Super geregeld!

Op de site stond dat het langer kon duren. Maar onze borderpakketten waren binnen 4 dagen geleverd. Mooi samen gesteld, mooie overlappingen. Even puzzelen hoe je het bij elkaar zet maar we genieten er iedere dag van. Je hebt ook direct wat, gelijk goede en zichtbare planten in je tuin.

Prima !

Al veel bij jullie besteld,en deze gegevens al vaker ingevuld,maar nog nooit die 7,50 bon van jullie mogen ontvangen.Das dan wel.weer jammer!!

Hartstikke goed!

Duidelijke website, voldoende informatie en snelle en goede bezorging.

Score 5 spreekt voor zich

Mooie plantjes in uitstekende verpakking en uiterst correcte aanlevering.

• Snelheid/Levertijd

Prima prijs, snel geleverd en goed, professioneel verpakt.

Prima prijs, stukken lager dan concurrent, geleverd in slechts enkele dagen na de bestelling en de planten waren professioneel verpakt in stevig plastic zak met water in kartonnen dozen.

Aanrader

Snelle levering, super klantenservice en de bezorger bracht de potgrond tot helemaal in mijn tuin. Top!!

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden met aankoop en service

we zijn zeer tevreden met de aankoop en de service. Geleverd als beloofd en van goede kwaliteit. Ook de bezorging was prima in orde.

snel en goede kwaliteit

Klant vriendelijk kon een "leiboompje"gewoon ruilen voor een beter passend exemplaar. Alle plantjes waren goede kwaliteit en keurig verpakt. -- altijd weer --

GEWÈLDIG GOED !!!

Het maakte me gewoon zeer gelukkig, toen ik na een bel in de vroege ochtend mijn portiek gevuld zag mee zoveel mooie rozen en supermooie sering e.v. -- in de uitstekende verpakking ==> hoge dozen voor de klimrozen + sering en een lagere - van stevig materiaal ook! - voor de kleinere vaste planten. Ook het dírecte antwoord -via mail- op een opmerking van mij mbt een Yucca kon ik zeer waarderen. Hartelijke groet, G. Jannette Smid

Echt geweldige planten!!

Mooie planten en potgrond besteld. Was allemaal uitstekend, ook de levering was nog snel!!

• Snelheid/Levertijd

Goed spul en snelle levering

Had al eerder wat besteld en dat was topspul en snel geleverd. Daarom nu maar weer hier besteld. En weer prachtige planten. Goed , met liefde voor planten verpakt en ( zeker in deze rottijd) zeer snel geleverd. Hulde . Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering, vriendelijke bezorger en goed verpakte planten

De bestelling werd de volgende dag geleverd, door een vriendelijke bezorger van tuinplantenwinkel. De planten waren goed verpakt, en zagen er prima uit. De wortelkluiten waren goed bevochtigd, zodat ik ze direct in de grond kon zetten.

• Snelheid/Levertijd

goed geregeld en top producten

selectie van producten op website is goed geregeld. Evenals de levering en de wijze waarop producten zijn verpakt.

Snel en goed

De bestelling is snel en netjes geleverd. De planten zijn van goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goed verpakt, en prima planten

Ik bestel regelmatig bij tuinplantenwinkel.nl en altijd prima planten ontvangen. Bezorgkosten onder de E 75,- zijn zeer redelijk ook in vergelijk met andere planten webshops.

• Snelheid/Levertijd

Voldoet compleet aan mijn verwachtingen

Snelle levering, mooie plant. Nergens in teleurgesteld.

Mooie stekken

Stevige en sterke stekken ontvangen, in een goede verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en alles keurig verpakt! Complimenten!

Ik was positief verrast over de snelheid, verpakking van bestelling om ze te beschermen en zelfs een brochure over de leilinde. Complimenten!

• Snelheid/Levertijd

Correcte levering en ook mooie planten

Levering was goed, en netjes ook aan de deur. We hadden nog nooit planten besteld via internet, maar dit ging prima en kwaliteit van de planten was boven verwachting goed.

Fantastisch, helemaal top.

Hebben al een paar keer gebruik gemaakt van de Tuinplantenwinkel. Planten worden keurig verzorgd bij je afgeleverd. Geen miezerige planten,maar mooi formaat. Zijn helemaal tevreden en blij met de geleverde planten. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de leverdatum.

Super kwaliteit snel geleverd

Wij zijn heel erg tevreden over deze webwinkel. Ondanks de drukke tijd is de bestelling snel uitgeleverd. Kwaliteit van de planten is ook zeer goed. Aanrader!

Soepele bestelprocedure

Na contact was er ondanks de drukte een snellere levertijd te realiseren

• Snelheid/Levertijd

Alles zoals je kunt verwachten.

Planten zijn veilig aan gekomen en ze zijn erg mooi en gezond.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en uitstekende kwaliteit planten

Het is fijn snel bezorgd te krijgen en te zien hoe mooi de plantjes uit de verpakking komen.

super tevreden

heel eenvoudig bestellen uit zeer ruime keuze planten . Levering volgens planning en contact via de mail verloopt ook zeer snel . Mooie kwaliteit planten , Zorgvuldig verpakt en vriendelijke levering! Zeker voor herhaling vatbaar

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel