prima planten, levering nogal slordig

Planten zien er prima uit. Maar bij aflevering werd niet aangebeld (of mobiel gebeld) maar planten midden op de stoep in de binnenstad gezet terwijl ze eenvoudig, drempelloos, op de goede plek gezet hadden kunnen worden. Na jullie lovende woorden over het hergebruik van de pallets moest ik wel een beetje lachen toen ik de pallet zag.....

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een voordelige prijs

Binnen 3 werkdagen werden de planten netjes afgeleverd. Mooi verpakt in dozen. Planten zagen er mooi uit.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten , netjes en snel geleverd!

Al meerdere malen hebben wij bij Tuinplantenwinkel planten en bomen besteld. Elke keer is de levering een feest. Prachtige planten en bomen die het goed in onze tuin doen. De service is goed en bij vragen worden wij altijd netjes geholpen. Een aanrader dus.

Een echte aanrader!

Onlangs heb ik siergrassen besteld bij tuinplantenwinkel.nl Werd geleverd binnen de beloofde levertijd. Alles zeer netjes verpakt. Ik was niet thuis op moment van levering. Maar er zat een keurig kaartje in de brievenbus waar op stond waar de bestelling was neer gezet . De planten zelf zagen er heel goed en gezond uit. Kortom: zeer tevreden over alles van bestelling tot levering . Een aanrader !

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit planten, keurig verpakt!

Wij hebben in de drukke periode planten besteld om de tuin opnieuw aan te planten. Binnen een week werd alles geleverd. Zelfs de 2e bestelling werd binnen een week geleverd en dat allemaal op 200 km afstand!

• Snelheid/Levertijd

Was er sneller als verwacht in deze tijd

Erg blij mee de plant groeit al aardig

• Snelheid/Levertijd

Goede ervaring door snelle levering, zorgvuldige verpakking en transport.

Na afloop van de Corona sluiting kregen we onze bestelling vlot en goed geleverd. Mooie planten, precies volgens het aanbod op de website.

• Snelheid/Levertijd

Zorgvuldig verpakt en bezorgd...!!

Annabella planten zagen er perfect en goed. Inmiddels staan ze in de grond. Nu de zomer afwachten om te kijken hoe ze tot bloei komen...,

meeste planten waren prima

De meeste planten zagen er prima uit, met her en der een bruin blaadje mar dat is begrijpelijk bij natuur producten. De herfstvaren was echter een bosje dode takjes, zonder blaadjes. Ik heb hem toch gepland in de hoop dat hij zich hersteld maar ik verwacht er dit jaar geen groen meer aan. Erg jammer...

• Snelheid/Levertijd

Super snelle levering. Planten doen het goed.

• Snelheid/Levertijd

prima levering en goede kwaliteit planten, zagen mooi verzorgd uit.

prima levering en goede kwaliteit planten, zagen mooi verzorgd uit.

prima service

Prima service. De rozen op stam waren keurig ingepakt. De rozen zagen er mooi uit. Ze hadden zelfs extra potgrond mee om in het plantgat te doen. Zeer tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Plantjes hadden alle een top-kwaliteit. Van de +/-120 planten geen enkele die wat minder was. Ook alles heel netjes verpakt in gemakkelijk hanteerbare pakketten en neergezet op vooraf afgesproken plaats, waardoor je niet zelf aanwezig moet zijn bij de levering. Een pluspunt. We hebben de bestelling geplaatst vlak na de lockdown, waardoor ik wat schrik had voor levertijd, maar alles is prima op tijd aangekomen, op de beloofde datum.

helemaal top!

Prima afgeleverd, keurig verpakt. Door de thuisblijf situatie op zoek gegaan naar online bestellen en later afleveren. Eerste keer dus bij jullie en dat is erg goed bevallen. Ondanks aangekondigde drukte toch nog de levering snel ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Ik kreeg keurig verpakte gezinde planten

Planten werden snel , keurig verpakt geleverd Ik heb twee keer een zending Annabelle hortensia laten komen Eert 12 planten daarna nog een keer 20 planten De eerste zending krijgt nu bruin gekruld blad . Terwijl ze er super gezond uitzagen .Heb ook iedere dag water gegeven . Hebben jullie een tip en idee wat dit kan zijn ?

Erg goed

De planten kwamen goed verpakt aan in een grote doos. De planten waren fris en konden na een dompelbad geplant worden. De namen van de planten waren herkenbaar aan een plastic insteeklabel. Misschien bij planten waarbij de bladvorm erg op elkaar lijkt een extra label plaatsen in het potje.

Mooi verpakt Heel correct

Prima firma

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Voor het eerst een bestelling gedaan bij tuinplantenwinkel. Toch altijd spannend hoe het verpakt wordt en in welke staat het aankomt. Al mijn plantjes zagen er goed uit. Netjes en stevig verpakt. Zeker voor een herhaling vatbaar!

Mooie volle plantjes

Maagdenpalm doet het goed!

• Snelheid/Levertijd

Goede service en goede kwaliteit planten. Altijd zeer tevreden!

Goede service en goede kwaliteit planten. Altijd zeer tevreden!

Uitstekend nette winkel

Altijd netjes geholpen en als er iets is staan ze je netjes te woord. De planten/bomen worden altijd netjes verzonden goed ingepakt. En netjes afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, keurig verzorgd en bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel in huis.

De planten waren sneller in huis dan verwacht. Mooie planten voor een scherpe prijs. Aanrader!

Prima ervaring, snelle levering, goed planten

Prima ervaring, snelle levering, goed planten