Bestelling nog sneller dan afgesproken, goede en betrouwbare info.

• Snelheid/Levertijd

prima spullen en goede afleveringsafspraken

bestel ieder jaar en nog nooit teleurgesteld

mooie borderpakket

alles op tijd en zeer netjes geleverd. alle planten zijn geleverd zonder schade. het is handig om in de omschrijving te vermelden welke planten er geleverd gaan worden (om teleurstelling te voorkomen). we zijn tevreden en zou deze winkel aanbevelen

Eerste bestelling

Super goed verpakt en bezorgd. Prima kwaliteit planten!

Keurig!

Mooie site, gemakkelijk je planten uitkiezen en met eigen dienst geleverd. Altijd netjes op de aangegeven plek. Top bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief uitstekende planten en keurige bezorging

Scherp geprijsde planten van goede kwaliteit

vlot geleverd, goede kwaliteit

Planten zagen er heel gezond uit. Eén kanttekening: er zou minder plastic gebruikt moéten worden. Je denkt groen te kopen, maar je krijgt er heel veel plastic bij . . .

zeker voor herhaling vatbaar

zeer snelle levering, vriendelijke chauffeur, bijzonder mooie en grote palmbomen gekregen. Meer eigenlijk dan we hadden verwacht.

Uitstekende ervaring

bestelling was zeer solide verpakt en netjes op tijd afgeleverd. De kwaliteit van het groengoed zal nog moeten blijken maar so far so good. Ik ben zeer tevreden.

Simpelweg supergoed

Mooie planten, zeer degelijk verpakt en snel ontvangen. Zeer tevreden: zal in de toekomst opnieuw bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en ontvangst plantjes

Snelle bezorging en plantjes zaten netjes verpakt en zagen er goed uit.

Mooie planten

Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van de planten

• Snelheid/Levertijd

Voldaan aan het toegezegde op de site + verwachting

Bovenstaande spreekt voor zich

Top firma!

Tevreden over heel de lijn. Duidelijke site en bloemen waren in goede staat. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt; Goed assortiment, ook midden zomer. meestal geleverd met eigen bezorgdienst. Goede communicatie over bezorgdag en mogelijkheid om neerzettoestemming te geven.

Goede en snelle service!

Prachtig mooie siergrassen besteld en ontvangen. Zeer snel geleverd en voldeden volledig aan de verwachting! Ga hier zeker nog eens bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Heel tevreden over de kwaliteit van de planten en de snelle en correcte service

Fenominaal

Zeer snelle bezorging in zeer goeie veilige verpakking, zeer tevreden

Prima en snelle service.

Binnen 2 dagen mijn producten thuis geleverd voor een lagere prijs dan bij zaken in mijn omgeving.

• Snelheid/Levertijd

25 zakken tuinaarde besteld v 40liter. Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Super aardige chauffeur die zonder problemen de zakken de tuin in reed. Geen enkel probleem. Hij had ook kunnen denken bij het hek en klaar. Dus super service.

Aanrader

Planten waren in uitstekende staat, keurig aangekeverd via eigen koerier, planten zijn goed aangeslagen en snel geleverd. Wanneer ik weer planten nodig heb is dit mijn eerste keus winkel

Goed en snelle levering

Niet gebeld voor levering

Omdat ik op een vakantiepark woon font ik het fijn dat er gebeld zou worden voor levering zodat ik wist wanneer ze kwamen Helaas heeft men zich daar niet aan gehouden en zijn ze gekomen 's morgens voordat de receptie open was de planten zijn bij de receptie buiten gezet daar was ik niet blij mee want iedereen kon ze pakken de artikelen waren in orde

heel erg fijn!

Het was een heel fijne ervaring, vlot besteld, veel uitleg en snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, bezorging zeer netjes

Alle fruitstruiken die ik had besteld waren van hoge kwaliteit. Bezorging heel zorgvuldig.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel