Levering voldoet aan alle belofte

Bij de eerste bestelling op tijd de mail gekregen van levering voor de volgende dag. Helaas bij de tweede levering geen mail gehad. Plantjes zijn goed verpakt in dozen en zien er gezond uit. Ook mijn buren hebben nu de buxus vervangen Ook een prima plant advies gehad.

Prima ervaring

Goede prijs, keurig verpakt, snel geleverd wat wil je nog meer. Aanrader

• Snelheid/Levertijd

Keurig op tijd, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en keurig bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten.zeer snel geleverd.

Geweldig!

Super tevreden. Vragen worden netjes en altijd snel beantwoord, bestellen gaat gemakkelijk en ook het bezorgen is gewoon prima.

• Snelheid/Levertijd

correct, zoals beloofd! en dat zelfs in corontijd. super!

wetend dat het best complex is om een bestelling ter plekken te brengen, ga ik toch voor enkele struiken, een bestelling plaatsen!! denkend, volgend jaar pluk ik dan vruchten van de struik. lekker egoïstisch, dus!! Maar zonder tijdsverlies, conform de beloofde dagen was mijn bestelling er. Door een vriendelijke chauffeur op correcte wijze bij mijn huis afgeleverd.

Netjes en snel geleverd

Behalve dat ik ook online wat extra advies kreeg wat erg prettig was ben ik ook erg tevreden over de levering (en niet onbelangrijk) mijn planten :) Alles was netjes verpakt en nu een twee maanden later staat ze prachtig in bloei. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Zeer duidelijke website, goede bezorging en de planten en bomen die wij geleverd kregen waren boven verwachting.

Goede en snelle levering

Niet duur. Sibel en netjes de plantjes geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

Wij kopen al jaren planten via deze site. Alle aankopen voldoen Volledig aan de verwachtingen. De aanplantgarantie werkt. Wij hebben nooit een plant of boom gehad die het niet overleefde. Wij zijn zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van prachtige plant

Mooi verpakt en zonder schade afgeleverd. Een heel mooie en sterke, gezonde klimroos!

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt netjes op tijd mooie goede planten

Voor het eerst tuinplanten gekocht via internet. Anders altijd in de buurt. We hadden nogal veel nodig dus het scheelde ook een hoop geld. Levering keurig in dozen met zakken zeer netjes. Planten niet te onderscheiden van plantjes bij het tuincentrum.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten. En als er wel iets mis is wordt je goed geholpen. Kreeg weer een nieuw boompje omdat de andere dood was gegaan. Top

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten. Op tijd geleverd in een nette verpakking.

Mooie planten. Op tijd geleverd in een nette verpakking.

Uitstekend verse service

Planten kwamen in zeer goede conditie aan. Mooie frisse planten. Ook onze bestelde boom voldeed precies aan de verwachtingen!!

Alles werkt in 1 keer en de kwaliteit/prijs is uitstekend

Goede site, levering met bijzondere kwaliteit en zorg en op tijd

Goed voor elkaar

Snel makkelijk en goed wat wil je nog meer.

• Snelheid/Levertijd

Na bestelling geplaatst te hebben, is het na een paar dagen keurig verpakt geleverd. Zeer tevreden

Alles in orde

Netjes en voor een acceptabele prijs bezorgd. Ook mooi dat je kleine hoeveelheden kunt bestellen.

goed verzorgde besteling

Dikke pluim zoals altijd

Al jaren zeer tevreden klant. Mocht er iets fout gegaan, wat zeldzaam is, zijn wordt het zeer spoedig en correct opgelost. Voor mij in ieder geval de nr1 voor tuinplanten.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteitskranten en geweldige service

En zeer betaabaar

Goede kwaliteit planten

Zeer tevreden, ideaal online bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Ik ben erg blij met de planten.

Prachtige planten in uitstekende staat, snel levering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel