Super snel geregeld

Dit is de 2de keer dat ik bij Tuinplantenwinkel.nl planten heb besteld . En telkens kon ik heel gemakkelijk de planten bestellen en zijn de planten heel snel bij mij thuis geleverd . En prima verpakt in een zak in de doos , zodat de planten mooi vochtig geleverd kunnen worden . In het kort gezegd , de volgende keer bestel ik zonder meer weer bij Tuinplantenwinkel.nl Gemakkelijker kan het niet EN goede kwaliteit .

helemaal naar wens

snel, goed verpakt en mooie planten

Uiterst tevreden

Wij hebben 75 koperknoop plantjes gekocht. Deze zijn op een zeer professionele wijze verpakt en bezorgd. De plantjes zagen er perfect uit en groeien fantastisch. Wij zijn zeer tevreden.

Uitstekende ervaring

Snelle levering. Verzorgd verpakt en plantjes van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

De website is overzichtelijk met zeer veel keus. Het bestellen gaat eenvoudig. De levering ook netjes en vlot. Planten kwamen netjes verpakt binnen en zagen er perfect uit. Ik kom zeker nog een keer terug.

Wat een prachtige boompjes

Snelle levering en mooi product

Snelle service. Keurig verpakt. En super mooie kwaliteit

Zeer positief.

Planten zijn van uitstekende kwaliteit. Zeer goed bereikbaar via mail. Goede adviezen en service!

Top kwaliteit

Alles netjes verzorgd, planten goed ingepakt. Kluiten goed voorzien van sterke wortels, en snelle levering naar België.

• Snelheid/Levertijd

U heeft tot uitvoering gebracht datgene u belooft op uw site.

Ik dacht een plant te ontvangen van 1,50 mtr, echter het werd een plant van 2,00 mtr. ook goed

Mooie boom

Ik heb een koekjesboom gekocht . Alleen op deze website is deze soort te vinden in de vorm van een kleine treurwilg. Hij is geleverd zoals op de website staat beschreven.

Super service

De plant werd snel geleverd, in een speciale doos en was goed van kwaliteit. Al met al een goede ervaring zonder op of aanmerking.

• Snelheid/Levertijd

wij zijn erg te vrede over de planten en over de bezorgpost top

ik had nog nooit online besteld maar kan dit bedrijf zeker mensen aanbevelen

Super service

Fijne uitleg. Super levering. Prijs kwaliteit is heel goed

Uitstekende service!

Goede service en vriendelijk personeel!

Snel en goed

I have ordered 2 plants, they came fast and in very good condition. Also the plants were healthy and with flowers, I planted in the garden and they look gorgeous. Very good price, both 2 plants + transport for the same price as of 1 plant from another more knows plant shop. Very pleased, I recommend.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en snelle levering

Lang gezocht naar hortensia op stam voor een redelijke prijs. Hier gevonden. Besteld, snelle levering.

Goed voor elkaar

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, zeer zorgvuldig verpakt.

Goede kwaliteit planten, erg snel bezorgd in een stevige doos.

Zeer tevreden.

Stipte levering!

Snelle levering, goed product

Geweldige service

super duidelijke website, planten perfect verpakt erg blij mee rond mijn nieuwe terras...

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt, mooie planten...prima dus

Mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Prima planten Goede service en snelle levering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel