heel netjes en goed verzorgde planten

zelden zulke mooie planten gehad. ik had niet erg hoge verwachtingen. dus ik was blij verrast met de kwaliteit van het plantgoed. de planten waren keurig netjes ingepakt hier weten ze wat belangrijk is.

• Snelheid/Levertijd

Al mijn planten hier besteld . Heel veel keuze en gegarandeerd hele mooie en goede planten ben heel erg tevreden .!!! Zeker een aanrader

Prachtige planten

Snel bezorgd en prachtige planten. Was heel benieuwd of het bezorgen goed zou gaan en toch spannend wat je krijg, maar was positief verrast!

• Snelheid/Levertijd

Nette snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, keurig verpakt. Gewoon zoals het moet!

Prima kwaliteit!

De website geeft voldoende informatie over de planten die ik wil aanschaffen. De levering ging snel en de planten waren heel goed verpakt en van super kwaliteit. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Prima gedaan geen enkele klacht te bedenken

Nvt

Prima levering

Na bestelling volgde bezorging. Was uitstekend verpakt. Planten staan inmiddels te groeien.

Keurige levering

Planten keurig thuis geleverd

Snelle, nette levering

Goede prijzen, snel in huis, alles netjes verpakt, mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk besteld, vlot en netjes bezorgd en prima kwaliteit

Door de uitgebreide uitleg op de site kan ik altijd goed de planten vinden die ik zoek. Ondanks de Corona perikelen werd alles snel en goed verpakt afgeleverd. De tuin is er weer van opgeknapt.

Vooral boompje boven verwachting

Planten voldoen aan beschrijving, de "papieresdoorn" is zelfs boven verwachting groot en mooi. Binnenkort maar eens naar de winkel om te kijken of ze nog iets leuks hebben staan, zeker een aanrader.

Mooie planten, snelle service

Mooie planten en een perfecte service.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit!

Via de website kon ik makkelijk vinden wat ik wilde bestellen. De levering was vlot en de kwaliteit van de planten is erg mooi!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede kwaliteit en service

Fantastische planten Snelle bezorging Alles prima

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde taxus werden zorgvuldig verpakt en snel thuis afgeleverd.

Prima planten, perfecte levering

Boven verwachting. Planten keurig apart verpakt en keurige bezorging

Mooi planten

Was goed ingepakt Netje afgeleverd

Net en betrouwbaar bedrijf

De planten en tuingrond zijn precies zoals beschreven en netjes verpakt en afgeleverd. Volgende keer weer. Levertijd ruim een week maar is duidelijk op de website vermeld dus geen punt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering goede kwaliteit planten

Mooie en hoede kwaliteit planten. Ik had vergelijkbare Bodembedekkers elders gekocht en deze waren en nu in de grond ook echt mooier en betere kwaliteit. En in deze corona tijd Snel geleverd

Snel en netjes afgeleverd

Heel tevreden over de levering en heel goed verpakt.

Gezonde planten, goed verpakt

De plantjes zijn sterk en gezond geleverd en netjes ingepakt. Ondanks de corona-crisis toch een hele snelle levering.

goed!

goede service, snelle levering, aardige chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Ruime sortering en goede levering aan huis.

De sortering is ruim, de kwaliteit van de planten is uitstekend. Bezorging was ook goed, alles keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, super gezonde planten

Ben er heel blij mee en zou zo weer bij tuinplantenwinkel bestellen.

Heel tevreden

Snelle levering. Goede kwaliteit en netjes verpakt en bezorgd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel