Helemaal correct. Kwalitatief en snel.

Een eerste bestelling geplaats. Prijs, kwaliteit en levertijd zijn een aanrader.

Alles klopt

Mooie producten Snelle service

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant en de verpakking van de levering was perfect

Prima werk

• Snelheid/Levertijd

Gewoon geweldig en goede artikelen en snelle levering

Gewwldig

Snelheid, kwaliteit

Binnen anderhalve dag was mijn bestelling geleverd. De website is overzichtelijk, het bestelproces werkt eenvoudig. De planten waren goed verpakt. De kwaliteit ziet er goed uit. Nu bijna twee weken verder groeit en bloeit alles prima. Mijn volgende bestelling doe ik weer bij Tuinplantenwinkel.nl

Mooie gezonde plant

De gele vlinderstruik ziet er mooi en gezond uit. Hij werd volgens afspraak op tijd geleverd en de prijs was ook in orde.

Alles ok

Alles op tijd geleverd en super mooie en gezonde planten

• Snelheid/Levertijd

Top service en goede planten.

Heb voor de eerste keer planten via internet besteld. Was voor mij even afwachten hoe dit zou gaan. Het is prima gegaan! Van tevoren is duidelijk aangeven wanneer en hoe laat ze de plantjes zouden komen brengen. Dit tijdstip klopte precies. Heb dus niet onnodig hoeven op wachten mijn pakketje. ( wat regelmatig voorkomt). Bezorger heeft de plantjes zelfs in de tuin gezet. Plantjes zijn goed verpakt. Ik heb de plantjes nu ongeveer een week in de plantenbakken zitten en ze groeien als kool! Helemaal top dus.

Snel en goede planten

Alles zeer snel geleverd en goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Erg tevreden. Planten zijn netjes verpakt (in dozen met stro). Zien er goed uit en slaan goed aan. Bezorging ook vriendelijk en netjes.

• Snelheid/Levertijd

Ook in België snel en verzorgd afgeleverd

Goede ervaring - planten waren in de tuincentra's in België helaas nog niet te verkrijgen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde rozen voor een lage prijs.

Snel en goed verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en prachtige planten

Vorig jaar de achtertuin opgeknapt, waar we nu heerlijk van genieten, mooie bloeiende planten en bomen. Nu was de voortuin aan de beurt en opnieuw gekozen om online te bestellen, weer een snelle service en wederom mooie planten en bomen, Dankjewel!

Prima in orde

Planten zien er goed uit en de eigen bezorgdienst is ook top.

• Snelheid/Levertijd

Super betrouwbare levering van mooie tuinplanten

Altijd stipt, netjes ingepakt, vriendelijke aflevering, echt goede planten en geen dunne sprietjes.

goede ervaring mee

korrect en snel afgehandeld

Fantastische communicatie en service

De enige kweker die alle circa 30 verschillende planten kon leveren die we nodig hadden. Toen de levering niet door kon gaan, omdat de bestraters de boel verklooid hadden en de borders nog niet aangeplant konden worden, dacht Neutkens optimaal mee door onze bestelling in de losse verkoop te doen en we opnieuw mogen bestellen zodra de borders wel plantklaar zijn. TOP SERVICE!!!! Neutkens was ons al aanbevolen door divers vrienden met een prachtige tuin en ik snap helemaal waarom. Dus: zoek niet langer, maar ga meteen naar de beste!

kwaliteit boven verwachting!

Snelle levering, aardige bezorger, maar het belangrijkste: mooie planten voorzien van etiketten in stevige verpakking. Ik ga er vast en zeker vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, netjes bezorgd. Paar minpunten

Fijn dat het assortiment zo groot is. Wel zat er een slak in een van mijn pakketten die het longkruid kaal had gevreten. Staan nu even apart in de hoop dat ze weer aangroeien. Ook heb ik een plant die al vanaf begin af aan moeite heeft maar misschien trekt ie nog bij.

Goede kwaliteit snelle levering

Prachtige hortensias en bodembedekker besteld. Snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, geweldige service en vriendelijk personeel

De planten zijn van goede kwaliteit en overeenkomstig de beschrijving op de website. Voor transport worden ze zorgvuldig ingepakt. De bezorging gebeurt op correcte wijze volgens afspraak en door vriendelijke chauffeurs.

Gevonden!

Eindelijk de winkel gevonden die mooie planten en bomen van zeer goede kwaliteit aan een goede prijs thuis levert.

Top service!

Super goed geholpen met de aanschaf van onze planten. Keurig verpakt en geleverd ik kan iedereen deze winkel aanbevelen. Er kan nog wel wat winst behaald worden op de mobile versie van de webshop.

Redelijk goed

Zat wat lelijk blad aan. Miste wel de track and trace, gevolg was dat we om 7.40 uur uit ons bed werden gebeld.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel