Alles prima geregeld

Mooie planten goed verpakt op tijd geleerd en op de juiste plek neergezet.

Goede website

Snel en betrouwbaar.

Uitstekende service.

Bij melding dubbele vrachtkosten werd meteen actie ondernomen.

• Snelheid/Levertijd

Prima geregeld, daar kun je niet voor gaan rijden. Prima planten.

super mooie plantjes

Ik heb plantjes besteld en aarde.Netjes thuis bezorgd door lieve chauffeur.De plantjes waren goed verpakt.Alleen jammer 1 was er zo stuk dat ik er niets meer aan had.De andere 14 plantjes waren super en staan in de bakken.De aarde is super goed.en niet duur.Jammer dat de plantjes zo klein zijn maar ja die groeien wel.Lekker voor de bijen en vlinders hoop dat ze hard groeien zodat de dieren er iets aan hebben.

Prima,

Mooie plantjes met veel bod, goede communicatie, correcte levering. Zeker aanrader

• Snelheid/Levertijd

Onverwacht snelle levering ;)

Levering, ondanks de Corona vertragingen, onverwacht snel. Mijn voortuin ziet er direct veel fraaier uit.

• Snelheid/Levertijd

De planten zagen er goed uit Goed verpakt Zeer snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website en helder bestelproces

Snellere levering als verwacht en duidelijke communicatie

• Snelheid/Levertijd

Snelle reactie en flexibel bij aanpassingen

Erg tevreden met de geleverde service. Op de geplande leverdag kon ik er toch niet zijn. Via de website contact gezocht en er werd meteen gereageerd en een goede oplossing aangereikt. Daarnaast leveren ze mooie producten die goed verpakt zijn!

Goede service, duidelijke communicatie

Planten waren netjes verpakt. Nette en vriendelijke bezorgers.

zeer goed

snelle levering. planten zijn van goede kwaliteiten

Mooie planten

Planten zijn in goede staat geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering , goed verpakt, mooie planten.

Snel , goed verpakt, keurig onder de carport gezet, mooi spul.

Goede indruk

Levering prima, gezien de huidige omstandigheden toch nog snel. Chauffeur voorkomend en vriendelijk met nog een tip voor het planten. Een gedeelte van de planten (bamboe) doet het prima, mooie planten, goede kwaliteit, prachtig in omvang en doen het al goed. De andere helft is nog even wachten (haagbeuk), deze slaan nog niet aan. Hopelijk gaan ze het snel doen, bladeren staan nu nog in de herfststand.

• Snelheid/Levertijd

Erg gezonde plantjes snel geleverd en erg netjes ingepakt

Heel fijn om zo de plantjes aan te treffen aan de voordeur. Alles fris en gezond.

• Snelheid/Levertijd

Kocht 32 plantjes. Was goed verpakt en verzorgd. Niets op aan te merken.

• Snelheid/Levertijd

Het bestellen gaat gemakkelijk. De planten voldoen aan de verwachting. Zeker aan te bevelen!

Mooie plantjes

Levering duurde wat langer ivm corona maar dat is niet meer dan logisch. Er werd duidelijk aangegeven wanneer ze werden geleverd. Je kon invullen waar ze ze neer mochten zetten als je niet thuis bent. Mooie plantjes, duidelijk kaartje erbij welke het was. Op de website kon je mooibkiezen wat je leuk vond. Goede ervaring!

snel en goed

Makkelijke te bestellen via website. Planten keurig geleverd in goede conditie.. Ik beveel nooit iets aan. Maar dat zegt niets over de kwaliteit.

de bestelde plant vlug in huis en is een prima plant

de bestelde plant vlug in huis en is een prima plant

Gunstig

Ik ben tevreden. Ik kreeg goede sterke planten opgestuurd. Ik heb ook wel eens planten gestuurd gekregen van tuinadvies. Die waren slecht en gingen ook dood

• Snelheid/Levertijd

Goed op tijd geleverd en een mooie plant.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten voor een mooie prijs

Snelle service! Planten zien er mooi uit. Netjes verpakt en bezorgd! Helemaal tevreden met de aankoop.

• Snelheid/Levertijd

Goeie duidelijke website en snelle levering

Inmiddels 2 keer een bestelling geplaatst en tevreden over kwaliteit en levering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel