Simpel perfect in alle opzichten bij een eerste kennismaking

Simpel perfect in alle opzichten bij een eerste kennismaking, mbt kwaliteit van geleverde producten, snelheid en verzorging van het transport

• Snelheid/Levertijd

Voor het eerst heb ik tuinplanten via Internet besteld, dit vanwege het feit dat ik geen vervoer heb en daardoor niet naar een tuincentrum kan. Na enig zoeken kwam ik bij Tuinplantenwinkel terecht. Groot assortiment, veel van de planten die ik wilde bestellen waren hier aanwezig. De bestelling werd na ongeveer een week bezorgd. De planten zagen er prima en verzorgd uit, en zijn na ontvangst direct uitgeplant. Nu 14 dagen later zit er al duidelijk groei in. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de planten. Zeer aan te bevelen.

Snel en goede kwaliteit

De boompjes zagen er erg goed uit, afgeleverd op tijd door een vriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment, leuke soorten, komt afspraken goed na.

Ik ben blij met het ruimte assortiment, de leuke soorten, vlotte levering en de site + app zijn erg gebruiksvriendelijk. Bij het afnemen van grote aantallen voor professionals vind ik het alleen lastig om persoonlijk in contact te komen om samen te kunnen sparren. Er is volgens mij veel mogelijk, maar ik voel niet goed met welke vragen ik er terecht kan. Correspondentie gaat dan enkel per e-mail.

Goede kwaliteit

Zorgvuldig verpakt en netjes volgens afspraak geleverd

zeer goed

Goede website, veel keus, goede kwaliteit, grote planten, goede bezorging

Eerlijk

Geweldige service

• Snelheid/Levertijd

Veel keus en gezonde grote planten

Je kunt echt de planten kiezen die passen bij je ideeën voor de tuin. Er is veel meer keus dan bij een tuincentrum. Het verbaast me elke keer weer hoe mooi en groot de bezorgde planten zijn. En fijn dat de bezorgkosten goed te doen zijn. Echte aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant, zeer vriendelijke koerier

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en service uitermate goed

Onze bestellingen zien er altijd top uit, levering en service altijd goed evenals responstijd op E-mails. Kortom helemaal tevreden.

Ik word een vaste klant

Uitgebreid assortiment, prima prijsstelling en door de eigen bezorgdienst geleverd, met zorg! Ook de berichten over de levering waren goed georganiseerd

Topservice, alles volgens afspraak

Ik had een vraag over rozen vervangen op dezelfde plaats. Ik kreeg dezelfde dag via de mail een antwoord op mijn vraag of dat kon. Ook een goede tip. Plaats het eerste jaar Afrikanen, die halen de aaltjes weg.

Prima bedrijf

Voor 2e keer besteld, weer goede kwaliteit planten. Correct verpakt en netjes geleverd. Kwaliteit is zijn geld waard, beter paar cent meer besteden daar krijg je ook wat voor. Ik beveel dit bedrijf aan.

Prachtige planten

Door het zelf leveren geen schade aan de planten.

• Snelheid/Levertijd

Levering op tijd, planten zien er mooi en gezond uit!

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie en snelle levering!

Kwaliteit en levering tevreden

Prima website en geleverde kwaliteit planten ok. Wat mij stoort is Uw bewering :Altijd bezorgd voor slechts 12,95 Dat is nl.niet waar.U moet hierbij vermelden :Behalve op de Waddeneilanden.Ikmoest 29.95 betalen de laatste keer

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en prima verzorgde levering

Prachtige kwaliteit planten ook de goed overzichtelijke webshop maakt je keuze erg makkelijk. De bestelling werd zoals altijd goed geleverd in een ruime doos. De levering was weer voortreffelijk middels de track & trace app goed te volgen. De bezorger was zelfs 15 minuten te vroeg. Ik moet nu alweer ook voor familie bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Fijne service en mooie artikelen

Prachtige zaak met behulpzaam personeel met vakkennis!

Prima producten vlot bezorgd

Voor de 2e keer bij Tuinplantenwinkel besteld. Prima producten. Wederom vlot geleverd door uiterst vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Alles prima !

Ga hier zeker weer bestellen !

Altijd goed!

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de planten en de goede levering. Nog mooier zou zijn als ze ooit hun assortiment zouden uitbreiden met (bio)groentenplanten, dan zou ik alles bij ze kopen!

Goede planten, goed geleverd

Alle planten die ik heb ontvangen, doen het goed. De planten worden door de winkel zelf geleverd en dus met zorg behandeld tjidens transport.

geweldig

goede sevice

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.