Prachtige plantdn

Mooie site moest uitkijken niet te veel te bestellen. Goede uitleg. Kom zeker een keer terug. Met vriendelijke groet Ans Kras

uitstekend

goede communicatie, snelle levering, uitstekende manier van bezorgen, prima planten

Netjes geleverd

Keurig netjes in grote dozen en bewaterd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Bezorging prima. Mooie plant, zaten alleen wel veel luizen in

Topwinkel

-Vragen van mij per email werden snel beantwoord. -Geleverd boompje was van uitstekende kwaliteit -Snel geleverd. -Je hoeft niet thuis te zijn voor ontvangst

• Snelheid/Levertijd

Goed en snel ondanks de Corona

Nette service

Duidelijke site, snelle levering en mooie plantjes

zeer verrassende ervaring!

Ik was/werd er blij van om de mooie rozen te ontvangen die als een waar cadeau gegeven werden. Mooie verpakt en erg uitnodigend om ze te gaan bewonderen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Onlangs diverse planten via de webshop besteld. Correcte levering, alle planten in goede staat ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Goede levering, plant kwaliteit matig

De levering en duidelijke omschrijving van de plant waren heel goed!. Helaas was de kwaliteit van de citroen verbena heel matig. De plant is bijna helemaal vergaan nadat deze twee dagen in de pot was gezet.

Heel goed verpakt supper

Mooie plantjes goede verpakking ze staan in de tuin geen uitval kortom SUPER

Alles goed voor elkaar

Mooie planten, keurig bezorgd en dat voor ern scherpe prijs. Dik tevreden

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten tegen een goede prijs.

Prettig en snel contact met medewerkers klantenservice. Bestelling soepel verlopen en levering volgens afspraak.

Altijd goed!

Meerdere keren besteld. Goede service, goede info op website en heel belangrijk, de planten worden netjes verpakt en zijn van hele goede kwaliteit! Een ander voordeel zijn de lage bezorgkosten. Een aanrader dus!

Service en levering geweldig

Perfect! Geen op- of aanmerkingen.

• Snelheid/Levertijd

Goed product voor redelijke prijs

Kundige en snelle online hulp

Uitstekend.

Fijne site met duidelijke uitleg. Zeer snel geleverd met eigen bezorgdienst. Prijs/Kawaliteit is top.

• Snelheid/Levertijd

Goeie kwaliteit en dito service

Snelle levering, goed verpakt en zeer goede service!

prima!

Goede planten

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en een prachtig product

De artikelen werden snel bezorgd. Deze waren zorgvuldig verpakt. De producten waren erg mooi en in zeer goede staat. De beschrijving op de site klopt ook.

Echt geweldig.

Mooie kwaliteit planten, snel geleverd en verpakt en een zeer vriendelijke bezorger. Gewoon top.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede kwaliteit en service

goed prijs kwaliteit verhouding uitstekende service wordt tot aan de deur geleverd en ook op korte termijn nu al twee keer planten besteld erg tevreden, vriendelijk geholpen

• Snelheid/Levertijd

Super goede en snelle service

De twee bomen die we hadden besteld werden op de plek zelf neergezet. Heel vriendelijk en vanzelfsprekend .verder snelle levering! Zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooi assortiment. Helemaal goed!

• Snelheid/Levertijd

Prima en makkelijk te bestellen

prima en makkelijk te bestellen Helaas de levering om een beetje erg vroege tijd.... 7:43 welteverstaan Vanwege de verspreiding van diverse adressen, werd dit zo gepland werd om zo vroeg te leveren. Werd mij gemeld Niet echt klantvriendelijk

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel