kwaliteit en bezorging geheel volgens wens

Mooie plant, ondanks dat je hem niet zelf kunt uitzoeken, hebben ze een mooi exemplaar bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en mooie franse boomschors

• Snelheid/Levertijd

Topkwaliteit aan een eerlijke prijs

Enorme keuze, zowel voor schaduw of zonnige plaats. Altijd topkwaliteit en uitstekende bezorgdienst Men belt u op, met de mededeling wanneer de chauffeur bij u zal zijn, enz.

Prachtige planten, snelle levering

Op de duidelijke website is vloldoende keus uit mooie en kwalitatieve planten en bomen. Ik heb al diverse keren planten en fruitbomen besteld en ik vind dat er goede en snelle service geleverd wordt voor een redelijke prijs!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van goede producten.

Ik ben zeer tevreden. Je wordt na het plaatsen van je bestelling goed op de hoogte gehouden. Bestelling wordt keurig en met ingepakt. Ook veel keus bij eventueel niet thuis. Ga hier zeker meer bestellen In de toekomst.

Uitstekend in service

Uitstekend in service

• Snelheid/Levertijd

Prima winkel om planten te bestellen. Je wordt keurig via e-mail op de hoogte gehouden van de gang van zaken. De plant is in prima conditie en keurig verpakt en bezorgd. Top!

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, scherpe prijs, prima planten!

Goede planten, snel geleverd en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, vroeg op de dag en mooie kwaliteit planten!

De planten werden vroeg op de dag geleverd, zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te wachten. Vriendelijke chauffeur. Planten hebben mooie kwaliteit en relatief niet heel duur.

• Snelheid/Levertijd

Super netjes verpakt mooie planten en snelle levering

Prima winkel

Mooie en duidelijke website, snelle en correcte afhandeling van bestelling, snelle en goed verzorgde levering. Snelle en reactie op vragen.

Prima kwaliteit

Aangroei garantie is er inderdaad. De planten zijn goed verpakt. Bij vragen ontvang je snel een reactie.

gewoon heel fijn

mooie planten, goed en zorgvuldig ingepakt, vriendelijke aflevering, kortom gewoon heel fijn.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde planten, snelle en verzorgde levering!!!!

• Snelheid/Levertijd

Levering,verpakking en planten zelf: alles zoals het moet zijn.

• Snelheid/Levertijd

Goed luisteren naar de klant

Fijn bedrijf. Planten prima verpakt en afgeleverd naar wens. Mooie plantjes precies zoals het omschreven is

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit en zijn met zorg geleverd.

Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Prima service, mooie planten

Website is overzichtelijk. Bezorging correct. Planten zien er prima uit

Snel en goed.

De planten waren zeer snel thuisbezorgd en van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en mooie planten!

Mooie volle planten en met zorg gebracht en op de gewenste plek gezet

Uitstekend!

Snelle levering met eigen bezorgdiensten. Planten kwamen in prima staat binnen.

Top verzorgd

Goed verzorgd en planten waren prima

prachtige planten

voor het eerst hier besteld maar ben super tevreden. prachtig frisse plant en snel geleverd

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen