Zeer snelle levering!

Product zoals omschreven , zeer snelle levering!

product voldeed aan de beschrijving en verwachting

Prijs en verzendkosten waren oké en het product voldoet aan de beschrijving en de verwachtingen

Slechte bezorgdienst dhl

Ik ga ervan uit dat jullie op tijd geleverd hebben, maar ik zou met een andere koeriersdienst in zee gaan. Het is nou anderhalve week later en de levering is weer een dag uitgesteld. Zeer slechte service.......

Goede snelle bezorging!

Ik hou toyhouse in mijn gedachte!! Voor de volgende keer.

Bestelling verliep gemakkelijk en snel geleverd.

De chico activiteiten boerderij besteld; product was gemakkelijk online te bestellen en werd de volgende dag bezorgd.

teleurgsteld door verpakking

Helaas was de verpakking (omdoos) van dergelijke slechte kwaliteit dat het kado al lang gespot was... jammer aangezien het voor 5 december was. Tevens ook de doos van de speelset licht beschadigd...

Top, snel geleverd

Het was snel geleverd en daar was ik erg blij mee!

Dik tevreden

Vreemd

Op zondag besteld en betaald ,op maandag mail terug bestelling uitverkocht en op dinsdag geld terug gestort gekregen.

Slechte webshop ever!!

2 producten besteld waarvan 1 product niet in de doos zat. Vervolgens heb ik steeds moeten bellen en mailen om een onderzoek te starten. Uiteindelijk interesseert het hun niet en moest ik toch betalen voor iets wat ik niet geleverd kreeg. Kortom: koop nooit hier iets, je kan beter naar Intertoys gaan die wel aandacht besteden aan dit soort zaken. Betaal wat meer voor een product waarvan je weet dat het geleverd word of dat er daadwerkelijk wat aan gedaan word, dan goedkoper betalen en het niet geleverd krijgen en alsnog moeten betalen.

Snelle levering, prima prijs

Product werd snel geleverd.

Bestelling goed kunnen plaatsen, vrij Sneek levering. Bij levering kwam ik erachter dat er een dubbel artikel in zat en 1 artikel niet. Mail gestuurd en er werd gauw gereageerd. Dus fijn geholpen.

Oplichters

Oplichters. 23 pakken Evolving Skies Sleeved booster packs besteld. Ik kreeg er 21 en ze waren allemaal open geprikt. Alle packs hebben een klein gaatje. Net genoeg om te zien of er iets goeds in zit. Toyhouse wist hier van. Zogenaamd hebben klanten het zo terug gestuurd naar ze. Van te voren per mail bevestigd dat klanten ze geopend terug sturen. En het lef om dan dezelfde packs naar een nieuwe klant te sturen. Ik heb een mailtje gestuurd dat ik alles terug verzend. Reageren ze er op dat het niet mogelijk is, omdat ik het zo heb geaccepteerd. Totaal niet waar. Ik heb letterlijk nog vermeld ‘Graag geen dicht geplakte van een ander klant per ongeluk naar mij sturen’ Zeer slordig. Ik zou zeker geen bestellingen plaatsen bij hun. Oplichters. Ik maak hier werk van. NOOIT HIER BESTELLEN. ;) You are welcome.

Goede communicatie en snelle levering

Proactieve benadering na per ongeluk dubbel besteld spel. Zonder problemen order aangepast en alsnog snel geleverd

Mooi speelgoed

Nette verpakking optijd Verzonden en goed op de hoogte gehouden mooi lego sperlgoef

Perfect conform verwachting

Het was snel leverbaar en we konden ook nog aangeven wanneer het gebracht moest worden bij DHL.

Snel en goed kwaliteit

Zeer goede service

Goed en snel

Besteld en direct een e-mail gekregen dat het verwerkt werd en volgende dag dat het onderweg was en volgende dag netjes op tijd bezorgd en zeer netjes verpakt

perfect makkelijk en snel

Het bestellen ging makkelijk en snel en het pakket werd snel geleverd.Een echte aanrader.Vind alleen de verzendkosten gratis een te hoog bedrag maar dat is mijn mening

Primaa

Snelle levering en niet te duur

Snelle levering top

Gister bestel in de ochtend al in huis

En babyborn fietsstoeltje was er snel

Ik heb een bestelling gedaan en nooit iets ontvangen

Ik heb poppenvoer besteld maar nooit iets ontvangen. Ook geen mailtje. Ik hoop dat het alsnog geleverd kan worden

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen