Topservice

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site, correcte levering binnen het geplande tijdstip.

Hele goede aankoop

Planten waren in zeer goede staat. Klimrozen al aardig groot, ik was verrast. Twee dagen later had ik er al rozen in. De overige planten snel aan na om potten in de grond. Volgende ronde planten bestel ik hier zeker weer. Overigens de bezorging keurig op tijd, goede communicatie!

• Snelheid/Levertijd

Met uiterste zorg verzendklaar gemaakt en dus in perfecte conditie ontvangen.

Producten lieten niets te wensen over.

Super service

Snel en netjes geleverd.

Volgens afspraak geleverd.

Alles prima op orde; levertijd, planten goed verpakt, redelijke prijs.

Goede ervaring

Heel zorgvuldig verpakt en met een speciale koerier geleverd perfect.

Supersnel

Ik bestelde een mooie klimroos. De volgende dag kwam deze goed ingepakt en helemaal heel aan. Blij met tuinplanten.nl

• Snelheid/Levertijd

Keurige levering op tijd en goed verpakt op de juiste plaats gezet.

Ben heel blij met mijn aankoop.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en betrouwbare levering.

Komen hun afspraken na en levering op afgesproken dag en tijd!!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en de geleverde goudaardbeiplanten waren van goede kwaliteit.

Uitstekende service

Goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Snelle levering

Goede kwaliteit en service

We hebben herhaaldelijk besteld en telkens fantastische service ervaren. De communicatie verloopt erg soepel en de planten zien er telkens weer goed uit. De aangroeigarantie wordt ook nageleefd. Heel fijn!

• Snelheid/Levertijd

Gewoon de beste van allemaal!

Al een paar leveranciers geprobeerd, maar Tuinplantenwinkel steekt er echt bovenuit. Kwaliteit van de planten, de aandacht en zorg in de verpakking en aflevering, de goede klantenservice. Het klopt allemaal. Gewoon echt goed!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en niet duur

Het bestellen is makkelijk, duidelijk foto en info op de site. De levering ging heel soepel (eigen bezorgdienst). Was allemaal goed verpakt en de planten slaan goed aan. Ook is het niet duur dus ik kan het zeker aanraden.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend planten en een top levering

De chauffeur leverde mijn bestelling keurig en netjes op de plaats die ik gevraagd had, bij uitladen werd er per ongeluk een zak potgrond gescheurd, de chauffeur plakte deze dicht en gaf mij een extra zak potgrond voor. Dit is pas een service. Ook de planten zijn van uitstekende kwaliteit, heb enkele jaren geleden bij tuinplantenwinkel ook planten besteld en zijn hierover nog steeds heel tevreden. Deze zaak is een AANRADER

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en uitgebreid assortiment

Al meerdere keren kocht ik hier planten. Tot nu toe is alles uitstekend van kwaliteit. De levering is snel en zorgvuldig. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Ik ben zeer tevreden

Mijn bestelling is vlot geleverd. Volgens afspraak daar neergezet waar ik het aangegeven had. En de plantjes zagen/zien er goed uit

top

alles naar wens en zeer snel verzonden

Snel en goed geleverd

Mooie planten, op tijd geleverd

Perfecte levering!!!

Was heel makkelijk te bestellen en werd prima geleverd In goede staat,

• Snelheid/Levertijd

Perfect, niet anders te noemen

Wij zijn zeer tevreden over de planten die wij ontvangen hebben, wel de hoogte wat minder dan op de site aangegeven wordt. Iedereen aan te raden om bij dit bedrijf bestellingen te doen. Perfecte levering, zeer goed ingepakt. TOPPLANTEN

Fantastisch!

Niet enkel specialist in tuinplanten maar ook in klantenservice!

Prima kwaliteit

Levering mooi op tijd, planten zagen er erg goed uit

top

Snelle levering ( ook tijdens coronatijd) vriendelijke chauffeur, planten goed vochtig en perfect verpakten goede prijs.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel