Zeer mooie boom, zorgvuldig verpakt. Ook snelle levering. Kan niet beter.

Niets op aan te merken!

Alles in orde, zoals beloofd.

• Snelheid/Levertijd

Wat een goede webshop en mooie kwekerij.

Het is altijd een genot om de bestelde planten, nu een mooie hamamelis, in Eersel op te halen. Mooie kwekerij en vriendelijke mensen met kennis van zaken. Pareltje.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, en netjes afgeleverd.

Planten waren zoals besteld en netjes op een gevraagde plek gezet, omdat we niet thuis waren. Al meerdere keren wat besteld, altijd tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Prima winkel, netjes geleverd, mooie boom

Heel fijn op de hoogte gehouden ook van de levering, alleen jammer dat de aanplantservice en levering niet gescheiden kunnen worden. Dat maakt een cadeau op een feestje geven moeilijker. Evengoed heel tevreden met de kerndiensten van Tuinplanteninkel.

goed advies

goed advies en service

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring mee , ivm ruilen

Uitstekende service

Redelijk last minute grote bestelling gedaan. Er werd van A tot Z meegedacht en alles werd keurig op tijd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooi plantmateriaal

De plantjes die ik hier heb besteld waren steeds van een zeer goede kwaliteit. De levering aan huis gebeurt vrij snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

snel geleverd goede planten

goede levering en mooi verpakt in een doos

Netjes geleverd

Bomen zagen er goed uit

Snelle levering, goede producten

De planten zijn goed verpakt en worden snel geleverd. Veel keuze in biologische producten, dat zie je niet vaak.

• Snelheid/Levertijd

Goed, snelle reactie en levering

Geweldig.

Duidelijke website, heel veel keus. Mijn bestelling had ik al na 2 dagen in huis. Keurig bezorgd door eigen bezorgdienst. Zo weet je zeker dat de planten veilig over komen. Het waren ook hele mooie gezonde planten. Ik ga vaker bestellen.

2 prima bomen met eigen bezorger

1 boom was zo groot dat ik moeite zou hebben hem op de plek te krijgen. Maar de bezorger bracht hem ter plekke!

Uitmuntende website, vlekkeloze afhandeling

Ik heb nergens iets op aan te merken, doe zo voort!

Alleen maar goed

Uitstekende service en meedenken vanuit oogpunt wat is beste voor de plant. Hartstikke fijn.

Makkelijk te bestellen

Als het door hebt is het makkelijkste manier om planten te bestellen

Heel tevreden!

Voor het eerst struiken online besteld, omdat ik het bij de kwekerijen in mijn buurt niet kon vinden en dat vond ik best wel spannend. Maar ik ben echt heel tevreden over het aanbod, de snelle levering, de geleverde struiken en de geweldige service!

Prachtige kersenbomen geleverd

Stella laagstam en Regina halfstam besteld. Beide bomen waren al voorbij 1.65 hoog dus mooi fors. Snel geleverd in onze tuin.

Snelle levering!!

Ik vind het alleen jammer dat er bezorgkosten aan vast zitten, boven bepaald bedrag zou dat gratis moeten zijn.. Met vriendelijke groet M. Willems

Sterke beuken

Beuken waren snel beschikbaar en in Knegsel af te halen. Planten zien er sterk en gezond uit.

Snel en keurig geleverd

Aardige chauffeur, heeft het keurig afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snel, gemakkelijk en vriendelijke service

Ik bestel al meerdere keren bij Tuinplantenwinkel en met volle tevredenheid. Fijne website, nette prijzen en goede kwaliteit producten, duidelijke track & trace, vriendelijke chauffeurs met een fijne (klanten)service. Ik blijf hier graag bestellen.

kwaliteit en punctualiteit

van zodra de bestelling geplaatst tot aan de levering zijn hebben we geen problemen gehad. Eveneens de kwaliteit van de planten zijn van een superieure kwaliteit die andere niet kunnen evenaren. wij zullen zeker en vast terug bestelllen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.