top

Snelle levering ( ook tijdens coronatijd) vriendelijke chauffeur, planten goed vochtig en perfect verpakten goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Goede levering van een prima product

Over de voortgang van de levering werd duidelijke informatie gegeven en het product werd keurig afgeleverd.

Netjes alles ontvangen

Eenvoudig bestellen, snelle levering & Goede Communicatie

Het bestellen van onze "Goude Regen" ging heel eenvoudig en we konden direct ook de extra steun paal en plant grond mee bestellen alles was zo compleet. De levering was ook heel snel. We hadden even contact gezocht via de email en kregen heel snel een reactie met de leverdatum. Alles is prima en vlot verlopen. Zeker een aanrader.

Alles vlgs afspraak geleverd

• Snelheid/Levertijd

snel geleverd en goede kwaliteit

Super tevreden! Mijn bestellng werd snel geleverd en de bestelde planten zijn van prima kwaliteit. Ze slaan goed aan, zelfs met deze hoge temperaturen.

• Snelheid/Levertijd

Heel goed bedrijf goede verzorging

Keurige plantjes en keurig bezorgd ben er heel tevreden mee

• Snelheid/Levertijd

Prima kwekerij en webshop, met een ècht hart voor tuinplanten!

Net als de vorige keer, kwamen de bestelde planten onbeschadigd aan, in een uitstekende conditie! Zorgvuldig verpakt en nog voldoende vochtig. Kerngezonde ligusterplantjes, met een goede kluit. Inmiddels al helemaal aangeslagen in de tuin. Het viel me bovendien op dat de vriendelijke bezorger ook zo zorgvuldig met de plant-pakketten omging bij aflevering.

Voor herhaling vatbaar

Voor het eerst besteld. Mooie planten , goed verzorgd en keurig afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooi prudukt netjes geleverd.

De planten zagen er goed uit en ze waren keurig verpakt en de potgrond was nog vochtig genoeg.

Mooie producten

Snelle levering, verzorgde planten en keurig verpakt.

Echt top!

De levering was snel en de kwaliteit van de planten uitstekend

Tot nu toe prima

Nog te vroeg om te zeggen of de planten aanslaan

Altijd prachtige planten

Prachtige planten Goede kwaliteit Snel bezorgd En alles slaan ook meteen aan Kortom...... nooit meer sjouwen met planten vanuit het tuincentrum. Lekker kiezen voor thuisbezorgen Naardermeer door tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en netjes verpakt...merendeel van de planten in goede staat...de vier clematissen hadden het zwaar en waren wat iel, weinig vertakt...moet nog ervaren hoe ze het gaan doen.

Snel en keurig geleverd

6 stuks rozenstruiken besteld. Deze werden keurig netjes ingepakt maar wel plantklaar geleverd.

Snel en efficiënt

Snel geleverd mooie planten goede kwaliteit keurig ingepakt Top!

Geweldig goede kwaliteit

Supersnelle levering en schitterende, frisse planten en heesters die groter waren dan verwacht en er als volwassen planten uitzagen. Ik ben heel tevreden over de verpakking en de levering.

Uitstekende winkel

We hebben inmiddels al diverse keren planten besteld. De webpagina is heel goed, duidelijke omschrijving van alle planten, bestellen is makkelijk en verzending gaat uitstekend met het eigen vervoer en alles is heel netjes verpakt, de planten komen in goede staat aan en zijn bijv. niet uitgedroogd of beschadigd, je kan zien dat alles echt met zorg is ingepakt. De kwaliteit van de planten is echt uitstekend, alle planten die we in de tuin hebben gezet doen het perfect. We hebben de winkel al aan diverse kennissen aanbevolen!

topservice!

heel snel bezorgd, mooie frisse planten, zorgvuldig verpakt. Ik koop hier zeker weer!

• Snelheid/Levertijd

Producten zoals omschreven en op de foto en netjes ingepakt.

Duidelijke website en prima updates mbt levering. Ook een leuk persoonlijk kaartje van de bezorger bij aflevering, als bedankje voor de bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Mooie duidelijke webshop, goede kwaliteit, snelle service en levering.

Goede ervaring

Snelle aflevering. Planten waren goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Hoge kwaliteit voor goede prijs en snel

Vlotte levering, netjes verzorgd en hoge kwaliteit aan een zeer correcte prijs. Top!

• Snelheid/Levertijd

Heel netjes geleverd. Aantal plantjes hebben het niet overleefd (doordat ik ze te lang in de doos had laten zitten) en deze worden kostenloos vervangen. Mooie planten, uitstekende service en nette prijzen!!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel