Top zaak

Ondanks corona tijd een snelle levering van de planten. Goede kwaliteit van de planten. Bezorger vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader om hier je planten te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd en keurig en verzorgd verpakt

Bestelling verliep vlekkeloos en zo ook de bezorging En goede prijs kwaliteit verhouding

kwaliteitsplanten snel bezorgd

al meerdere keren besteld bij tuinplantenwinkel na eerdere uitstekende ervaringen van dochter. Nu ook aan vriendin tuinplantenwinkel aanbevolen.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten snel en vakkundig geleverd. Prachtig verpakt.

Zie boven.

Goede producten, snel ontwagen

Mooie planten, goede potgrond ben ik echt blij van bestelling. Ook goed contact en snel met klantservice. Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, zien er fris uit.

vlotte afhandeling, ondanks corona

Geweldig planten

Mooie planten voor weinig geld

Ik ben heel tevreden

Heldere website, duidelijke communicatie over betaling / levertijd en het allerbelangrijkste: de bestelde planten waren zorgvuldig verpakt.

Planten zoals beloofd

Formaat van planten zoals beschreven, mooie volle struiken. Moment van afleveren wordt pas een dag van te voren bekend gemaakt. Belangrijk om dus in te vullen waar de planten neergezet mogen worden wanneer je niet thuis bent. Kwaliteit van de levering en product is prima.

Tevreden

Mooi, goede kwaliteit. Veel aanbevolen

Prima bedrijf

De leibomen zijn keurig geleverd en er zit een heel mooi en duidelijk boekje bij over hoe om te gaan met de aanplant etc.

• Snelheid/Levertijd

Superfijne en vriendelijke service.

Niet veel op voorraad, maar wat ik besteld heb was snel bezorgd, goed verpakt en in goede kwaliteit. Een enkele knak en een paar gaten in de zakken van de aarde, maar al met al heel goed en plezierig

• Snelheid/Levertijd

Ondanks de corona, toch geleverd binnen 4 dgn. Binnen 2 uur reactie bij vragen per mail en planten werden in perfecte staat geleverd en ook zeer goed verpakt! Ik zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten.

Makkelijk te bestellen, duidelijk omschreven, snelle levering, goed ingepakt, goede service. Kortom een aanrader.

Zeer snel, vriendelijk en tegen een prima prijs

Zeer snel, vriendelijk en tegen een prima prijs

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd en goed planten

Ik had tuinaarde en wat planten besteld. Na 2 dagen werd er al bezorgd en de kwaliteit was prima.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen, keurig verpakt, goedkoop en eigen bezorging! Super gewoon. Als we in Tilburg op familiebezoek gaan, wil ik een keer langskomen. Is nu te ver weg. Groeten Lydia

Ongekende service

De boom was netjes verpakt en keurig afgeleverd volgens de gemaakte afspraak

mooie gezonde planten, netjes bezorgd

mooie gezonde planten, netjes bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering. Zorgvuldig en netjes verpakt. Prima kwaliteit planten. Erg tevreden!

prima en snelle levering

uitstekend

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en keurige service bij bezorging. De planten zijn zo netjes verpakt dat ze werkelijk onbeschadigd aankomen. Boven verwachting en dat alles tegen scherpe prijzen!

uitstekend !!

Super bedrijf, snelle levering, perfekt verzorgt geleverd. Mooie struik, goede kwaliteit en betaalbaar. Ik ben over alles zeer tevreden.

Prachtig bedrijf!

Snelle levering en mooie producten en voor een redelijke prijs.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten op tijd geleverd

Planten werden binnen 4 dagen geleverd. Alles was goed verpakt en door een eigen transportafdeling gebracht. Alle planten waren zoals besteld en in goede staat

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel