Levering en kwaliteit van produkten goed

Altijd goede onformatie, altijd vriendelijk. Na tien jaar nog steeds het zelfde hoge niveau van serviceverlening! Mark is een goede verkoper.

Vlot en kundig advies.

Bij onze nieuwbouw woning leggen we zelf de tuin aan. We hebben een goede offerte ontvangen en nemen in paar stukken alles bij hun af. Heel goed geholpen, ook fijne tips. Een echte aanrader. We wonen ook nog eens in de buurt, ideaal.

• Snelheid/Levertijd

Van a tot z perfect geregeld, aanrader

mooie planten

snel en met zorg afgeleverd mbv persoonlijk vervoer

Mooie planten, snel geleverd

Ik heb een doos vol met biologische planten besteld bij de Tuinplantenwinkel.nl. Allereerst: echt top dat ze zoveel biologische planten in hun collectie hebben! De planten werden na een paar dagen reeds geleverd door een aardige bezorger. Goed ingepakt en erg sterk en mooi ogende planten. Ik ben dik tevreden en zal zeker nog eens bij ze bestellen!

Perfecte service

Prima, eerlijk en betrouwbaar

• Snelheid/Levertijd

Bestelling wordt snel geleverd, alle planten zijn mooi verpakt

Een aanrader. Dit is beter dan naar een fysiek plantencenter te gaan waarvan het aanbod niet kan tippen aan deze webshop.

Geweldige service, levering conform afspraak

Geweldige service, levering conform afspraak

Ruim assortiment, goede service, snel en netjes bezorgd

Ruim assortiment, goede service, snel en netjes bezorgd

Klasse

Snelle levering na bestelling en eerste klas producten geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle service, duidelijke communicatie. Bestelling was in eerste instantie nog niet kompleet maar dit werd goed en snel nageleverd.

Volgens verwachting

Beplanting zorgvuldig afgeleverd.

Zeer verzorgd.

Mijn boom was met veel zorg ingepakt om schade aan takken en stam te voorkomen en zoals gewenst op de vooraf aangegeven plek neergelegd.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Professioneel

Mooie planten, vlotte levering, briefje in brievenbus waar planten geplaatst zijn. Super.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en kwaliteit, levering volgens afspraak

Ik had nog wat vragen over het aanplanten van een nieuwe - 32 meter lange - beukenhaag en daar werd ik fijn bij geholpen. De bestelling werd conform afspraak geleverd en de boompjes hadden veel (haar-)wortels waardoor de kans groot is dat ze goed aanslaan. Nu afwachten tot het voorjaar of ze het allemaal gered hebben.

Snelle complete levering

Bestelgemak, snelle en complete levering. Goede informatie tijdens bestel/leveringsteaject.

Goede kwaliteit

Mooie planten, goede kwaliteit. Eigen bezorgdienst is een grote plus, geen transportschade. Wij zijn er blij mee en bestellen meer.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en service!

Ik heb hier al vaker planten besteld en zal dat zeker nog vaker doen. De planten komen goed verzorgd aan en zijn beschermd verpakt. Ook bij levering werd ik vriendelijk geholpen mijn nieuwe fruitboom veilig door de smalke poort de tuin in te krijgen.

• Snelheid/Levertijd

In alle opzichten is bestellen en de planten ophalen en prettige ervaring.

In alle opzichten is planten en bomen bestellen bij Tuinplantenwinkel.nl (en in mijn geval ook ophalen, omdat ik slechts 15 minuten van de winkel vandaan woon) een prettige ervaring. Binnen een paar uur stonden steeds de online bestelde planten klaar, waren ze goed verpakt en was de afhandeling zeer klantvriendelijk. Wat een mooie overzichtelijke locatie, zowel binnen als buiten de "winkel" ofwel tuinplantencentrum. Een aanrader om er naar toe te gaan en zeer betaalbaar plantmateriaal te gaan bestellen óf ter plaatse uit te zoeken en te kopen. Ik heb ruime ervaring met bezoeken van veel tuinplantencentra, maar Tuinplantenwinkel is een topper!

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en snelle levering

De planten worden goed verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en keurig verpakt.

Voor de eerste keer rozen besteld, snel en keurig verpakt en met eigen bezorgdienst geleverd. Goed product.

• Snelheid/Levertijd

Hulpzame zoektocht naar perfecte haag

Mijn eisen waren fors maar er werd goed en wat naderhand bleek , goede planten voor mijn haag geleverd. Dank aan Stijn!

• Snelheid/Levertijd

Zeer mooie boom, zorgvuldig verpakt. Ook snelle levering. Kan niet beter.

Niets op aan te merken!

Alles in orde, zoals beloofd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.