Goede kwaliteit planten en fijne service

De tuinplanten die wij bestelden waren van hoge kwaliteit, netjes verpakt en ondanks de coronacrisis vlot thuisbezorgd.Wij zijn erg tevreden!

Zeer positief

Ze houden zich aan de levertijd en er komen verzorgde spullen. Hoe het aanslaat kan ik niet beoordelen. Aangezien ik ze pas geplant hebt.

• Snelheid/Levertijd

perfecte levering van perfecte planten

De planten die wij besteld hadden waren zéér zorgvuldig verpakt en van erg goede kwaliteit. De bezorging was uitstekend. Je kunt op voorhand al aangeven hoe je geleverd wilt hebben. Bij ons al om 8 uur 's morgens, keurig op de gewenste plaats gezet terwijl wij nog lekker aan het uitslapen waren. Geweldige ervaring.

Alles toppie

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes, keurig verzorgd.

Prima, niks op aan te merken

geweldig

snelle levering mooie planten,de planten zijn in goede conditie aangekomen.een aanrader voor elke plantenliefhebber die online planten wil kopen

• Snelheid/Levertijd

Hele goede service en alles perfect verpakt

Hele goede fruitstruiken en fruitboompje geleverd. Alles zag er pico bello uit.

Prima ervaring met tuinplantenwinkel

Bestellen ging makkelijk en de levering was snel en goed. Planten zaten netjes in een doos met daarin een grote zak.

Super kwaliteit

Kwaliteit in planten, snelle levering en bijzonder klantvriendelijk! Ik kreeg direct reactie op mijn mails en er is actief meegedacht en ik mocht zelfs iets retour sturen. Super bedrijf!

Snel en vakkundig

's Avonds bestelt, twee dagen daarna geleverd. Keurig verpakt

Prima verzorgd

Perfecte service, goed verzorgd, mooie plantjes!!

Nauwkeurige en snelle levering

In tijden als deze gewoon keurig optijd geleverd en zoals de afspraak niks mis mee dus

• Snelheid/Levertijd

Snel, mooi product, verzorgt bezorgt.

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst. Mooie Magnolia. Kwam na enkele dagen in een plastic pot in een kartonnen doos met plastic binnenzak. Struik was al groter dan gedacht :). De volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes en snel geleverd.

Ruime keuze op website met uitgebreide informatie per plant. Vervolgens snel geleverd en ook heel. Mooie planten. Van 1 plant vraag ik me nog af of deze aanslaat.

Correcte afwerking en levering

• Snelheid/Levertijd

heel duidelijk en goede en snelle levering

snelle levering, mooie frisse planten. heel handig de optie om het ergens neer te zetten. ik hoef niet thuis te blijven en jullie kunnen snel door.

• Snelheid/Levertijd

Beste medewerker, Het overzicht, de uitleg en de werking van de site vind Ik heel erg goed. Een enkele tip, vernoem in de bestellijst ook nog even de Nederlandse benaming. In deze drukke rare tijd vond ik de wachttijd Van de levering meevallen. Levering was correct en goed verpakt. Planten zagen er goed uit alleen vond ik de kornoelje niet mooi qua vorm en deze stond erg droog. Dat is het risico van online planten bestellen. Met Vriendelijk Groet RvO

• Snelheid/Levertijd

heb nog niet al teveel ervaring met jullie

naar de planten die ik ontvangen heb ben ik zeer te vrede

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering, goede planten

Twee keer besteld, zowel heesters als planten. Goede kwaliteit, alles is aangeslagen. Levering 3 dagen na bestelling, keurig verpakt.

In een woord...fantastisch.

Goede kwaliteit van de producten, goede service en keurige bezorging. Ben net mijn tuin aan het opbouwen en kreeg alles in stevige dozen geleverd. Ga binnenkort meer bestellen en zeker weer hier.

• Snelheid/Levertijd

Prima levering en mooi op tijd!!

Bestellen, betalen, leveren in perfecte verpakking!

Super snel en netjes

Keurig verpakte planten en netjes bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

De stamroos is van prachtige kwaliteit en de aflevering zeer goed qua tijd en uitvoering

goede ervaring!

Goede kwaliteit planten, met zorg verpakt en prettige communicatie.

Zeer goede service

2 planten gekocht via deze site. Vanwege corona lange levertijd verwacht. Maar kwam zeer snel binnen, maar op een dag dat ik net niet aanwezig zou zijn op het opgegeven adres. Mailtje verstuurd over hoe laat ik het kan verwachten, dan zorg ik dat ik aanwezig zou zijn en bestuurder heeft netjes gebeld dat hij onderweg was. Echt heel fijn. Top.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel