Fijn product, snel bezorgd

Product kwam heel aan en was op tijd voor de verjaardag

Wat ze beloven doen jullie

Prettige service ook de bezorgtijden waren zoals afgesproken

top

Snel en goed geleverd en goede kwaliteit voor het geld

uitstekend

hele goede service

Prima, snelle levering!

Geen lange wachttijd, grote diversiteit.

Snelle en fijne levering

Vandaag besteld en morgen in huis. Super om op tijd het cadeau te kunnen overhandigen. Mooi verpakt in een doos en onbeschadigd gearriveerd.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Kinder kleuren koffer alles kind vriendelijk en zo schoon te maken mooi voor maat koffer en snel geleverd vandaag besteld heb je het morgen in huis

Artikel goed verpakt. Snel geleverd

Goed verpakt, snelle levering

Top ervaring

Laagste prijs en snelle levering!

Goed verpakt en super snel verzonden. Dat is de reden waarom ik er vaker koop. Prijzen liggen ook wat lager

Snelle levering, één boek bleek toch niet voorradig, meteen werd het geld daarvoor teruggestort.

Er ontbrak een onderdeel aan onze bestelling, geen probleem het werd dezelfde dag nog aan ons verzonden.

Goed ondanks de vergissing die werd gemaakt

Verkeerd pakje geleverd, Daarna goed bereikbaar per telefoon. Snel een retour label ontvangen. Goede pakje snel ontvangen.

Ik heb het snel en netjes binnen gekregen ben super blij met de service

Heel goed goed geholpen

Heel mooi spel

De doos waar de zand/waterbak in zat was helaas kapot gescheurd. Verder tevreden!!!

Snelle levering, jammer dat brievenbus post toch hoge verzendkosten heeft.

Uitstekende service...

Bestellen volgende dag in huis...Top!!

Helemaal top

Zocht een leuk eenvoudig en goedkoop pennyboard, overal erg duur voor geen merk Penny board. Hier was die heel goedkoop en dacht we zullen zien. Maar wow ik doe het nu een weekje en hij is echt top voor 23,- euro zeker een aanrader! Precies de dag geleverd zoals aangegeven

Snelle service, alleen slecht verpakt.

De verpakking was helemaal kapot, gelukkig was de doos van de puzzel niet beschadigd.

Prima en vlotte verzending

Snel ontvangen

Snel ontvangen en goedkoper dan de concurrent.

Uiteindelijk na bijna 2 weken mijn pakket ontvangen.

Volgens de vervoerder was het pakket verloren, uiteindelijk is het toch terechtgekomen bijna 2 weken na bestelling. Ik had pas na een vijftal dagen na bestelling contact genomen met Toyhouse, omdat er steeds vermeld stond dat de levertijd omwille van Corona langer was. Het uiteindelijke antwoord liet op zich wachten. De man die ik sprak vond dat ik te lang gewacht had om door te geven dat ik mijn bestelling niet had ontvangen. Na ontvangst van mijn pakket heb ik dit gemeld aan Toyhouse, ondertussen hadden ze wel het bedrag van bestelling teruggestort.

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen