Topwinkel met top service!

Mooie planten online gekocht en werden gratis bezorgd. Na twee dagen al in huis.

Snelle en correcte levering

Geweldige verzorgd

Na bestelling is het altijd afwachten in wat voor staat de planten zijn. Mijn bestelling was met zorg samengesteld en verpakt. Ik heb ook direct een reactie gestuurd om te laten weten dat ik heel tevreden ben. Ik heb dit ook aan mensen in mijn buurt doorgegeven.

Absoluut een aanrader

Tuinplantenwinkel.nl is een absolute aanrader. Prima levering en geweldige kwaliteit planten. Ook de medewerker die de planten leverde was geen enkele moeite te veel!

Top bezorging. Netjes en zorgvuldig

Ik was zeer te vrezen over de snelheid en de staat waarin ik mijn plantjes mocht ontvangen

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering!

Top service!

Prima mooie bamboe afgeleverd

Plant is afgeleverd bij de buren, helaas is het niet mogelijk het tijdstip van afleveren zelf te veranderen.

• Snelheid/Levertijd

Planten keurig en snel geleverd.

Bomen en struiken zien er prima uit. Keurig bezorgd; de bezorger heeft ze op de aangewezen plek gezet. Bomen en struiken keurig ingepakt; slechts van de kakiboom een takje afgebroken. Bij de perzikboom enkele blaadjes aangetast door de bladkrulziekte, maar dat hebben perzikbomen nogal snel. Hoewel op de website staat dat bezorgen 10 werkdagen kan duren, hadden we de bomen en struiken al na enkele werkdagen. De planten hebben een behoorlijk formaat; ik was positief verrast. Ik ben er blij mee dat tuinplantenwinkel.nl ook grotere bomen en struiken bezorgd (dat doen niet alle internetwinkels). Wat niet meer aanwezig is, staat keurig op de website. Die bomen/struiken hoop ik later nig eens te bestellen. Planten en bomen kopen via internet was voor mij nieuw, maar ik ben overtuigd.

• Snelheid/Levertijd

De planten werden snel geleverd en waren goed verpakt. De kwaliteit van de planten was ook prima. Kortom: Super!

Mooie planten

Zeer goede service

Nette levering

planten waren kleiner dan verwachting. Gras doet het niet heel goed

Uitstekende kwaliteit

Tuinplantenwinkel biedt een ruim assortiment gezonde planten tegen hele schappelijke prijs. Haar service en levering is uitstekend, ik ga er zeker nog eens winkelen.

Ik ben helemaal tevreden

Ik ben over alles tevreden

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment en gemakkelijk te vinden

Ik bestel allle planten voor de tuin bij Tuinplantenwinkel.nl. Door de filters in de webshop kun je precies de juiste plant kiezen. Alles wordt prima verpakt bezorgd aan huis.

Perfect afgeleverd

De planten zaten zeer goed verpakt in een grote kartonnen doos die open was van boven. Itt andere tuincentra de planten dus nog allemaal vers en in prima conditie. Op tijd geleverd door eigen bezorgdienst. Grote keus, prima service desk en uitstekende planten. Voortaan alleen nog maar hier bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, netjes verpakt, goede kwaliteit!

Het duurde eventjes voor de bestelling is geleverd, maar dit werd keurig van tevoren aangegeven. Prachtige planten, prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed! Een echte aanrader (en dit hebben wij zeker al gedaan bij familie en kennissen)!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten en profesionele levering

Planten zijn van uitstekende kwaliteit, Levering op afgesproken tijd. Planten perfect verpakt en afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering, meeste planten goed/erg goed

Opvallend was de zeer snelle levering: 2 dagen in Corona tijd! Materiaal goed verpakt. Van de 6 soorten (elk 3 - 5 exemplaren) blijkt 1 van variabele kwaliteit: maar 2 van de 5 ontwikkelen bloemen. Dus overall een 8 voor de levering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie nette planten keurig verpakt en bezorgt.

Mooie nette planten ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt, goede service dat aangegeven kan worden waar de planten mogen staan als men niet thuis is, snelle levering.

fantastisch

snel, met zorg vervoerd en verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, planten lijken sterk

Na bestelling alles binnen 4 dagen binnen. Netjes verpakt. Helemaal prima.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte prijs kwaliteit en service

Scherpe prijs, eenvoudig bestellen, snelle en accurate levering. Planten erg deugdelijk verpakt en van uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering Vriendelijke bezorger Mooie planten Keurig verpakt Kortom ik ben zeer tevreden Aanrader !!!!

• Snelheid/Levertijd

De plantjes zijn goed ontvangen en doen het prima! ( ze staan nu 2 weken in de tuin)

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel