Ik ben 100% tevreden over Tuinplantenwinkel.nl

ze doen wat ze beloven , eersteklas kwaliteit, prima prijzen en uitstekende klantenservice

Prima planten, prima bezorging

Prima planten, prima bezorging

Snelle en correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, super geleverd!

Mooie planten, en al vroeg in de ochtend bezorgd. Netjes een berichtje in de brievenbus dat de planten er zijn! En mooie verse, frisse planten! Concurrent had in dezelfde week via DHL de planten laten bezorgen, in een dichte doos, op zn kop..... Dus de planten van tuinwinkel.nl waren een blijde verrassing!

Snel, goede kwaliteit

Op tijd afgeleverd. Mooie plantjes.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd keurig verpakt en prachtige planten

• Snelheid/Levertijd

Het bestelde in goede orde ontvangen

Prima verzorgd en geleverd

Afspraken. Nagekomen

• Snelheid/Levertijd

Snelle, complete en correcte levering

Snel geleverd. Netjes voor de deur neergezet. Bijna alle planten zeer vochtig geleverd in doosjes in goede veiligheid.

Vlotte levering, nette planten

Goed!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en uitstekende bezorging

Planten zijn mooi, goed verpakt en fors. Bezorging was top, belde toen H.J. onderweg was en appte fotootje waar het neer gezet was. Helemaal prima

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering met behulpzame chauffeur

Seringboom aangeschaft. In perfecte staat. Grote kluit en mooi van vorm. Zeer tevreden met de kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Niet alleen hart voor de plant maar ook hart voor de klant!

Ik had een bestelling gedaan, maar was nog wat vergeten, uw team heeft er alles aan gedaan om mijn nagekomen bestelling aan de eerste bestelling toe te voegen, daarvoor nogmaals hartelijk beadnkt!

Goedkoop en goed

Halfstam pruimenboom Opal gekocht. Goedkoop, zowel product als verzendkosten. Tijdig en goed verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Hele fijne webwinkel, snel in leveren

Tuinplantenwinkel is een hele fijne webwinkel. Ook het leveren ging heel snel. De roos staat prachtig in de tuin.

Top bedrijf!

Goeie overzichtelijke site,je krijgt wat ze beloven.Goed ingepakt tijdens transport.keurig afgeleverd binnen vier dagen,Ondanks de Corona .ook fijn dat het niet via een postbedrijf wordt bezorgd,maar door hen zelf.Ik bestel alleen nog maar bij deze,zeer tevreden!!gr uit Alkmaar

verrassend goed verzorgd!

De planten doen het ontzettend goed, zijn prima aangeslagen! Jammer dat niet alles van mijn wens lijstje voorradig was maar dat is in deze tijd een beetje te verwachten. Zijn nu weer even voorzien maar komen zeker nog eens terug! Prima prijs kwaliteit verhouding!

Prima service .

Correcte levering en prima nazorg bij vragen.

Top webwinkel

Tuinplantenwinkel leverde mij producten met kwaliteit. Bestelling en levering verliep vlekkeloos. Zal deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Hebben aan mij een vaste klant erbij gekregen.

Wat een fantastische service

Snelle levering van mooie planten. Met aanleggen heeft een XL klimplant/blauwe regen het niet overleefd. gemaild met de vraag hoe op te lossen. Direct een reactie terug dat zij een nieuwe kwamen bezorgen. Nou werkelijk een fantastische service. Hartelijk dank en ik raad iedereen aan bij jullie te bestellen.

Prachtig borderpakket

Twee verrassingspakketten besteld en niet teleurgesteld. Lang getwijfeld tussen deze en andere webshops vooral omdat je hier niet weet wat je krijgt. Uiteindelijk gaf het feit dat er 12 verschillende relatief grote planten in zouden zitten in combinatie met de prijs, de doorslag om hier te bestellen. Netjes, snel geleverd en planten zijn van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

goede levering van de plantjes

de plantjes heb ik gelijk geplant en wachten tot ze gaan groeien vedder kan ik er nog niet veel over zeggen of ze het goed gaan doen ze zien er wel goed uit maar dat licht ook een beetje aan de weer goden of ze het goed gaan doen we wachten geduldig af groetjes dylama

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes geleverd!

Goede planten zijn netjes in speciale doos geleverd en kwamen op tijd ondanks Corona.

• Snelheid/Levertijd

I found the perfect online store for outdoor plants. til next time!

fast delivery. plants packed perfectly. happy, healthy, and beautiful plants delivered on time.

Uitstekend!!

Vorig jaar en ook dit jaar naast onze aankopen in het tuincentrum ook online planten besteld. Goede kwaliteit, snelle levering ook nu tijdens de Corona crisis. Netjes afgeleverd in onze achtertuin.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel