Netjes verpakt en zoals aangegeven geleverd

Zie bovenstaande

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering. Zelf opgehaald na bestelling via internet. Mooi groot tuincentrum, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede adviezen gekregen.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snelle en correcte levering

duidelijk website, bomen waren zelfs wat groter dan gekocht, maar dat was voor mij uitstekend!

Goede planten

Snelle levering. Planten goed verpakt en netjes afgeleverd. planten goed gezond. Niet duur

• Snelheid/Levertijd

Prachtige frisse planten & netjes geleverd

De levering duurde enkele dagen (dit was vooraf bekend) maar het bleek het wachten ook meer dan waard. Een nette doos met frisse planten stond voor de deur. Boven verwachting en per direct genieten van de nieuwe aankopen!

• Snelheid/Levertijd

Precies wat je denkt te verwachten

Precies wat je verwacht te krijgen. Erg tevreden,

Snel en goed

Super mooie dakboom besteld! In vergelijk met andere bedrijven super snel geleverd en geen verzendkosten. Dikke pluim! Erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Altijd prima planten tegen een goede prijs, en snel en vakkundig geleverd.

Duidelijke en overzichtelijke website

Waren op zoek naar geschikte planten. Site was overzichtelijk en de levering en producten waren prima. Levertijd door corona iets vertraagd, maar was ook aangegeven.

Uitstekend verpakt en bezorgd

De planten waren goed verpakt en werden vlot geleverd. De planten zien er ook goed en gezond uit.

Prachtige planten, mooi verpakt

Ondank hitte toch nog mooi vochtige en frisse planten ontvangen.

Geweldige service goede kwaliteit

Makkelijk qua bestellen Netjes bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Wij zijn erg blij met de planten

Wij hadden de planten snel in huis, deze waren keurig verpakt en bezorgd. Ondertussen staan de planten al een tijdje in de tuin. En ze slaan allemaal aan gelukkig. Wij kunnen dit bedrijf aanraden.

Snelle levering, mooi product

Levering was erg snel en mijn klimroia is sterk en mooi.

Altijd goed

Prachtige planten met een hele goede bezorgservice.

Excellente

correcte informatie, snele levering, kwaliteit Excellent. Aanraden.

• Snelheid/Levertijd

Mooi plant, efficient en correct afgedaan. De rest is aan mij.

zeer goede ervaring

Hele goede service en uitleg tevoren..netjes verpakt en goede producten

• Snelheid/Levertijd

Snelle en vriendelijke levering.

Zeer mooie planten en zorgvuldig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Het was behoorlijk warm toen de planten aankwamen. Wij wonen op Ameland dus wij hadden verwacht dat er op zijn minst Wel een tijdje overheen zou gaan. Maar dat was niet het geval. Alle planten goed bepakt en vochtig. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van de klanten en de service. Top

uitsekend!

Het beste online tuinwinkel ooit! Perfecte service! Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Perfecte en snelle afwerking van bestelling

De persoon die kwam leveren was een van de vriendelijkste leveranciers die ik al aan de deur gehad heb, alles perfect, bedankt

Dynamiek

De bestelde planten lieten niet lang op zich wachten. Een prettig tarief en een vrolijke bezorger.

Uitstekende klantenservice

Bestelling klopte niet maar dit werd gecompenseerd door gratis plantjes en een tegoedbon!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel