Was zeer goed verzorgd vrij snelle levering , planten zagen er goed verzorgd uit en netjes verpakt .

• Snelheid/Levertijd

Top planten voor een goede prijs

Snelle, correcte levering. Planten goed verpakt

alles netjes geleverd

alles is netjes afgeleverd sommige plantjes waren wel uitgedroogd gelijk in de tuin in de grond gezet en ze zijn goed opgeknapt

TOP

Goede service en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Na bestelling snelle en klantgerichte aflevering.

Dit was onze 2e besteling en de bestelde artkelen waaronder 18 zakken van 40 ltr bemeste tuinaarde en enkele planten werden goed verpakt heel netjes afgeleverd. De planten zagen er top uit terwijl de prijzen laag zijn. We zullen hier zeker nog vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Top geregeld zo, vooral in deze tijd. Tuin ligt er weer netjes bij...

Uitstekende service en kwaliteit

Aardig personeel, de spullen met zorg neergelegd op de plek waar het moest wezen. De kwaliteit van de boom is super.

• Snelheid/Levertijd

Netjes geleverd en compleet met uitleg over de beplanting

prima kwaliteit

Snelle levering. Product voldoet zeker aan verwachting.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, snelle levering.

Goede website, snelle levering en goed verpakt.

uitstekend

prima planten, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Top bedrijf met snelle levering

en een goede producten en zeker aan te bevelen.

Super planten, super service

9 mini boeren Hortensia's besteld. Door het Corona virus netjes aangegeven dat de normale bezirging van 4 werkdagen langef zou zijn. Maar binnen 2 wetkdagen had ik 9 prachtige, volle, stabiele planten in huis. Prima verpakt, nette bezorger. Dus ik ben 100% tevreden over de planten én de service.

• Snelheid/Levertijd

Super service en goede kwaliteit

Goede service en kwalitatief hele goede planten. Tevens snelle levering. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Accurate levering op aangegeven tijdstip. Prima kwaliteit

Planten goed verpakt en van prima kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Er is een uitgebreid aanbod en het bestelproces is heel prettig, geen hoge besteldrempel. Levering is snel en vakkundig. De plantjes zijn goed aangeslagen in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snel en nette levering!

Ondanks de corona crisis en de waarschuwing dat de levering langer kon duren dan gebruikelijk, kwam de bestelling toch snel binnen. De bestelde planten waren netjes en goed verpakt en de kwaliteit is ook prima. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Tuinplantenwinkel.nl.

• Snelheid/Levertijd

Prima en duidelijke web-site en ook de levering keurig en snel. Planten netjes verpakt en worden zorgvuldig voor je neergezet!

• Snelheid/Levertijd

Goed aangekleed door attente chauffeur in prima plantbestenduge verpakking

Attente en beeldde chauffeur die planten goed aflevert! Tegen prima prijs-kwaliteit

Van A naar B perfect

Mijn kersenboompje ziet er geweldig uit! Aflevering volgens alle afspraken! Nu wachten op de kersen...

• Snelheid/Levertijd

Goede plantjes, snelle levering, mooie prijs

Bij tuinplantenwinkel bodembedekkers besteld. Ondanks de Corona-crisis werden deze snel geleverd. De planten waren goed verpakt en netjes in dozen afgeleverd. De planten zagen er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig te bestellen. Correcte bezorging. Nette aftersales.

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel doet wat het belooft!

Snelle bestelling, snelle levering en mooie planten! Een aanrader dus...

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, kwalitatief goede planten.

Zeer blij met de afhandeling van m’n bestelling. Goed verpakt en snel geleverd met speciale bezorgdienst. Braamstruiken vielen wel iets kleiner uit dan verwacht, maar het zijn snelle groeiers dus hindert in deze niet.

• Snelheid/Levertijd

Keurig verzorgde planten en levering.

Prima verzorgd

Eerselseweg 35