Goede bezorging, planten zagen er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige kwaliteit en uitstekende service

Top kwaliteit planten. Heb al van alles en nog wat besteld variërend van grassen tot beukenhaag. Alles is van de hoogste kwaliteit. Levering vindt zeer zorgvuldig plaats.

Verrassend goed

Zeer goede service, vriendelijke chauffeur. Uitstekende verpakking van de planten die van een goede kwaliteit blijken te zijn. Een aanrader.

super

Mooie planten, keurig ingepakt. Heb al veel planten besteld maar zelden deze grootte en kwaliteit ontvangen. Gr Miriam

• Snelheid/Levertijd

Snel, correct en prachtige bloemen

goede service

Bestelling vlot geleverd. Goede verzending. mooie planten.

Prima verzorgd

Bestellen gaat makkelijk, informatie over verzendkosten, bezorgen de staat duidelijk op de website. Bezorging ging ook probleemloos

• Snelheid/Levertijd

Mooie plnten voor weinig geld

De plantjes zien er mooi uit en dat vergeleken met tuincentra’s voor weinig geld. Goed verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Alles op tijd en keurig geleverd.

Planten zagen er goed uit en keurig verpakt. Vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering ondanks corona 19 Goed verpakt.

mooie gezonden planten

de bestelling is prima en goed aangeleverd en alles is soepel verlopen

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en een boven verwachting grote palm

Ik heb een Chinese Waaierpalm gekocht met een stam van 30-40cm voor mijn balkon. Deze werd snel en netjes verpakt bezorgd door een vriendelijke bezorger. De palm blijkt groter te zijn dan ik had verwacht. Ik heb geen auto dus bezorging aan huis tegen een aantrekkelijke prijs maakt dat ik al met al zeer tevreden ben en in de toekomst vaker bij deze webshop wil gaan bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en geweldige service!

Naast de goede kwaliteit van de planten, vind ik het een zeer groot voordeel dat ze hun eigen chauffeurs hebben en dat ze de planten op een afgesproken plek neerzetten als je niet thuis bent!

Kwaliteit en snel geleverd

Mooie buxus vervangers ontvangen en allemaal dezelfde maat. Kwaliteit is prima

kwaliteit top

zelf de mooiste plant uitkiezen gaat niet online, dus fijn dat tuinplantenwinkel ons niet teleurstelde en een stel mooie druivenplanten (muskaat) leverde, die qua maat iets groter waren dan omschreven :) ga zeker meer bestellen bij tuinplantenwinkel.nl

Snelle en correcte afhandeling

Binnen zeer redelijke termijn de gekochte spullen geleverd gekregen. Ook een zeer vriendelijke bezorger die zeer behulpzasm was.

Snelle verzending...zorgvuldig verpakt

Netjes ingepakt met stro..snelle verzending..plantjes nog vochtig..wel gelijk uitgepakt en water gegeven.

• Snelheid/Levertijd

keurig geleverd, vlak van te voren sms'je . prima zo .

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk besteld, snel bezorgd en een prachtige plant. Precies zoals beloofd werd.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en super snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van goede kwaliteit planten.

Onze planten werden snel geleverd. Ze waren keurig verpakt en van een zeer goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit vlinderstruiken. Planten zijn individueel verpakt en zitten in open dozen zodat beschadiging tijdens transport niet optreedt. De eigen transportdienst is top.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede en volle planten

Snelle levering van mooie volle planten met een goed wortelgestel.

Mooi geleverde planten

snelle levering en de planten zien er top uit. Gezonde kleuren en mooie vertakkingen.

Zeer tevreden over Tuinplantenwinkel

Een pakket aangeschaft met twee Lei-Lindes voor onze voortuin. Zeer tevreden over de snelle service en vooral reactiesnelheid van Plantenspecialist Marc. De twee Lei-bomen staan er prachtig bij en klaar om verder te groeien! Miniscuul puntje (als ik toch iets moet "zeuren" ;)) om een dikke 10 te scoren, zou het misschien fijn zijn als de klant zelf een bezorgdag kan kiezen, zodat de bomen niet bijv. tot het weekend moeten wachten om gepland te worden. We hebben ze nu gepland op een avond zeer laat, maar snap dat dat voor de planning minder ideaal is ;) AL MET AL: ZEER TEVREDEN! Wij raden iedereen Tuinplantenwinkel aan. Al 2 van onze vrienden hebben ook een bestelling gedaan!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel