig. Na een telefoongesprek is dit ook binnen 2 werkdagen opgeleverd. Perfecte levering, perfecte service en perfecte planten!! Bedankt voor alles!!

Goede service, netjes verpakt

Ik kwam deze site tegen op zoek naar een specifieke plant maar heb er meteen een paar soorten gekocht. Alles kwam netjes verpakt en heel aan. Vond zelf de bezorgkosten wat hoog maar het komt wel met een eigen bezorgdienst. Nog te vroeg om te zeggen of alles ook aanslaat maar ik zie niet in waarom niet.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een eerlijke prijs.

Planten worden erg netjes afgeleverd voor de deur. Op de website staat veel info over de verzorging en dergelijke. Alleen erg onhandig dat je niet zelf een bezorgdag kan uitkiezen en de dag ervoor een tijdslot krijgt.

Zeer positief

Plant werd professioneel ingepakt en mooi op tijd (2 dagen) geleverd. Top !

Snelle bezorging, mooie planten, goede prijs

Snelle bezorging, mooie planten, goede prijs

Mooie frisse plantjes

Ik had t niet zo verwacht. Alles was keurig verpakt en mooi fris groene hedera ontvangen.

Mooier dan verwacht

Moerbei besteld, deze kwam 3 dagen later binnen. Hij is mooier dan verwacht, normaal bij Stox of Intratuin betaal je het dubbele! Heel tevreden mee.

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbaar bedrijf met snelle levering!

Goede kwaliteit planten. Zeker de moeite waard!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel