snelle levering, goede en perfecte service, ook achteraf.

Bij een vraag krijg je zeer snel en reactie. De artikelen zijn snel geleverd en de afwikkeling is uitstekend.

prima !

prijs kwaliteit in goede verhouding op tijd geleverde planten

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit, levering en communicatie perfect!

De communicatie vooraf over de bestelling was to the point en prettig. De levering was conform afspraak. Plezierig was dat de chauffeur meedacht en hielp bij het uitlaten en op de plaats brengen van de levering. Top!

Goed plantmateriaal, snelle levering, een tevreden klant

Goed plantmateriaal, snelle levering, een tevreden klant

• Snelheid/Levertijd

Ga hier zeker vaker bestellen, zeer snel geleverd. product is top

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, vlotte bezorging, met zorg verpakt

• Snelheid/Levertijd

Helemaal naar verwachting, goede kwaliteit en snelle service

• Snelheid/Levertijd

Mooie blauwe regen besteld, keurig bezorgd

Ik heb een blauwe regen besteld en laten bezorgen bij mijn ouders. Hij is erg mooi en ze zijn er heel blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede prijs

Plantjes besteld deze waren groter dan ik had verwacht en ook nog goedkoop. Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Prima levering en planten van hoge kwaliteit

Ondanks Coronadrukte toch de bekende kwaliteit snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie goed uitziende planten.

Keurig op tijd afgeleverd door een zeer vriendelijke meneer.

• Snelheid/Levertijd

Prima producten, nette prijzen en prompte bezorging in keurige verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed verpakt, en goede prijs/ kwaliteit verhouding!

alles is prima

De website is makkelijk, de bestelling was top, en het belangrijkste de plantjes zagen er prima uit. Echt een aanrader deze zaak.

Goede kwaliteit planten

Ik ben erg tevreden over deze leverancier. De planten waren mooi en van goede kwaliteit en met aandacht verpakt.. Ook de bezorger was vriendelijk en levering geschiedde zoals afgesproken.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, mooi verpakt en keurig geleverd

Snelle service goede prijs

Al diverse keren iets besteld, altijd correct, snelle levering en goede prijs.

Fraaie planten goed verpakt snel sneller dan verwacht afgeleverd

Fraaie planten goed verpakt snel sneller dan verwacht afgeleverd

Beautiful plants, quickly

They have a great selection at good prices, and the plants arrived , healthy and well protected! Highly recommended!

• Snelheid/Levertijd

Nette levering en verzorgde planten

Prima verzorgd,

Snel geleverd, goed verpakt en mooie trompetbloem. Nu maar hopen dat er dit jaar al bloemen in komen.

Goeie Service

Planten waren goed verpakt en zoals aangegeven op juiste dag afgeleverd. Duidelijk communicatie gaan jullie zo door. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan..

In één woord, perfect

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, precies zoals afgesproken. Mooie boompjes. Perfect.

Het was erg goed

De levering was goed

Uitstekend!!

Ruime keuze. Geen extra kosten waddeneilanden! Goed verpakt. Extra mail overdracht aan andere transporteur. Snelle levering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel