Snelle service en ruim assortiment

Snelle levering en zorgvuldig verpakte planten. De meeste planten zagen er goed uit, enkele planten hadden wat bruine/gele bladeren/delen.

Geweldige service

De bestelling voldoet precies aan onze verwachtingen

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle bediening

De planten waren zeer fris en gezond. We ontvingen er zelfs meer dan besteld en betaald. Hebben zich na een paar dagen al flink aangepast aan onze bodem. Natuurlijk spelen ook de matige regenbuien hierbij een rol. Uiterst tevreden!

• Snelheid/Levertijd

zeer tevreden zowel prijs als kwaliteit

Uiterst tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, snelle en vakkundige levering.

• Snelheid/Levertijd

Veel voorraad, snel geleverd.

Ik kon hier bijna alle planten voor de nieuwe tuin bestellen. Het is erg snel geleverd en de planten zijn van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Op vlotte en correcte wijze goed verzorgde planten geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Prima product en snel gelrvetd

Uitstekend!

goed en goede aflevering

het is prettig om te ontvangen alleen jammer dat het 2 de zelfde witte zijn liever een andere kleur er bij gehad

Gewoonweg geweldig super kwaliteit

Altijd keurig netjes geleverd en producten zijn van topkwaliteit. Ik kan deze website iedereen aanraden die een tuinliefhebber is

• Snelheid/Levertijd

Snel netjes en goed ingepakt

De planten die ik heb ontvangen zijn prachtig . Alles zag er heel netjes uit ook heel goed verpakt. Heel blij mee

Uitstekende kwaliteit planten

Bestelling keurig binnen 4 werkdagen thuisbezorgd. Planten zagen er allemaal gezond en fris uit. Er is wel veel verpakkingsmateriaal gebruikt. Dat zal nodig zijn om de planten goed beschermd af te kunnen leveren, maar misschien dat daar nog verbetering mogelijk is

Super bedrijf

Ik heb hier al 2x planten besteld. Zeer correcte aflevering en goede kwaliteit en niet te duur. Alleen maar lof.

Erg mooie planten gekregen

Gewoon uitstekend

Snelle bezorging, goede kwaliteit planten, netjes/zorgvuldig verpakt voor transport, aardige chauffeur! Aanrader dus.

Topper

Tuinplantenwinkel.nl doet wat het zegt en belooft. Snelle levering goed verpakt en van uitstekende kwaliteit

uitstekend

Ik had een notenboom besteld voorhet nieuwe huis van onze zoon, wij wonen zelf in Portugal, dus konden hem niet zelf uitzoeken en brengen. Het produkt dat geleverd werd voldeed prima aan hun wensen. Al de boom nu aanslaat is het perfect.

Geweldige service

Artikelen keurig verpak en geleverd. Bezorging was ook heel goed geregeld.

Top bedrijf

Had online bestelling gedaan , keurig op tijd geleverd door een heel vriendelijke man .Ook mijn rozenstruiken waren heel mooi en veilig ingepakt .Ik ben alvast nieuwe klant die er nog veel zal bestellen .

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, snelle levering en nog advies van de bezorger. Planten netjes achterom in de tuin gezet dus ik heb zelf niet hoeven sjouwen.

Hele goede planten!

Altijd goede service en kwaliteit. Heel mijn nieuwe tuin vol door tuinplantenwinkel. Van fruitbomen tot struiken tot vaste planten!

• Snelheid/Levertijd

Erg mooie planten netjes geleverd

Zeer tevreden en blij met de mooie planten! Netjes verpakt en afgeleverd bij ons in Twente, waar ze toch van best ver kwamen (uit Brabant dacht ik). Dat bleek geen enkel probleem. Prima webshop!

Keurig geleverd

Dit was m’n eerste bestelling maar het werd keurig en snel geleverd. Ben erg blij met m’n aankoop en zal in de toekomst hier vaker gebruik van gaan maken.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed ingepakt, geen te lange levertijd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel