Goed gesorteerde plantenwinkel met goede kwaliteit planten.

Goed gesorteerde plantenwinkel met goede kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en snelle bezorging

prima webshop met veel aanbod makkelijk te bestellen. Mooie producten en netjes thuis bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte communicatie snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Een grote particuliere levering, uitermate zorgvuldig verpakt. Goede communicatie. Jammer dat niet alle soorten geleverd kunnen worden. Werd vroeg al geleverd, zodat het dezelfde dag geplant kon worden, zonder kwaliteitsverlies. Prijs-kwaliteit prima volgens verwachting. Rozen echter bóven verwachting. Nu hopen dat alles aanslaat en de tuin weelderig gaat bloeien. Ik bestel mijn volgende keer zeker weer en hopelijk kan ik dan voor al mijn wensen bij jullie terecht.

• Snelheid/Levertijd

Prima website, goede volledige informatie over bezorgtijd en zeer correct/zorgvuldig verpakt en geleverd. De planten lijken gezond en van goede kwaliteit al kan ik dat natuurlijk eigenlijk pas beoordelen als ze een jaartje in de grond staan, maar nu ziet het er goed uit. Kleine kanttekening; ik heb mijn bestelling een aantal weken uitgesteld in de hoop dat een plantje dat tijdelijk niet op voorraad was alsnog beschikbaar zou komen - uiteindelijk maar zonder gedaan. Als er een verwachtte levertijd op de website had gestaan - desnoods pas volgens seizoen/jaar - had dat mij wat wachttijd gescheeld.

Geweldig !

Veel keus, snelle bezorging, mooie, goed doorwortelde planten !

Prima kwaliteit en service

De kwaliteit van de planten is uitstekend. De bestelling wordt correct, tijdig en zonder schade door de eigen bezorgdienst uitgevoerd.

Geweldige ervaring.

de bestelde planten in zeer goede staat ontvangen. Gebracht door een heel vriendelijke en correcte chauffeur. Deze wees ons op de mogelijkheid om jullie locatie in Knegsel te bezichtigen. Hieraan hebben een vervolg aangegeven en zijn gistermiddag 29 juli bij jullie op bezoek geweest. Zelden zo,n keurig plantenbak gezien. Jullie kunnen zeker ons tot jullie vaste klanten via internet en op locatie.

• Snelheid/Levertijd

- website om planten uit te zoeken is duidelijk; alleen jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is om een paar vragen te stellen. - bestelling ging vlot - levering zoals op de afgesproken dag, een tijdsindicatie zou makkelijker zijn (bv ochtend of middag) gelukkig kwamen ze bijtijds in de ochtend. - goederen en planten werd keurig achter in de tuin gezet (zelf ook meegeholpen)

top service

De kwaliteit van de planten en de snelle levering is een aanrader Er kan geen tuincentrum tegen deze service en kwaliteit op ga zo door en een ieder die dit leest gewoon doen

Uitstekende kwaliteit

Zorgvuldig afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten voor de deur geleverd

Voor onze hele tuin planten besteld en aleen maar goede planten ontvangen. Alles netjes verpakt afgeleverd. We hebben nu alles geplant in de tuin en het begint allemaal al te groeien. Super!

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk online uit te zoeken planten

Online vaste planten besteld die met mooie foto's waren te zien.De planten waren goed en zorgvuldig ingepakt en netjes bij me thuis geleverd. De planten in balkonbakken geplant zonder enige problemen en na een week zien ze nog goed uit. Wat ik jammer vond dat online heel veel vaste planten niet op voorraad waren. In ieder geval een aanrader om bij tuinplantenwinkel te proberen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, prima verzorgd en snel aangekomen.

Het zijn mooie planten en ze waren keurig verpakt en goed aangekomen. De boomschors was ook van een hele goede kwaliteit.

Zeer tevreden!

Ik heb nu al meerdere keren planten gekocht bij Tuinplantenwinkel.nl en ik ben erg tevreden. De prijzen zijn betaalbaar, de keuze is groot en de kwaliteit van de planten is goed. Ook de service is uitstekend, ik laat mijn planten altijd achterom in de tuin zetten en dat is geen probleem. Al met al dus zeer tevreden en inmiddels vaste klant!

Uitstekend en ruim assortiment

Mijn moeder heeft een aantal plantjes besteld om onze border te vullen. De planten zijn snel bezorgd en uitstekend verpakt. Een pluspunt; bij ieder plantje staat vermeld hoeveel ruimte er tussen moet tijdens het planten. (Zodat de stekjes ruimte hebben om te groeien) Wij zijn een blije klant en willen dit bedrijf graag aanbevelen!

Goede kwaliteit plant en vlug geleverd

Goede kwaliteit plant en vlug geleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, lage prijs en uitstekende bezorging.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en planten zien er gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Online besteld zelf opgehaald. Mooie planten goed verpakt zodat er niets omvalt. Zeer goede kluit bij deze jonge planten. Perfect ze staan er nu geweldig bij.

Superservicce en superplanten

Heel verzorgd van bestelling tot en met aflevering.... Goeie Info over bezorging en de planten goed verzorgd ingepakt... Ben heel tevreden ...

goede frisse producten

voldoet aan verwachting - vriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

Goed plantmateriaal en perfect thuis geleverd

Eindelijk een leverancier gevonden die doet wat hij belooft,en planten levert van hoge kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Bestellen is makkelijk en de bloemen worden goed verpakt thuisbezorgd

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle levering.

Boom besteld omdat deze boom hier het goedkoopste was. 3 dagen later werd de boom geleverd op de aangegeven plek. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, was echt top geregeld!! Volgende keer zou ik weer hier bestellen!

alles dik in orde

planten vlot geleverd, prima kwaliteit, goed verpakt en bij aankomst nog met goed vochtige kluit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel