Prima. Ondanks coronawaanzin op tijd geleverd en netjes verzorgd.

Goed assortiment. Redelijke prijs. Netjes verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Vlot en bezorging op maat

Je kan aangeven waar je de bestelling neergezet wilt hebben bij afwezigheid, super fijn en nu wachten af dat de planten pakken

Uitstekend!!

Snelle service, vriendelijke bezorger, fantastische producten. Ik ben heel erg blij met mijn planten en de wijze waarop ze bezorgd zijn. Ik krijg hele leuke reacties van mijn buren over die planten. Ik raad iedereen Tuinplantenwinkel.nl aan. Gewoon Doen !

Perfect geleverd

Wij zijn eerst in de winkel gaan kijken en hebben daarna op ons gemak thuis alles besteld. Ideaal!

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle service, alleen aan de uiteinde van de palm gele punten?

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en planten van hoge kwaliteit

Na mijn bestelling zijn de planten binnen vijf dagen geleverd! Netjes verpakt en keurig afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van de Italiaanse cipressen

Je hoeft niet thuis te zijn voor de levering en in het bestelproces kun je aangeven waar de planten neergezet kunnen worden. Chauffeur heeft de boompjes overigens in de schaduw gezet, want anders stonden ze in de hete zon te bakken (plek die ik had aangewezen was te warm). Kortom top! Boompjes zijn super mooi en staan te pronken in de voor- en achtertuin.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, precies zoals de omschrijving.

De planten hadden goede wortels en werden keurig zoals de beschrijving en op tijd geleverd.

Alles perfect gegaan.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en groeit als kool

Een waterlelie besteld. Binnen 2 dagen geleverd in een uitstekende verpakking. Direct in de vijver geplaatst. De waterlelie groeit al kool.

• Snelheid/Levertijd

Mooie viburnum en op tijd

Ik ben echt tevreden. Met de plant en de servies. Helemaal geen problem en alles gaat goed. Dankjewel!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten mooie kwaliteit en komen netjes en goed verpakt binnen 3 a 4 dagen binnen echt top !!

Mooie planten toppie

Goed arsortiment

• Snelheid/Levertijd

Goeie service en snelle levering

Mijn bestelling kwam sneller en ook vroeger dan ik had verwacht. Ik was dus ook blij verrast toen ik om 09.30 uur thuis kwam en 3 zakken van 40 liter voor de deur zag, kon ook ik weer aan de slag.

Snel & keurig geleverd

Ruime keus & fijn dat de chauffeur even belt of je thuis bent. Zo niet, kan je aangeven waar hij de planten kan achterlaten voor je.

Goede ervaring

Voor de tweede keer 2 leibomen besteld en wederom een positieve ervaring. Vriendelijke, behulpzame mensen en goede uitleg. Een minpunt, van één leiboom is de stam behoorlijk krom. Verder prima online shop en zeker aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en een super bezorgd

Geweldig!

Prima verzorgd

De planten waren uitstekend verpakt en zagen er heel goed uit. Keurig afgeleverd en vriendelijk benaderd door de bode.

Snel, accuraat en vriendelijk

Perfect!

Plantjes waren netjes verpakt. Zitten inmiddels in de grond en doen het goed. Goede (betaal)service. Uitleg over de planten op de site en mogelijkheid om achteraf te betalen. Vind ik persoonlijk prettig wanneer ik nog niet eerder een aankoop bij een webwinkel heb gedaan. Zal zeker weer opnieuw hier bestellen!

Fantastische kwaliteit planten

Fantastische kwaliteit planten en in deze coronatijd snel geleverd. (binnen een week)

• Snelheid/Levertijd

Super snel levering van planten in top conditie !

Besteld 2 druifplanten, gekregen 1,5 dag later in top conditie ! Top !

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde planten.

Producten, snelle levering, transport verpakking e.d. : het kan eigenlijk niet beter.

• Snelheid/Levertijd

De plant zag er gekneusd uit.

De plant 2as goed ingepakt maar aan de bovenkant waren alle blaadjes gekneusd alsof iemand de plant boven beet had gepakt. Er lagen losse blaadjes op de aarde in de pot. Ik heb er als bewijs een foto van gemaakt. Gelukkig bot de kiwibes van onderen weer uit.

• Snelheid/Levertijd

Very reliable company with top quality plants!

The way this company describes its products in the website is very honest and the plants are with top quality! It's also impressive that this company builds its own logistics capability, good solution for specially big plants, as a customer I can enjoy an affordable price, good quality plants and good service as a whole!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel