totaal geen negatieve punten kunnen ontdekken

prima geholpen ondanks deze corona tijd

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en een goede service!

Snelle levering en goede service! Mooie planten, waarvan de kwaliteit goed is. Een klein minpuntje is dat er al een tijdje een aantal planten uitverkocht zijn.

Was prima

Netjes op tijd corona voorschriften was ok en ook snel Zeer tevreden dank jullie toppie

Mooie planten!

De planten kwamen in perfecte conditie aan, keurig bezorgd. Ze waren goed ingepakt en ik ben heel tevreden over de planten.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en mooie planten

Hele mooie planten, goed verzorgd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Snelheid/Levertijd

Zorgvuldige bezorging en verzorgde en sterke fruitstruik geleverd

Ik kwam uit op deze site omdat ze exclusieve fruitstruiksoorten aanbieden, alles op voorraad was en de bezorgkosten laag. Heel zorgvuldig afgeleverd, de communicatie eromheen was ook correct en helder. De struikjes zijn al mooie krachtige planten. Bovendien is er een aanplantgarantie. Waar voor mijn geld!!!

• Snelheid/Levertijd

Heel mooi ,nu kijken of ze het gaan doen !

Snel en gedegen

• Snelheid/Levertijd

fijn plantgoed, snelle zorgvuldige levering

niet voor de eerste keer besteld, fijne webwinkel met veel keus aan plantgoed, al was er dit keer wel veel al uitverkocht. Snelle levering, goede kwaliteit. Aanrader

Perfecte service!

Het was een regenachtige dag toen mijn planten werden bezorgd. De bezorger zette mijn planten in mijn achtertuin. Wat een goede service! De planten waren goed ingepakt en zagen er zeer verzorgd uit. Kortom, ik ben blij!

• Snelheid/Levertijd

De spullen worden netjes verpakt aangeleverd. Jammer dat ik i.v.m. corona de spullen zelf naar binnen moest sjouwen,, maar dat is helaas niet anders.

helemaal top!

super mooie planten , prima verpakt en vriendelijke chauffeur , ik ben super tevreden

Vandaag besteld morgen binnen

Aanplant aarde besteld 15 zakken a 40 ltr... werd de volgende al geleverd door hun eigen koerier... werd netjes gevraagd waar hij ze moest stapelen. Aardige koerier en tuinplantenwinkel hield me netjes op de hoogte wanneer en welke tijd ongeveer het geleverd zou worden. Daarbij was het leveren ook nog es gratis bij een bestelling van minimaal 75 euro! Super netjes en zal er zeker vaker gaan bestellen. Aanrader dus!

Mooie plant, netjes bezorgd

Via de website een mooie boerenjasmijn besteld. Werd binnen enkele dagen netjes bezorgd. De plant heb ik snel in de volle grond gezet en nu is het wachten op mooie bloemen!

Snelle en correcte levering

Chauffeur zeer aardig, zette de dozen keurig achterhuis neer. Planten goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed ingepakte plant

De plant was makkelijk besteld, snel geleverd en goed ingepakt. De plant zelf ziet er ook na transport goed uit.

10 zakken vijveraarde (20liter) online besteld

Ondanks coronadrukte en de waarschuwing dat levering wat langer zou kunnen duren is het geleverd in twee dagen. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Perfecte levering

Levering prima gedaan door vriendelijke chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en prima verpakt

Positieve ervaring. Heel goed verpakt en snel geleverd. Alle planten slaan ook Goed aan.

Prima webwinkel, goede condities

1 Plant besteld met potgrond, dus ook een kleine order wordt perfect uitgeleverd, top.

Van harte aanbevolen

Enkele rozen op stam gekocht, zitten erg mooi in blad en volop bloemen en knoppen. Ze staan te pronken in onze voortuin waar dan ook menigeen blijft staan kijken naar onze mooie stamrozen. Ook enkele echt mooie grassen gekocht. Alles werd prima afgeleverd zoals afgesproken.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en alles duidelijk in afspraken!!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles groeit en bloeit

geweldig hoe de planten het doen. En met zorg bezorgd. Ook de klantenservice via mail werkt heel snel. Ik ben super blij met de plantjes dit is echt een aanrader als u planten nodig heeft.

Goede service!

De planten zijn precies geleverd volgens bestelling op de gewenste plek. Ben keurig op de hoogte gehouden van de status van de levering.

• Snelheid/Levertijd

Goed, snel en gratis geleverd

De planten van goede kwaliteit en zijn snel en gratis geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Levering voldoet aan alle belofte

Bij de eerste bestelling op tijd de mail gekregen van levering voor de volgende dag. Helaas bij de tweede levering geen mail gehad. Plantjes zijn goed verpakt in dozen en zien er gezond uit. Ook mijn buren hebben nu de buxus vervangen Ook een prima plant advies gehad.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel