Mooie planten en goed verpakt

Mooie planten goede prijs, snel geleverd en goed verpakt. Top!

Gewoon goed!

Mooie plantjes en keurig bezorgd door vriendelijke bezorger!

Mooie kwaliteitsplanten

Alle bestelde planten zijn in goede orde ontvangen en van grote kwaliteit.

geweldig

mijn ervaring is, geweldige service en zeer klant vriendelijk.,

top service!

Vlotte en nette service

• Snelheid/Levertijd

Goede service. Op tijd geleverd. Zeer goed verpakt. Plantjes waren wat ik verwacht had. Wat grotere stekjes goed vochtig. Niet uitgedroogd. Dus ik ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Goeie planten en fijn dat het bezorgd wordt!

Weer fijn geholpen!

Kwaliteit

Alles was goed verpakt. De plantjes zijn sterk en staan al te bloeien in mijn stadstuin.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering en goede planten ontvangen

Goede kwaliteit planten

Vanwege grote drukte wat langere levertijd maar de planten zijn echt van goede kwaliteit. Hebben ook eigen bezorgdienst en dat is wel een pre Aanrader Dus

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie en mooie, krachtige planten netjes bezorgd met eigen bezorgdienst

De besteltijden werden duidelijk aangegeven (in deze rare tijd) en het uitkiezen en bestellen verliep makkelijk. De planten zijn van goede kwaliteit en netjes verpakt. Keurig op de aangegeven tijd en plaats bezorgd door vriendelijke bezorgdienst. Mijn tuin staat er weer prima bij en over enkele maanden kan ik beslissen of er nog meer bij past. Dan bestel ik uiteraard weer bij Tuinplantenwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Ze hebben een ruime keus aan bomen en planten. Zelfs in de Corona-tijd kwam mijn bestelling op tijd aan. Goed bewaterd en van kwaliteit. Top service!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en hele goede levering

Soepel bestelproces, duidelijk vervolg mbt levering. Planten goed verpakt en netjes geleverd. Alsof ik ze zelf bij het tuincentrum had uitgezocht en meegenomen. Ook goed bewaterd. Alle planten doen het ook.

• Snelheid/Levertijd

Alles in prima staat en goed verpakt ontvangen!

• Snelheid/Levertijd

snelle levering van de planten, mooi qua grootte. Al met al tevreden

Mooi planten

• Snelheid/Levertijd

Wat een goed georganiseerd bedrijf!

Een zeer duidelijke en goede website. Uitstekende en vriendelijke communicatie. Prima en stipte levering, zoals afgesproken door eigen personeel. Goed verzorgde planten en prime verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Ik had een paar planten besteld en betaald en toen wou ik nog een plant bij de bestelling doen, en mijn ervaring met andere weg paginas is dat ze doen moeilijk van een of andere reden, maar hier hebben ze snel de ene bestelling geannuleerd, ik heb de nieuw bestelling geplaatst met alles wat ik wou hebben en toch, zelfs in deze rare corona tijd, na een paar dagen heb ik alles wat ik had bestel thuis gekregen, dus perfect geregeld, top.

Afspraak = afspraak

Snelle en goede levering! Producten waren zeer goed verpakt en afgeleverd. Planten doen het inmiddels uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Deskundig advies en goede service!

De medewerkers van tuinplantenwinkel zijn zeer bekwaam in hun vak en zijn zeker bereid om hun klanten te helpen. Enige puntje van aandacht is dat wij het prettig zouden vinden om een tijdslot te kunnen ontvangen wanneer de bezorging verwacht wordt.

Doen wat ze beloven

Prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit planten. Jammer dat er geen uitgebreide beschrijving, zoals standplaats, hoogte, bloeiperiode, etc.

• Snelheid/Levertijd

Mooi op tijd en prima plantjes

De planten werden geleverd zoals afgesproken. De plantjes zijn van goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Ondanks drukte op tijd geleverd en plantjes in goede staat door eigen bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten van goede kwaliteit en netjes bezorgd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel