uitstekend

snelle levering van kwalitatief erg goede planten tegen een zeer voordelige prijs

• Snelheid/Levertijd

Snelle correcte levering, goed verpakt, kwaliteit goed!

• Snelheid/Levertijd

Snelle, correcte levering conform trackinggegevens

Eigenlijk had ik niet verwacht dat Tuinplantenwinkel.nl zo snel zou leveren tijdens de afgelopen drukke eindejaarsperiode. 16 december 2024 besteld, 19 december 2024 geleverd. Keurige bezorger die geheel volgens track and trace netjes aanbelde rond het verwachte tijdstip, met alles goed verpakt in dozen en met labels in de potjes, zodat duidelijk is om welke plantjes het gaat. Ik heb al bij andere winkels besteld waarbij de chauffeur gewoon zonder aanbellen alles in losse potjes tegen de gevel zette en dan nog zonder labels. Deze levering was dus wel een verademing, het kan dus effectief anders! Plantjes zagen er, voor zover, ik het toen en nu (niet alles loopt al uit) kan beoordelen ook in goede gezondheid uit!

Fout bij levering.

In de mail die ik 1 dag van tevoren kreeg Zou ik de volgende dag rond 8 uur een code krijgen om de wagen te volgen. De volgende dag om 6 uur al een code dat de levering tussen 8 en 9 uur plaats zou vinden.Wij zijn direct in de auto gesprongen en waren om 8: 15 in Wateren. De chauffeur was toen al vertrokken en de goederen gelost waar het niet moest zijn. Volgens de chauffeur had hij het verkeerde tel. nummer terwijl ik dat toch duidelijk door had gegeven.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig, een echte aanrader.

Goed verpakt en volgens afspraak gebracht. Kwalitatief mooie planten. Een echte aanrader om hier je tuinplanten te kopen. En niet vergeten tegen concurrerende prijzen.

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede planten en snelle, correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Ruime keus en snelle levering

Op de website bieden ze een ruime keuze aan. Je moet je inhouden om niet te veel te bestellen. De site werkt intuïtief en is overzichtelijk met veel bruikbare informatie. Top! De levering was snel, en de planten zagen er verzorgd en goed beschermd uit. Al met al een dikke aanrader

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en netjes afgeleverd

Heb de bestelde planten netjes en goed verpakt ontvangen. Prima zo.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering van kwalitatief prima plantmateriaal.

Zie boven

• Snelheid/Levertijd

Netjes, correct, goede kwaliteit en snel.

Inmiddels meerdere bestellingen en afhalingen verder voor onze tuin, en telkens met kennis en kunde geholpen. De planten die het behoeven worden erg zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestelproces, goede planten goede bezorgservice

Kreeg tijdig een mailtje dat de appelboom die ik graag wilde weer beschikbaar was. Makkelijk bestellen en betalen. Mooi boompje en ook heel fijn dat je de bezorging live kunt volgen.

• Snelheid/Levertijd

Top service en kwaliteit planten

Duidelijke informatie op de site. Prachtig tuincentrum en vakkundig advies. Producten goed verpakt en snel geleverd.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over Tuinplantenwinkel omdat de planten er telkens goed verzorgd en gezond uitzien en ik de bezorgkosten niet duur vind en de levering snel is.

• Snelheid/Levertijd

Mooie partij voor een mooie prijs.

Goed geregeld. Prima bezorgservice. Mooie partij beuken voor een prima prijs.

• Snelheid/Levertijd

Had anders verwacht op basis eerdere ervaring met Tuinplantenwinkele ervaringen !

Ik was uit op een mooie bonte hulst op stam..Een duur product bleek. Vol vertrouwen besteld. Maar na de perfecte aflevering bleek deze niet aan mijn kwaliteitseisen te voldoen.Had ik maar ....... enz ? Scheve stam door bocht, geen volle kroon , te lange bamboestok ..Beter om voor zulke dure producten de moeite te nemen zelf bij een kweker uit te kiezen om zulke teleurstelling te voorkomen. Je moet er uiteindelijk vele jaren v kunnen genieten .Kijken hoe deze langzaam groeiende vrouwelijke Hulst er over jaren uitziet.De voorspelde hoogte is al bereikt Eerst zien, b.v.op foto , dan kopen.Niet anders om is mijn advies. P.Visser Zwijndrecht

• Snelheid/Levertijd

Gewoon een echte planten specialist!

Geen grote commerciële tent maar vakmensen met mooie pruducten en verstand van zaken. Nette prijs. Laurierhaag gekocht, allemaal aangeslagen en groeien als een malle.

Uitstekende service

Wij zijn elke keer weer ontzettend te spreken over Tuinplantenwinkel. De makkelijk te bedienen app, de kwaliteit van de planten en de bezorging. Ik was afwezig en had een briefje op de deur geplakt of ze het achter in de tuin wilde zetten. Keurig gedaan met een briefje door de deur dat het daar staat. Alles keurig verzorgd! Fijne winkel!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten snel bezorgd.

Heel prettig dat de planten door een eigen bezorgdienst wordt gebracht. De chauffeur is precies te volgen dus geen onverwachte verrassingen qua bezorgmoment. Planten zijn uitstekende kwaliteit, met al een heel mooi solide wortel gestel. En waar mogelijk zonder overdadig veel plastic ingepakt. Helemaal top! Ik ben fan.

Voortreffelijke service, goede kwaliteit

Alles werd snel en op tijd geleverd. Snelle mailcommunicatie, heel prettig en zeer goede planten.

Veel keuze snelle levering

Mooie website, snel gevonden wat ik wilde. Snel thuis bezorgd.

uitstekende ervaring

snelle levering zonder problemen. Goed verpakt door eigendienst geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Top! Een super goed adres om planten te bestellen

Precies die planten die ik zocht. Zeer zorgvuldig verpakt en met eigen vervoersdienst vriendelijk bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering goed verpakt en duidelijke handleiding

Fijne snelle service

Bestellen via de website is eenvoudig en wanneer je vragen hebt zijn ze altijd bereid om deze te beantwoorden, houden je ook altijd goed op de hoogte mbt tot levertijden.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.