Uitmuntend!

Correcte levering, heel snel geleverd, mooie en kwaliteitsvolle plantjes, goedkoop vergeleken met de concurrentie en heel vriendelijk bij de levering (eigen transport dacht ik). Beter kan niet !

• Snelheid/Levertijd

Prachtige gezonde planten, scherpe prijs en vooral, schappelijke verzendkosten.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, planten zijn perfect! Zeer tevreden!

Vlotte nette levering

Nette, vlotte bezorging alleen blijkt nadat bij mijn eerdere bestelling enkele planten ipv wit, roze te zijn. Toch een tweede bestelling geplaatst.

Goede kwaliteit, grote keus

Perfecte keuze, deskundig advies en gespecialiseerde levering.

• Snelheid/Levertijd

Zaterdag besteld vanuit België en vrijdagmorgen al geleverd. Zeer tevreden over de snelle en goede service!

• Snelheid/Levertijd

Veel keus, mooie grote planten voor een goede prijs en bezorging

Al vaker besteld en zeer tevreden over de planten, groter en goedkoper als menig tuincentrum Bezorging snel en lage verzendkosten

Snelle en uitstekende levering

• Snelheid/Levertijd

Weer goede kwaliteit planten ontvangen.

Weer prima planten, goed verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede ervaring met tuinplantenwinkel

Geleverd binnen 2 dagen, ontzettend vriendelijk personeel! Artikelen goed verpakt! Aanrader!! Klein tipje een indicatie welk dagdeel leveren.

Topservice!

Fijne site met goede info. Snelle levering! En blij met de aanschaf van onze aankopen!

• Snelheid/Levertijd

mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling bij tuinplantenwinkel.nl!

Ondanks berichtgeving dat door de corona-maatregelen de levering tot 7 dagen kon duren, was mijn bestelling toch binnen 4 dagen binnen, keurig! En de planten verpakt heel erg zorgvuldig verpakt en kwamen in uitstekende conditie aan.

• Snelheid/Levertijd

de planten worden goed verpakt en op tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

De planten kwamen in goede staat aan!

Alle planten kwamen in goede staat aan, hoewel ik moet zeggen dat niet alles even goed aansloeg; ondanks goed bewateren en evt. bijvoeden. Maar dat is dan ook het risico met planten die je niet via het internet haalt. Om het algemeen dus tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring, uitstekende levering.

Zie hierboven

Erg tevreden!

Bestelling was snel klaar om op te halen en zijn erg tevreden met de planten.

Een aanrader!

Ik ben tevreden over de snelle communicatie alsook de snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

precies wat ik er van verwachte

prima, alleen bezorger was niet echt top. er werdt aangebeld (woon in een appartement 2 hoog) mn dochter doet de hal deur via intercom open. duurt lang voordat de bezorger er was, kijkt ze uit het,raam rijd die weg. hore we vsn een buurman dat er in de hal wat neer gezet was. dit is niet normaal, voor het zelfde geld neemt een ander het mee. verder wat de kruisbes die ik voor mn schoonmoeder bestwld had top

• Snelheid/Levertijd

Top produkt voor weinig geld

Omdat ik er zelf niet uitga door de corona heb ik hier mijn bestelling gedaan. Nou dat was geweldig, ik had Hortensia's besteld Alpengluhen een geweldige plant. Toen ze binnen kwamen stond ik versteld van de kwaliteit en de grote, en dan de verzend kosten hier kun je zelf niet voor van huis gaan. En een pluim voor de bezorger zeer vriendelijk en behulpzaam en zet de bestelling daar waar jij het hebben wil. Mensen probeer het uit, plaatselijke tuincentrum kan het mij niet leveren kwa prijs en kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Conform toezegging geleverd, nu nog gaan bloeien !

Keurig ingepakt en snel bezorgd. Maar het eindoordeel valt nog niet te geven :-)

Helder en duidelijk.

Zeer overzichtelijke website met voldoende info over de planten. Gemaild over een vraag mbt een aantal bomen, een vlot en duidelijk antwoord. Bezorging ook top, goed verpakt, wij waren niet thuis en op de plek gezet zoals aangegeven.

Positief

De planten zijn goed van kwaliteit en worden keurig netjes verpakt bezorgt. Na enkele uren pas in de grond kunnen zetten poten en dat bleek geen enkel probleem. Ze zijn keurig aangeslagen ondanks het warme weer.

Helemaal goed

Al eens eerder planten via bezorgservice ontvangen en die zagen er beroerd uit. Deze planyen via Tuinplantenwinkel zien er supergoed uit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel