Uitgebreide collectie met vlotte levering. Zeer vakkundig worden de planten ingepakt en met eigen vervoer bezorgd. Prima kwaliteit. Zeer goede eerste ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en prima bezorging.

Goede prijzen en voortreffelijke manier van bezorgen. Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

super goede levering met prachtige planten

Bestelling in goede orde ontvangen, keurige bezorging. Planten prima en we hebben er onze buren mee kunnen verrassen. Hartelijk dank. Anneke Segers- van der Maas

Top!!!

Keurig vlotte levering. Mooie planten, niets op aan te merken, zal zeker weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

goede, zorgvuldig ingepakte frisse planten geleverd

Prima ,frisse hortensias gekregen,die heel zorgvuldig verpakt waren en daardoor perfect aan kwamen

SUPER KWALITEIT!!!

ZEER RUIME KEUZE IN PLANTEN EN TUIN BENODIGDHEDEN. ZEER SCHERP GEPRIJSD SNELLE LEVERING EN OP DE KOOP TOE OOK NOG TOP KWALITEIT PLANTEN. GA HIER ZEKER MEER BESTELLEN.

Leuk

Goede respons na klacht.

Soepel en sympathiek

Vlotte levering, prima waar, vriendelijke bezorger, afgeleverd tot in de achtertuin.

Goede kwaliteit

Netjes geleverd, goede kwaliteit. Helaas iets langer moeten wachten wegens corona-omstandigheden.

Helemaal tevreden!

Gemakkelijk bestelproces, snelle en duidelijke reactie bij vragen, meedenkende en klantvriendelijke opstelling. Alles verliep zoals gewenst, hartelijk dank!

Mooie volle vlindersyruik

top

Beste bezorger, mijn god wat was je vroeg vanochtend, als je ervan uit gaat dat je vanochtend vertrokken bent uit Knegsel en dan al om 9 uur in ons mooie drenthe aankomen. Jammer genoeg was je alweer door (logisch anders kom je nooit terug), dus dan maar zo: bedankt voor de mooie planten, de verpakking en bezorging! Ik ga er goed voor zorgen.

Waar voor je geld

Mooie gezonde verzorgde planten met een snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie planten , voor een goede prijs

• Snelheid/Levertijd

Goede service, snelle service, mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Prima service. Vlotte bestelwijze en bezorging van kwalitatief goede planten.

Prima service. Vlotte bestelwijze en bezorging van kwalitatief goede planten.

Voor herhaling vatbaar!

Zeer snelle en uitstekende levering. Planten en fruitbomen waren allemaal goed verpakt waardoor ze onbeschadigd arriveerden, ze zagen er allemaal even fris en fruitig uit. Hadden zeker voldoende water bij aankomst.

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn wat je mag verwachten van een mooie goede kwaliteit. De bestellen en de afhandeling gemakkelijk.

Prima levering.

Planten zijn met zorg verpakt en geleverd. Beveel de Tuinplantenwinkel bij mijn vrienden aan. Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Met vriendelijke groet.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten besteld en geheel volgens afspraak op tijd bezorgd.

Goede eerste .ervaring

Prima levering

• Snelheid/Levertijd

Super snelle levering. Mooie planten.

De planten werden snel en keurig verpakt afgeleverd. Planten zien er mooi gezond uit.

Toppie

Prima levering en een nette prijs

top planten - top levering

Via de duidelijke website borderrozenplanten besteld. Binnen de afgesproken levertijd werden zij correct afgeleverd, per stuk verpakt in grote overdozen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel