Prima geleverd.

Product was prima, echter kreeg ik het wel in een diep Vries kippenbouten doos ( lol )

Is oké.

Mooi

Mooi op tijd

Snelle levering en goed verpakt

Alles prima geregeld

Prima. Snel en goed

Snelle levering super

Alles naar wens

Snelle en goede levering

Correcte levering van bestelling van 2 spellen. Goed

Snelle levering en lage prijzen

Product zoals omschreven, snelle verzending, goede verpakking!!!

Teleurstellend

Ik had een loopbrommer van paw patrol besteld. Hij werd geleverd precies gelijk een slons, eenmaal open zie je al direct gebruikersschade. Schandalig dit

Makkelijk bestellen... Goed product... Snelle levering

Goede ervaring

Prima, nette en zeer snelle levering

Was goed

Was uitstekend

Goede prijs, snelle verzending

Goede prijs, snelle verzending

Snelle levering en oplettende klantenservice

Mijn bestelling geplaatst, volgende dag kreeg ik netjes een berichtje dat het adres niet goed was doorgekomen. Super oplettend. Volgende werkdag mijn bestelling in huis. Top!

Al wat leuke sinterklaas kadootjes gekocht. Was letterlijk de volgende dag binnen. Geweldig.. en betere prijzen dan online!! Aanrader

Top, snelle levering

Snelle levering. Fijne service.

Snelle verzending

Snelle verzending alleen het minpuntje vind ik dat de verpakking er niet heel mooi meer uit zag (karton gedeukt) door verzending en het was een cadeautje. Dus was beter het te verzenden in een doosje dan in een zakje.

Op tijd geleverd

Mijn bestelling was op tijd geleverd uitstekende service

Leuke aanbod en snelle levering

Goed en snel

Goed product en snelle levering.

Zeer slecht

Ik heb een injusa qwart 6 in 1 maar het is gewoon zo slecht als maar kan zijn alles zit los niks voor een kind

Voordelig speelgoed, te late bezorging

Jammer dat is gekozen voor DHL als bezorgdienst, zij komen de leverafspraak niet na waardoor het kadootje pas na de verjaardag werd bezorgd

Fijne service.

Snelle levering, goed verpakt. Juiste product en kind meteen blij. Niks op aan te merken duidelijk wanneer bezorgd werd door track en trace.

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen