Uitstekende service, uiterst vriendelijke bezorger

Kwalitatief goede planten, gebruikersgemak van bezorging, uitgebreid assortiment

• Snelheid/Levertijd

Keurige behandeling en snelle levering

Keurig op tijd afgeleverd

kwaliteit

Uitstekende webwinkel met redelijke prijzen voor goede kwaliteit vijverplanten. Zeer snelle levertijd in een degelijke verpakking.

Mooie planten, prima (bezorg-)service

Mooie planten, prima (bezorg-)service

Geweldige service, uitstekende planten

Vorig jaar deed ik mijn eerste bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl. Toen was ik al erg tevreden. Mijn planten zijn goed aangeslagen en staan er inmiddels prachtig bij. Dit jaar weer een bestelling gedaan en deze keer nog wat meer gekocht. In verband met het coronavirus zou het wat langer kunnen duren. Maar zelfs nu was de bestelling snel geleverd. Helemaal top! De bezorger was vriendelijk, wilde het ook wel achterhuis zetten, en de planten zaten goed ingepakt. Al met al een hele fijne webwinkel om je planten bij te bestellen, echt een aanrader! Mijn volgende bestelling staat alweer in de planning... :)

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten tegen een mooie prijs

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en altijd netjes afgeleverd op de aangegeven plaats.

• Snelheid/Levertijd

Kennis van zaken met een gemoedelijke service

De titel zegt genoeg lijkt me :)

Snelle levering, goede producten

Snelle levering en goede prijzen voor wat je krijgt. Heel tevreden met de blauwe regen!

gewoon prima

Prima prijs, snelle levering, goed verpakt en goed product

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit ilex crenata dark green ontvangen

Graag zoek ik zelf de planten uit, dus was wat aan het twijfelen om ze ongezien te kopen. Maar dat bleek voor niks: Prachtige, dichte en bolvormige ilex gekregen. Helemaal top. Ben erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Wederom zal ik jullie aanbevelen

Planten zijn zeer goed en ook de levering verliep vlekkeloos. Communicatie ivm met mijn levertijd zeer goed verlopen.

• Snelheid/Levertijd

Online je tuin inrichten gaat prima!

Uitgebreid assortiment tegen een concurrerende prijs. Snelle levering door een vriendelijke bezorger. Goed verpakt. Op de website staat voldoende info over standplaats en verzorging.

Goede en snelle service

Drie fruitbomen zijn voor de deur afgeleverd. Super!

Prima verpakt, keurig afgeleverd

Relatief kleine bestelling, keurig afgeleverd (met de regels van het RIVM in acht nemend). Vriendelijke bezorger. Planten waren goed verpakt in stevige doos.

Prima levering

Goede website en prima levering (kwaliteit planten en verpakking)

Erg tevreden!

Snelle en goede levering van kwaliteit planten! Zeker een aanrader

Goede planten, goede aflevering

Prettig om goede planten netjes en op tijd te ontvangen

• Snelheid/Levertijd

Super tevreden en kwaliteit is super goed!

Prima ervaring met Tuinplantenwinkel.nl

Besteld en snel geleverd. Planten zagen er prima uit bij aflevereing.

Goede planten, perfecte levering

Ik bestel vaker planten online, dan is het meestal een ravage. Nog nooit zijn m'n planten zo netjes bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en snelle levering

Wij zijn zeer tevreden met de bodembedekkers die aangeleverd zijn. De planten waren keurig verpakt waardoor ze ook niet konden beschadigen tijdens transport. Ondanks dat op de site aangeven werd door de drukte rondom de Corona was de levering sneller dan wij hadden verwacht.

Mooie, verse planten.

Netjes bezorgd en prima kwaliteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Verhaal was duidelijk en kwaliteit was super

Voor 75 euro gratis verzending beste deal die ik ergens kon krijgen Voor mij het juiste assortiment zowel voor de vijver als voor de tuin wat vrij uniek is Levering was precies volgens afspraak en de kwaliteit was verbluffend Dus zeker een aanrader

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en met zorg geleverd

duidelijke site om te bestellen en alles wordt netjes thuis geleverd op de plaats waar je het wil. zeer tevreden!!!

Snelle bezorging, netjes verpakt

Eerselseweg 35