Verrassend snel en netjes achtergelaten

bij met de levering. In bijna alle planten zat een kaartje zodat ik wist welke plant het was.

• Snelheid/Levertijd

Product en service voldoet aan de verwachting

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden over Tuinplantenwinkel.nl

Goede kwaliteit planten. Op vragen per mail wordt snel en keurig gereageerd. Heb er al heel wat planten gekocht. Levering kan wat langer op zich laten wachten, maar dat is begrijpelijk als toeleverancier niet meteen levert.

• Snelheid/Levertijd

goed verzorgde levering van gezonde planten

Voor het eerst planten per 'post' besteld. Het leek me een risico, maar toch. De uitvoering bleek prima! Goed beschermd verpakt en gezonde planten.

Top geleverd

Ik heb 14 zakken potgrond besteld. Grote zakken en deze werden netjes geleverd op de dag dat ik had aangevraagd.

• Snelheid/Levertijd

Heel overzichtelijk, makkelijk en vlotte levering met een lach!

Ik heb veel getwijfeld tussen verschillende websites en uiteindelijk voor plantenwinkel.nl gekozen. Waarom? Vanwege de duidelijke en vlotte service. Op de website staat alles goed gedetailleerd uitgelegd en de levering van de planten gebeurt met een eigen leveringservice. Top, want ik had bang om planten online te bestellen. De levering gebeurde door een vriendelijke jongeheer! Al bij al, heel tevreden en zou hier zeker opnieuw bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten. Netjes verpakt en in stevige doos.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie planten tegen scherpe prijs

In het tuincentrum vind je vaak net niet de plant die je uitgezocht hebt of hebben ze er te weinig op voorraad, daarom via tuinplantenwinkel besteld. Snel geleverd, mooi verpakt en frisse planten die inmiddels allemaal aangeslagen zijn.

• Snelheid/Levertijd

Wat klein begint groeit nu prachtig

Prachtig om tijdens de coronatijd je tuin toch aan te kunnen vullen met prachtige bloemen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed verpakt

Na bestelling volgde een snelle levering en alles was uitstekend verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden met jullie service

Ik ben zeer tevreden met jullie service en mooi planten Groetjes

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

goed verzorgt en op tijd geleverd

planten waren goed verzorgt en mooi veilig verpakt, het advies van verzorging bij elke plant aanwezig,

• Snelheid/Levertijd

Keurig afgeleverd en verpakt. De bomen zien er goed uit.

Top....

Van begin tot eind super . Planten kwalitatief goed. Goed en netjes verpakt. Vriendelijke bezorger. Bestellen en bezorgen zoals het hoort.

mooie planten, goed ingepakt en snelle bezorging

mooie planten, goed ingepakt en snelle bezorging

Geweldig!

goede service mooie planten. Jammer dat niet alles leverbaar was

planten,prijs en levering: SUPER

Mooie planten zoals omschreven voor een goede prijs. Supersnelle levering

Heel correct en snel

Altijd goed.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding en geleverd wordt tot in je achtertuin :-)

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en optimale service!

De bezorging van de twee leibomen was perfect op tijd. De vragen die ik op voorhand en naderhand had zijn vakkundig en snel beantwoord. Helemaal bij mee!

Zo makkelijk....

Eenvoudig te bestellen en vlot geleverd. De bezorger is erg vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de planten is goed.

Prima levering

Twee verschillende blauwe bessen struiken besteld en nog wat producten voor mijn tuin. Stond aangegeven dat het mogelijk wat langer kon duren door corona (wat natuurlijk logisch is) maar alsnog binnen hun standaard leveringstijd, lekker snel dus. Plantjes zagen er dikke prima uit en werden goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snel, heel goed verpakt, planten van goede kwaliteit

Binnen 3 dagen ontving ik de bestelde planten. Ze waren zeer zorgvuldig en goed verpakt. De planten waren van uitstekende kwaliteit: ze zagen er goed verzorgd uit. Hier bestel ik voortaan altijd. Voldoende ruime keus en je hoeft niet meer alle tuincentra in de buurt af te rijden voor net die ene mooie variant.

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt. Prima verzorgd.

volgens afspraak geleverd

• Snelheid/Levertijd

In alle opzichten uitstekend!

Een uitstekende tuinwinkel. Goede keuze, snelle levering en prachtige planten in een perfecte verpakking.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel