Mooie planten, snelle levering

We hadden 2 treurrozen op stam van 140cm besteld. Altijd spannend of dat soort bestellingen heel aankomen, maar ze werden helemaal heel en mooi. En bij bezorging neergezet achter het huis, zoals ik had aangegeven bij bestelling. Erg tevreden, dus voor herhaling vatbaar!

Correcte levering

De planten pakketten waren zeer goed van kwaliteit. Echter de border planten 100 stuks waren zeer matig van kwaliteit. Heel veel hadden geen enkele bloem maar ik hoop dat ze zullen aanslaan, maar het zag er niet uit. Verder was de bezorging goed en ook de wijze van verpakking was goed

Keurig verpakt

De laatste weken op zes verschillende plaatsen planten besteld, maar nergens zo keurig verpakt. Min punt is wel dat ik witte plantjes besteld heb en er dan een paar blauwe en roze tussen zitten.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb inmiddels 5 maal planten ontvangen en mijn ervaringen zijn zeer positief. Goed verpakt, snel geleverd en vriendelijk personeel.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, prachtige planten

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, geleverd volgens afspraak. De eigen bezorgdienst is absoluut een meerwaarde.

• Snelheid/Levertijd

Ondanks corona tijdige levering, goede planten, zorgvuldig verpakt

Planten zijn van goede kwaliteit, en ondanks berichtgeving op de site snel geleverd. Fijn dat je er niet voor thuis hoeft te blijven, je kunt aangeven waar je wil dat de planten worden neergezet. Dit wordt dan perfect gedaan. De kluiten waren goed vochtig, geen droge kluiten zoals vaak in een tuincentrum. Ook waren de planten zorgvuldig verpakt, zodat ze niet kunnen beschadigen. Ik ben er super tevreden over, en ga hier vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie planten en prima verzorgde bezorging.

Voor mijn doen grote partij planten besteld bij Tuinplantenwinkel (hele achtertuin, van grote tot kleine planten). Tegen mijn verwachting in, i.v.m. alle mededelingen op hun site, snel geleverd (binnen een week). Planten waren zeer netjes verpakt en inderdaad alle van A-kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en snelle levering

Ik ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

mooie gezonde plantjes en zorgvuldige verzending!

mooie gezonde plantjes en zorgvuldige verzending!

Top!!

Mooie plantjes, goed verpakt. Vriendelijke gezellige bezorgers !

Verbluffend goed

De bestelling is binnen een paar dagen geleverd en de planten waren zo zorgvuldig verpakt, zoiets heb ik nog van geen enkele andere winkel meegemaakt. Tuinplantenwinkel.nl is de allerbeste.

Mooie planten, goede service

Mooie planten, veel keuze, goede service en uitstekend verpakt! Helemaal tevreden.

Mooie planten, goede levering

Meeste plantjes waren goede volwaardige planten. Goed beschermd geleverd

• Snelheid/Levertijd

mooie sterke plant keurig ingepakt bezorgd

Na meerdere vervelende ervaringen bij een andere online plantenwinkel, mailde ik eerst naar tuinplantenwinkel.nl om te checken hoe zij garanderen dat de planten levend en vitaal bezorgd zouden worden. Het antwoord was geruststellend, namelijk dat ze de vraag en bezorgdheid begrepen, maar dat ze zelf hun planten bezorgen en niets uitbesteden. De tijd tussen inpakken en bezorgen is zo kort mogelijk dus het zou niet fout kunnen gaan. Dus ik bestelde. Een paar dagen later werd er een prima plant bezorgd, goed verpakt, helemaal niets op aan te merken. Ik ben overtuigd. Fijne winkel, snel antwoord op je mail, goede service en prima planten!

• Snelheid/Levertijd

Voor mijn tuin alleen maar planten van tuinplantenwinkel.nl

Wij hebben al meerdere keren bij tuinplantenwinkel.nl besteld en zijn daar enorm tevreden over. De medewerkers geven uitgebreid advies, denken goed mee en de levering is snel. Daarbij is de kwaliteit van de planten en bomen meer dan goed. Levering van volle bomen en planten. Kortom: ik beveel het iedereen aan!

• Snelheid/Levertijd

Zeer verzorgd en goede kwaluteit

Snelle levering .mooie planten. Goede kwaliteit prijs verhouding. Een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede en vlotte service!

Heb er voor afgelopen maand voor het eerst besteld. Alles werd keurig in een grote kartonnen doos bezorgd. Alles was netjes ingepakt zodat de plantjes niet beschadigen. Werd netjes afgeleverd en met toestemming op een plek gezet die ik had aangewezen! Dikke plus!!

Super.

Tot mijn verbazing werden de door mij bestelde planten/producten na 2 dagen bezorgd tijdens de drukte ivm covid. De bestelling werd keurig achter in mijn tuin afgeleverd, waarvoor mijn dank.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering en top verpakt

We hebben 8 hortensia’s besteld en 1 vlinderstruik ondanks de waarschuwing dat bezorgen langer kon duren binnen een paar dagen top verpakt in huis Echt een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Helemaal top! Snel en vakkundig geleverd. Heel blij mee..

Snel en vakkundig geleverd. Blij mee.

Prima, mooie planten

Netjes en op tijd geleverd,

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en op tijd geleverd

De bestelde planten werden keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt in dozen en de planten zagen er heel goed uit. Direct geplant. Enig minpuntje: niet alle planten die ik wilde bestellen waren leverbaar.

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze, goede prijs en goed geleverd!

Voor onze duintuin waren we op zoek naar wel specifieke planten, veel soorten siergrassen, distels, ijzerhard, zonnehoedjes (enchinea), schijnaugurk en nog wat meer aparte planten. Tuinplantenwinkel heeft ze, volop keuze en voor een mooie prijs. Zo konden we in 1 keer alles krijgen wat we wilde hebben, wel 125 planten. Alles is zeer netjes bezorgd (vanaf € 75 gratis!) en zat in keurige dozen, voldoende vochtig en stevig verpakt en zeer vriendelijke eigen chauffeur. Helaas is de lavendel niet zo sterk geweest en daarvan zijn een beperkt aantal plantjes niet aangeslagen, maar dat zijn er maar 5 geweest, de rest doet het hartstikke goed. Echt een aanrader!

uitmuntend

zeer verrast over de levering, goed verzorgt en heel goed verpakt. En tot de voordeur geleverd, mooie kwaliteit van de planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel