Geweldige tuinplanten winkel online

Mijn Pluimhortensia de Pinky Winky, was mooi uitgezocht, en ik ben helemaal tevreden over de goede bezorging. Vriendelijke jongeman die het leverde. Kortom een tevreden klant!

• Snelheid/Levertijd

De planten zagen er prachtig uit toen ze geleverd werden en nog steeds.

Zorgvuldige levering

De chauffeur was zeer behulpzaam en de bomen waren goed verpakt. Helaas was en is 1 boom minder van kwaliteit. Misschien jonger dan de andere boom. We kijken het even aan en reageren wel als boom niet bijtrekt.we werden via duidelijke e-mails goed op de hoogte gehouden. Erg prettig.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snelle levering van mooie planten netjes ingepakt

Zie bovenstaande zin, daarom bestel ik bij jullie!

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en goed plant materiaal

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en goed plant materiaal. Alleen is verder in het seizoen niet alles meer verkrijgbaar.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten die prima geleverd zijn.

Snelle en goede levering, verpakking goed, kwaliteit planten en roos goed.

• Snelheid/Levertijd

De planten werden op de afgesproken tijd geleverd en waren van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit en snelle levering

overzichtelijke website met duidelijk informatie voer de platen en over de beschikbaarheid. Faire prijzen en snelle levering. Aanbevolen!

Prima ;-)

Excellent service

prima ervaring

Ondanks de corana crisis werden de bestelde planten heel snel en keurig verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Very quick and professional delivery, plants in a very good condition.

Much lower prices than in other gardening centres.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed verpakt, zag er verzorgd uit. Mooie planten!

Super goede service!

Ik ben heel blij met de spullen die ik heb ontvangen. De heesters zijn groter en mooier dan ik had verwacht voor dat geld. De borderplanten zagen er ook prachtig uit. Mooi ingepakt ook. En alles slaat geweldig goed aan (behalve de varens). Mijn verzoek of het eerder bezorgd kon worden was geen enkel probleem. Dik tevreden!

top service

Wij zijn een exporteur en waren op zoek naar Catalpa's via Google bij de Tuinplantenwinkel terecht gekomen en een 10+ voor de service die zij geven

• Snelheid/Levertijd

prima bezorging en prachtige plant

Een klimroos helemaal mooi i ingepakt zodat hij niet kan beschadigen was ik erg blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Producten zoals omschreven, vlotte correcte levering.

top

top

• Snelheid/Levertijd

Geweldige aanvulling voor onze tuin!

Duidelijk en overzichtelijk (web)winkel waarbij er veel keuze is als je van tuinieren houdt. Enig nadeel is dat er te veel keuze is waardoor je eigenlijk meer wilt bestellen dan dat je nodig hebt.

Goede snelle levering!

Goede snelle en nette levering! We zijn heel blij met onze leibomen!

Keurig bezorgd.

Bestelling snel afgehandeld. Mooie boompjes en plantjes keurig in doos bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Deze mooie roos was er in een mum van tijd en midden in de roos.

Zeer snelle levering en een zeer goed verzorgde plant. Dat heb ik steeds bij plantenwinkel. De passie voor planten kan niemand ontgaan.

• Snelheid/Levertijd

Mooie Planten, snel geleverd!

Zocht Keukenlaurier maar die waren nergens leverbaar bij kwekerijen in de buurt.

• Snelheid/Levertijd

Lekker snel, twee mooie planten ontvangen

Nu maar zien hoe de planten zich ontwikkelen

• Snelheid/Levertijd

Prettige bezorger en de planten (roosjes) zagen er prima uit en zijn er dezelfde dag nog in de tuin geplaatst.

Prima en snelle levering

Eerselseweg 35