uiterst tevreden. zeer mooie planten. snelle levering

Ik ben uiterst tevreden over de planten en de zeer snelle en vlotte levering ervan.

• Snelheid/Levertijd

Correcte communicatie en geweldig product, betrouwbaar bedrijf

Vanaf het moment dat ik navraag deed naar de leverdatum tot het moment van bezorging heb ik alleen maar positive ervaringen gehad met dit bedrijf. Snelle reacties op mails en bovenal ze kwamen afspraken heel nauwkeurig na. Dit is volgens mij het enige online tuinbedrijf dat betaalbare verzendkosten hanteert. Ik zou hier zeker weer kopen.

SUPER GOED en Snel en ook als iets fout gaat word dat DIRECT GOED op gelost

ik heb france schors besteld maar 2 zakken waren plat gedrukt of onderste ze waren met veel kleine stukjes en veel hout poeder dit op foto gezet even gemaild en met 4 dagen had ik nieuwe en dat kwam dat er een weekend in zat anders zou het met 2 dagen opgelost zijn SUPPPPER GOED !!

Snel geleverd.

Ondanks corona razendsnel geleverd. Super service mbt na te leveren artikel en zeer vriendelijke chauffeur. Planten zagen er wel anders/kaler/ieler uit dan op de foto's maar hopelijk slaan ze goed aan.

Geweldig mooie rozen!

Heb hier rozenplanten gekocht. Netjes afgeleverd en heel mooi!

déjà passé 2 commandes

déjà 2 commandes de passées, Excellent prix, emballage parfait, et livraison parfaite, pas besoin d'être présent le jour de livraison, le chauffeur s'occupe de tout !! Si j'ai des plantes a acheter encore dans le futur, ça sera chez Tuinplantenwinkel !!!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en top verpakkingen

• Snelheid/Levertijd

Planten hebben aangroei garantie en die belofte is waar. Snelle levering en goed veilig ingepakt. Heb al verschillende keren besteld en dus een echte aanrader.

Betrouwbaar en super kwaliteit

Als ik bij Tuinplantenwinkel.nl plantjes bestel, dan ben ik helemaal zeker dat er prachtige planten worden geleverd. De prijzen zijn gunstig en de verzending niet duur. Jullie zijn de beste online plantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering. Planten goed verpakt en van goede kwaliteit! Ben zeer tevreden.

Mooie planten

Goed ingepakt, vriendelijke en goede levering

Maar 1 woord voor TOP

Heb er bomen en planten gekocht. De bomen waren top en werden zelfs achter het huis gezet. En de transporteurs zijn aardig en behulpzaam. De planten waren mooi en goed verpakt. AANRADER

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooi verpakt, verzorgde planten en bomen

Heb al een paar keer iets besteld, altijd verzorgd en snel geleverd. Echt top

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, snel geleverd en vriendelijke service

• Snelheid/Levertijd

Met zorg ingepakt en geleverd

Op de dag van bezorging was ik niet thuis en het was geen probleem dat de levering bij mijn ouders plaats vond. Super geregeld en met veel zorg ingepakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten/struik, prima snelle verzending met eigen transport.

Breed assortiment, snelle levering met eigen transport. Keurige service! Ook de aangroeigarantie geeft zekerheid.

Satisfied with the service

fast process and shipping

• Snelheid/Levertijd

Heel eerlijk en vriendelijk.

Mij ervaring voor de eerste keer. Het kan niet beter.

• Snelheid/Levertijd

Altijd perfecte planten en top service

Dit was de 5de keer voor mij en ben heel blij met de planten, hoe ze aangroeien en de leverservice (heb geen auto). Bovendien is de website voor mij toch veel beter en overzichtelijker dan zelf in het tuincentrum alles te moeten lezen - makkelijker online. Ik ben echt fan van deze online winkel en heb hem al vaak verder aanbevolen!

beloftes werden nagekomen.

tevreden

Gewoon goed

Doen wat ze beloven!

Perfect!

Goede planten, snelle levering en goed verpakt!

Vlinderstruik

Mooie planten snelle levering, en keurig verzorgt.

Uitstekend bedrijf!

Kwaliteit planten: top! Met zorg verpakte planten voor vervoer. Levering netjes en volgens afspraak. Afhandeling van vragen: zorgvuldig! Een 10 op alle punten.

Ik ben blij!

Ik heb mijn koop op goed tijd gekregen. Alleen twee planten zijn niet goed groeien, maar alles waren goed. De verzorging was erg goed geregeld. Dan alles is goed. Ik ben blij met mijn planten en ik ga meer planten kopen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel