Uitstekende kwaliteit planten, goed verpakt en snel geleverd

Goede kwaliteit planten, onder de indruk en ga zeker vaker hier bestellen

• Snelheid/Levertijd

Kan niet beter, houden zo.

Zowel de wijze van bestellen, als de snelheid waarmee de bestelling werd bezorgd was perfect. Waar het uiteindelijk om gaat, de kwaliteit van het geleverde, kan ik allen maar zeggen, uitstekend en dat tegen een zeer reële prijs.

uitstekend

snelle en mooi verpakte levering. met een uitstekende handleiding.

• Snelheid/Levertijd

Mooie rozenstruiken, redelijk geprijsd, snel bezorgd.

Alle okay.

Mooie stevige planten

Gezonde en mooi gevormde planten en struiken volgens afspraak geleverd

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende Kwaliteit Planten, Bezorging Top en zorgvuldig Verpakt!

Vanaf het punt van bestelling Hele goede ervaring.. Uitstekende kwaliteit planten, Zorgvuldig verpakt, Bezorging Top en Behulpzaam!!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Positieve groene ervaring

Mooie planten, met zorg snel bezorgd zelfs in deze drukke tijd.

Prima service en vlotte afhandeling

Prima service en vlotte afhandeling

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er keurig en prima volgens plan bezorgd

Heel goed.

We deden een grote bestelling. Waren erg tevreden over klantvriendelijkheid, levering etc. De website is niet erg overzichtelijk als je gaat bestellen. Had ook met drukte met Corona te maken, denk ik. Een aantal keren was niet te zien waar je op moest drukken om te bestellen. De meeste planten waren prima. Een set van 7 plantjes waren zo klein dat ze wegvielen in de grond en nu helemaal niet meer te zien zijn. Hoop dat dat nog goed gaat komen.

• Snelheid/Levertijd

Erg snel en goede levering, in tegenstelling tot de concurrentie.

Snel bezorgd, ook nog op een moment dat het mij uitkwam. Goed verpakt, niet meer verpakkingsmateriaal gebruikt dan nodig. Erg blij mee.

Prima.

Goede prijzen, vlotte levering en fijne klachtafhandeling.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Overzichtelijk, voordelig en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en prima geleverd door eigen bezorgers

Bestelling ondanks corona tijd toch binnen 4 werkdagen geleverd. Hele mooie planten, goed verpakt, en geleverd door eigen (bijzonder vriendelijke) bezorger. Ook duidelijke website en eenvoudig bestelproces. Duidelijke communicatie (iit anderen).

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit en zeer goed bezorgt.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde boom. Ook de bezorgdienst van de winkel is van de hoge kwaliteit. Mijn boom was goed ingepakt en kwam zonder beschadigingen aan.

Zeer snelle levering !

Prima firma !

Snel geleverd.

prachtig,en goede kwaliteit

Het overtreft mijn verwachting

goede planten, prima bezorging

goede sterke planten die goed aangeslagen zijn. Bezorging was snel ondanks de drukte

• Snelheid/Levertijd

Meerdere malen besteld. Grote en kleine orders. Altijd compleet en precies geleverd op de plek waar aangegeven bij notities (bij afwezigheid).

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle levering. Nu nog zien of de planten goed gaan 'aanslaan'.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk, snel, volgens omschrijving, perfect!

Prima service! Perfecte site, duidelijk, snelle bezorging en een mooi product!

• Snelheid/Levertijd

Veel was al uitverkocht, maar wat er was werd snel, eenvoudig en goed geleverd.

Mooi assortiment, maar veel was al uitverkocht, vandaar 4 sterren ipv 5. Voor het overige verliep alles uitstekend (5 sterren).

• Snelheid/Levertijd

Er was met mijn bestelling een Roos niet goed uit de verpakking gekomen en deze werd vervangen. Helemaal top! De verpakkingen zijn netjes en de producten zijn ook heel goed! Enige is dat ik graag een tijdindicatie zou willen van de bezorger zodat ik de volgende keer niet in mijn pyjama sta.

Plus en een beetje min

Heb drie soorten planten besteld. Bij twee soorten zeer tevreden maar de plantjes Campanula portenschlagiana (22 stuks) vond ik erg klein. Had ze iets groter verwacht en ben ook bang dat er een aantal niet aanslaat. Ze zijn nu al haast niet meer te vinden. Het is dat de aanwijsstokjes erbij staan anders kun je ze niet meer zien. Maar we wachten af. Misschien wordt het nog wat. -:)

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel