Goede prijs en service

Goedkoper dan de meeste webshops en netjes en snel geleverd

Zeer goeie opvolging, produkt kwam na 1 dag . Heel correct

Snelle communicatie, duidelijke oplossingen bij problemen.

Bij levering bleek 1 product niet de juiste kleur. Contact gezocht in de avonduren binnen een half uur reactie. Inmiddels heb ik 2 werkdagen later mijn geld terug ontvangen. Netjes opgelost, bedankt!

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering voor het spel wat ik zocht. En dus ook betrouwbaar.

Makkelijk bestellen, snelle service

Geweldig en snelle service

Kan dit bedrijf aanbevelen mooie spullen en echt snelle service

Snelle levering, prima artikelen

Goede kwaliteit, en super snelle levering.

Fanthastich geholpen,goede servers

Zeer aan te bevelen

Super snelle levering

Gelijk volgende dag geleverd! Top

Alles prima gelopen

Helemaal top.

Vandaag besteld, morgen in huis. Helemaal top.

Goede prijs, snelle bezorging.

Prima service en levering. Enige “minpuntje” is dat de door waarin het gebracht werd LOL op stond en met Sint in de buurt waren de kinderen een beetje getriggerd :-)

Snelle reactie en snel bezorgd

Erg netjes snelle reactie en snel bezorgd!

Goede en snelle levering

Mijn bestelling is keurig op tijd en goed bezorgd

Heel zorgvuldig en snel

Ik was vergeten het huisnummer in te voeren. Een medewerker van Toyhouse belde me hierover waardoor ik het cadeau keurig de volgende dag bezorgd kreeg. Heel fijn.

Snelle levering van de bestelde producten.

Geen bezorgervaring

Op Za 2021-11-13 08:20 mail ontvangen dat artikel 000045108 bij Toyhouse.nl verzonden wordt. Verzendnummer JJD0000900603919258637869. Inmiddels is het 18 november en nog steeds geen artikel bezorgd. Ik vind op uw site geen contactnummer en dus niets navragen. Wat gaat er mis? Kunt u mij informeren? Graag telefonisch via 06 14183402 met vr gr Andreas van de Beek

Prima transactie!

Goede ervaring!

Het bestelde werd op tijd geleverd.

Snelle levering.

Eind goed, al goed

Mijn ervaringen met Toyhouse zijn inmiddels zeer goed. In eerste instantie werd mijn pakketje niet geleverd. Maar na onderzoek van Toyhouse en DHL kwam het pakketje toch boven water. Fout lag geheel bij DHL. Gelukkig voor alle partijen is het opgelost.

Snelle levering leuke prijzen

Hij zit met veel spullen onder de prijzen van andere aanbieders Snelle nette levering.

Snelle levering gewenst product

De poppen bed die ik besteld had werd met 2 dagen geleverd