Laden reviews...
2.137 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
De plant was exact zoals de foto op internet. Prima verpakt voor transport. Binnen 48 uur gebracht door een zeer vriendelijke meneer van eigen transport. In de toekomst zal ik er zeker vaker bestellen.
Esther
Arnhem
Bestelling netjes op tijd en goed verpakt. ben helemaal blij met Tuinplantenwinkel.nl
Behroez
Rasa
Zie bovenstaande zin. Van A tot Z is het bestel en aflevertraject super verlopen.
Rob
Vels
Duidelijke en uitgebreide tuin-webshop. Supersnelle, zeer goed verpakte en correcte verzending! Heb weleens eerder elders tuinplanten besteld maar kreeg ze nooit zo vers geleverd als bij deze tuinshop. Een heel fris kado-boompje op stam staat nu bij mijn zus in de tuin te pronken! Ik blij...zij blij ;-)
Marjolein
Eemnes
Goede kwaliteit, vlotte bezorging en zorgvuldige verpakking
Paula
Hoofddorp
De bestelde vijverplanten zagen er goed uit. Levering op het aangegeven tijdstip. Aanvullen van de bestelling bleek ook goed mogelijk. Klantcontact via de mail ging snel en behulpzaam.
Michael
Utrecht
zeer goede kwaliteit prijsverhouding , bestelling vlug ter plaatse.
tom
maldegem
Pieterjan
Melle
Zondag besteld, dinsdag geleverd. De Hortensia's waren perfect verpakt (wel veel plastic). De Hortensia's hadden een zeer rijk wortelgestel.
JC
Bergen op Zoom
Snelle levering.
Gea
Drogteropslagen
Betreft bestelling van 24 geraniums Rozanne. De planten zijn zorgvuldig verpakt -in plastic, goed bevochtigd en in een stevige doos - bezorgd. Vier dagen nadat ze zijn besteld, geheel volgens de aangegeven levertijd. Ondanks de tropisch hitte die volgde, zijn de planten goed aangeslagen.
J.
Heerenveen
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, super snel ontvangen. Wel een minpuntje. Nog een geluk dat mijn buurvrouw het pakket zien staan heeft voor mijn deur in volle zon. Zij heeft dat binnen genomen want anders was het gegarandeerd gestolen.
Anja De Vis
St-gillis bij Dendermonde
Planten van goede kwaliteit, correct verpakt en snel geleverd. Minpunt Wij ontvingen geen bericht over de levering , zelfs niet over de dag.
Marc
Brasschaat
Eenvoudig online bestellen van bloemen, planten en bomen. De bezorgservice is perfect (zelfs levering in het weekend) en de kwaliteit van de geleverde producten erg goed. Voor herhaling vatbaar!
Marleen
Hengelo
Snelle levering in een hele goede verpakking. De planten zijn goed vochtig en heel vers.
Sandra
Nootdorp
Goed verzorgde levering, goed vochtig, veel knoppen. Ben erg blij mee.
Robert
overpelt
Bestelling binnen een week geleverd. Alle planten netjes ingepakt in dozen. Goede leverservice en vriendelijk.
Frans
Eindhoven
Zeer vlotte handeling plus een heel goede bezorgging
Wubbe
Midwolda
Ook cadeau gegeven en correct bezorgd op andere adressen.
Anneke Bakker
Voorthuizen
Goede kwaliteit planten, en snel geleverd!
Dave
Didam
De sterke planten zagen er mooi uit bij het uitpakken. Ze zaten goed verpakt. En de services was uitstekend.
Anne
Deventer
Planten zien er goed uit en worden met zorg verpakt en afgeleverd. En niet zoals bij menig ander in een doos gepropt en ondersteboven bezorgd.
Desire
Eindhoven
Al meerdere bestellingen geplaatst en wederom heel erg blij met het geleverde product. Ook bij vragen over de verzorging altijd snel en professioneel advies.
Nicole
Stolwijk
Levering zoals beloofd en uitstekende kwaliteit van de planten.
Carl Sterckx
NOORDERWIJK
Goede kwaliteit planten, prima verpakt en bezorgd met eigen bezorgdienst. Heel tevreden.
Angela
Ossendrecht