Top in kwaliteit en service

Mijn bestelling voldeed precies aan mijn wensen die ik verwacht had. Alles naar wens. De kwaliteit/ prijs en de service. Zou het iedere tuinliefhebbers aanbevelen!👍😊

• Snelheid/Levertijd

Goed geholpen. Vragen per mail erg snel beantwoord!

Goed geholpen. Vragen per mail erg snel beantwoord!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel engerd bezorgd

De planten werden keurig verpakt langs gebracht. De communicatie over de bezorging was prima!

Groot assortiment, goede kwaliteit

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij tuinplantenwinkel. Door de uitgebreide en informatieve website kon ik een goede keuze maken. Niet alleen de planten die ik wilde, ook was er een ruime keuze uit de gewenste formaten. Er was goed aangegeven hoeveel planten er per meter nodig waren, dus ook de aantallen waren goed te bepalen. Ondanks de drukte werd er snel geleverd en was ook de verpakking prima in orde. Ik heb de planten nu ruim twee weken in de tuin staan en ze slaan goed aan.

• Snelheid/Levertijd

Snel en netjes bezorgd. Frisse plantjes.

Voor het eerst besteld en een goede ervaring !

SUPER!!!

Prima website, snelle afhandeling en goed materiaal.

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke site, planten goed ingepakt en van goede kwaliteit.

Planten uitgezocht op de site en bestelling geplaatst. Bevestiging per e-mail en bestelling met 4 werkdagen bezorgt. Alles naar tevredenheid, planten van goede kwaliteit. Bezorger correct in de omgang, voldoende afstand bewaard.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en een goede kwaliteit planten

Ondanks de coronatijd zijn de levertijden goed, de kwaliteiten van de planten zijn uitstekend. We hebben reeds meerdere keren besteld en alle leveringen zijn naar wens gegaan. Zeker een aanrader

Uitstekend!

Mooie planten gekregen en goed ingepakt. Prima ervaring. Ik ga vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Planten als verwacht en levering tijdig en netjes!

Goede prijs kwaliteit, tijdige en nette levering en de plantjes zijn in werkelijkheid zoals verwacht obv de foto. Dat alles heb ik bij andere online tuinwinkels helaas niet zo goed ervaren. Kortom, de beste online winkel voor planten!

• Snelheid/Levertijd

Advies top, altijd handige tips en producten nooit over te klagen!

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk, betaalbaar, goed verpakt, en snel

Een zeer prettige ervaring. Het minimumbedrag ligt niet zo hoog, er is voldoende keuze, de planten worden zorgvuldig verpakt, en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik ben tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Compleet aanbod voor een scherpe prijs

Snelle en goede service. Een website die gebruiksvriendelijk is en de bestelling was correct verpakt. Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben, mij zien jullie snel terug!

Super service

bij mijn vorige bestelling had een plant bladluis en na contact deze vergoed gekregen. Snel bezorgd. Mooie planten en topservice!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede levering

Plantjes netjes thuis gebracht. Mooie sterke planten. Zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

de geleverde plantjes waren mini klein

Over het algemeen tevreden over de leveringen, maar dit keer vond ik de geleverde plantjes te klein.

• Snelheid/Levertijd

alles goed van bestelling tot levering. met name compliment voor verpakking.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Ik heb hier al dikwijls besteld en de service en uitvoering van de bestelling krijgt een dikke 10.

levering en kwaliteit uitstekend

Ben uitermate tevreden

Snel, goed verpakt en goede kwaliteit

Snel, goed verpakt en goede kwaliteit

Geweldige service

Binnen een paar dagen prima planten netjes thuis afgeleverd! Zeker een aanrader!

Perfect geleverd

Vriendelijke aflevering, mooi verpakt

Goede kwaliteit!

Planten waren keurig verpakt, netjes bezorgd. Zag er gewoon verzorgd uit.

Snelle levering, netjes verpakt

Prima, bestelling klopte, werd snel gekeverd en was netjes verpakt.

Gewoon goed geregeld!

Rozenstruiken besteld, keurig en volgens afspraak geleverd, mooie kluiten, stevige plantjes, goed verpakt. Planten direct geplant, slaan netjes aan. Top.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel