Alles prima gegaan, van bestelling tot bezorging!!

Alles prima gegaan, van bestelling tot bezorging! Zeker aan te raden!

Netjes

Snel geleverd, goed verpakt.

Goede communicatie en klantvriendelijk

2 producten besteld op 1 september. Er stond nu bestellen zaterdag in huis. Tot op heden nog niks ontvangen. Na contact met Toyhouse hebben zij dit gelijk geregeld dat alsnog de bestelling zo snel mogelijk wordt verstuurd. Top service!

Snel geleverd, goed ingepakt

Goede sevice met bezorgen

Jammer dat de beker na 1 week al stuk was. Het klepje liet gelijk los en de rubber na een paar dagen liet het los De beker was gelijk niet meet water dicht Dus voor school is hij niet meer te gebruiken.

Snel gevonden.

Had het beoogde kado snel gevonden op de site. De levertijd was in orde ,zaterdag besteld en woensdag in huis ,met DHL. Zeer tevreden met de baby born luiertas.

Geleverde lavalamp had niet dezelfde kleuren als op foto

Op de website was een lavalamp te zien met rode bubbels en paars water. Na bestelling kreeg ik echter een lamp geleverd met witte bubbels en paars water. Dit was nergens gecommuniceerd. Wit met paars zou ik zeker niet hebben besteld, dus daar ben ik ontevreden over. Inmiddels is de foto van de website verwijderd. Nu staat er helemaal geen foto bij de lavalamp. Ik mocht de lamp kosteloos terugsturen. Dat is positief, daarom twee sterren i.p.v één, maar op die extra moeite voor niks zat ik niet te wachten.

Super kan niet beter

Er wordt gelijk gekeken naar een oplossing

Ik had een product besteld. Vervolgens krijg ik een verkeerde product geleverd. Na contact te hebben gehad, wordt er gelijk gezocht naar een oplossing.

Snelle oplossing van verkeerde zending

Vorige commentaar was te snel en niet nodig.

Artikel niet volgens afbeelding

Op zich een prima snelle levering, maar kreeg niet het artikel zoals op de foto, maar een voorgaande, andere versie.

Goede service en keurig geleverd.

Snelle verzending en prima artikel!

Mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd zoals aangegeven op de website. Ruim op tijd binnen om nog even in te pakken voor de babyshower waar het cadeautje voor bedoeld was. Ik zal zeker vaker bij deze winkel cadeautjes voor de neefjes en nichtjes gaan bestellen.

Was snel binnen

Speelgoed dat ik zocht was hier het goedkoopst, vandaar dat ik op de website kwam. Alles zeer soepel verlopen.

Ok

Super snel verzonden

10/10

Een cadeau voor mijn kleindochter, levering super snel.

Snel geleverd, goede service

Mijn pakketje is snel geleverd, fijne service!

Goede shop

Goede shop, snelle communicatie, prima prijzen.

prima service

Goede service en snelle levering

Toyhouse.nl maakt waar wat ze beloven. Het bestelde werd op de beloofde tijd verstuurd. Alleen DHL liet steken vallen, met track&tracé was te volgen dat de bezorger onderweg was naar het DHLSERVICEPUNT en daar bleef het bij. Door een fout pakketnummer was het bestelde niet doorgevoerd naar bezorgd. Dit is door de medewerker van het servicepunt opgelost. Hulde

Snel en veilig verzonden. Scherpe prijzen

Jammer van de doos

Super snelle levering van 2x LEGO set 007 James Bond Aston Martin DB5 (76911) voor een heel nette prijs. Helaas waren de 2 sets (in een te ruime doos geleverd waardoor de beide dozen) behoorlijk beschadigd aangekomen (zijn). Ik heb nog getwijfeld of ik beide sets terug zou sturen, maar heb ervoor gekozen met m’n zoon zijn set samen te bouwen. Desalnietteplus leuk te bouwen set!

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen